- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
afiyet olsun canım, yeniden hoşgeldin, bu sefer hedef gelene kadar gitmek yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canım, yeniden hoşgeldin, bu sefer hedef gelene kadar gitmek yok
günaydın hemşom ortim nasılsın canımGünaydın![]()
Sen demişssin ben de yemişim bugün
çooook beğendimmmmm betüllll ... öğlen de salata yoğurt olabilirdi ... sabahta salatalık /maydanoz /dere otu falan ye mutlaka
buradayım kuzum 1. yıl kutlaması yapacağım inşallahafiyet olsun canım, yeniden hoşgeldin, bu sefer hedef gelene kadar gitmek yok![]()
10 olmasında 8 olsun , yeter ki ver canımburadayım kuzum 1. yıl kutlaması yapacağım inşallah24 Ağustosa sence 10 kilo verebilir miyim yaw
69.9 olmak istiyorum
![]()
he ya 70 olasm mucize.. Ş,imdi aus ile nana bir yerden çıkıp BETÜÜÜLLL 72 ol hele bir de gözümüz açık gitmeyelim derlermiş10 olmasında 8 olsun , yeter ki ver canım![]()
Yoğunmuş işleri bayağı canım onları halletmeye çalışıyormuş
boş ver öyle şeyleri, damak tadına hangisi uygunsa ondan ye, inan hiç fark etmiyor.. ben genelde süzme peynir yiyorum, lor da alıyordum ama süzmeden sonra yiyemedimay kızlar yarım kilo tuzsuz peynir aldım. O nasıl bir şey ya, domata asla tuz koymayan ben tuz ekip yemek zorunda kaldım![]()
Allah yardımcın olsun, sana güveniyorummmmayy bi poşet simit taze yeni çıkmış fırından,
gözümün önünde duruyor
migdemi yarın , öglene taze fasulyeyi keyifle yiyemem diye yemiyorum
cool'luğa bakarmısınız![]()
Kaçak betüş hoş gelmişen
Allah yardımcın olsun, sana güveniyorummmm![]()