• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tatlım hemen tatlı tuzlu karışık birşeyler yaptırıp sana geliyorum:rolleyes: Ben mortimin böyle eziyet çekmesine müsaade edemem :KK53:
Ayy yok gülüm sağol ne de düşünürsün beni :KK53: sen ye bak hem okuyorsun hem çalışıyorsun :KK45:

Aynen öyle inşallah gönlüne gözüne kesene göre bir ev bulursun..
Hatta bulmuş gibi hayal et :KK66: :KK66:

Evetttt yaa @igdedali uçmuş resmen
Benim kilo vermemin tek yolu spor olduğu için. Sporsuz çoook çooook yavaş gidiyor. Hatta her gün tartıda -100, -200 bişeyler görüyorum. Spor yapmadığımda ertesi gün asla görmüyorum:KK51:

Bugün akşam üzeri oğlumun arkadaşları ve anneleri ile parkta buluşucaz. Piknik gibi yapalım dediler, ben diyetteyim yiyemem dedim :) meyve suyu alıcam. Hamur işi falan yapmıyorum artık dedim :deli: meyve suyu da içmem tabi ki. Termosum kırılmasaydı çay yapardım
Biz de arkadaşlarla parka gidecez. Ama ben kek mek bişeyler yapacam. Arkadaşlardan biri yurtta kalıyor. Canı çekmiş. İstersen sana da getireyim :rapci: Meyve suyuyla da bi güzel gider ki :confused:

Biz de arkadaşlarla parka gidecez. Ama be kek mek bişeyler yapacam. Arkadaşlardan biri yurtta kalıyor. Canı çekmiş. İstersen sana da getireyim :rapci: Meyve suyuyla da bi güzel gider ki :confused:
Ayy yok canım sağol buzlukta var hiç çekmedi canım :confused: önceden olsa döktürürdüm kendimi paralardım ama çok değiştim be:KK53:

Kahvaltı : 2 etimek , 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık

Ara: Şekersiz kahve, biraz dut

Öğlen : 1 kase vicdan çorbası

Ara: Yarım paket sunta, peynir

Akşam : 1 kase vicdan çorbası

Yatmadan : Biberli limonlu yoğurt

2 litre su
2 fincan yeşil çay
1 saat yürüyüş

Canım cumadan itibaren 3 gün böyle beslendim, sunta bir gün yedim sadece. 3 gündür de 4 gün diyetini yapıyorum ama şaka gibi hafta sonu bir tartıldım 1 kilo fazlayım, dün o 1 kilo gitti ben hala geçen cuma ki kilomdayım :KK43:

Vücudun tutuyor sanırım yoksa imkanı yok eriyip bitmen gerekirdi bu menüyle :KK53:Şu azmim tok mide seanslarım geri gelse keşke bende istiyorum:mad:bugün aç değilim nedense şaşırtıcı şekilde :deli:

Kesinlikle salatam seninkinin 3 katı:rolleyes::rolleyes::rolleyes:icindede yok yok resim eklemeyi en kısa sürede öğrenmeliyim

Canım benim eşimle ciddi sorunlarım var. Çözülecek gibi de değil ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum sadece küçüğün de büyümesini bekliyorum çünkü diplomam yok onlara güzel bir hayat sunamam
Hayırlısı olsun akil vermek gibi olmasın da arkadas boşanıyordu evlilik terapisi iyi geldi simdi2 çocukları var

@ecemavi ev konusunda Allah gönlüne göre versin canım
Amin

Oooo bi mumu gördüm sanki gel kız nerelerdesin kaç kilo oldun söyle bakıyım

Ooo bende bir ahu gördüm kız mortim kupa yine bende gibi

Vücudun tutuyor sanırım yoksa imkanı yok eriyip bitmen gerekirdi bu menüyle :KK53:Şu azmim tok mide seanslarım geri gelse keşke bende istiyorum:mad:bugün aç değilim nedense şaşırtıcı şekilde :deli:
Ay bilmiyorum valla açım :KK53:

Canım benim eşimle ciddi sorunlarım var. Çözülecek gibi de değil ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum sadece küçüğün de büyümesini bekliyorum çünkü diplomam yok onlara güzel bir hayat sunamam
Şu an şaşırdım kuzum yaa.
Ne diyeyim Rabbim en hayırlısıni versin..
İnşallah çözülür sorunlariniz..
Diploma derken ne diploması canım..
Tabii ki bilinçli hareket etmen güzel hem kendinin hem çocuklarının geleceği için güçlü olmalısın..
Zaman içinde güzellikler bulsun sizi :36: :36: :36:

Kesinlikle salatam seninkinin 3 katı:rolleyes::rolleyes::rolleyes:icindede yok yok resim eklemeyi en kısa sürede öğrenmeliyim

Hayırlısı olsun akil vermek gibi olmasın da arkadas boşanıyordu evlilik terapisi iyi geldi simdi2 çocukları var

Amin

Ooo bende bir ahu gördüm kız mortim kupa yine bende gibi
Ay malzemem az kaldı o yüzden çok yapamadım :)
Yok canım istersen akıl ver ;) gitmez eşim çok söyledim. Ben psikiyatriste gidiyorum işte takmıyım diye

Şu an şaşırdım kuzum yaa.
Ne diyeyim Rabbim en hayırlısıni versin..
İnşallah çözülür sorunlariniz..
Diploma derken ne diploması canım..
Tabii ki bilinçli hareket etmen güzel hem kendinin hem çocuklarının geleceği için güçlü olmalısın..
Zaman içinde güzellikler bulsun sizi :KK36: :KK36: :KK36:
Lise mezunuyum açık öğretim okuyordum bıraktım eşim yüzünden. Meslek olmayınca nerde ne iş yapabilirim ki geliri iyi olan.
Amin inşallah :)

Lise mezunuyum açık öğretim okuyordum bıraktım eşim yüzünden. Meslek olmayınca nerde ne iş yapabilirim ki geliri iyi olan.
Amin inşallah :)
Ahh işte en büyük hata bırakmış olman zamanı geri getiremiyoruz ama umutsuzluğa da kapilmamak lazım Rabbim öyle kapılar açıyor kii diploma yada meslek olmasada kolaylık nasip ediyor...
İçini karartma canım her kışın bir baharı her gecenin bir sabahi vardır mutlaka vardır.

Benim kilo vermemin tek yolu spor olduğu için. Sporsuz çoook çooook yavaş gidiyor. Hatta her gün tartıda -100, -200 bişeyler görüyorum. Spor yapmadığımda ertesi gün asla görmüyorum:KK51:

:3: :3: :3:
Bende oyleymisim yavrum anladım kii aç susuz kalmak çözüm değil tek başına..

Back
X