Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

adacımmm uyarmadı demeyin sonra bak .... kelebekolacam kelebekolacam daktırımla çok pis bi fena ele alacağım sizi .... bu cuma hele bi yazın kilolarınızı ....:cool:
biliyorum kaptanım çok haklısınız bu cuma ak koyun kara koyun ortaya çıkacak zaten inan korkumdan tartılmıyorum bileee :((( haftaya cumartesi memlekete gidecem 2 haftaya yakın kalmayı planlıyoruz .... bakalım orada düzen ne olacak...

Demeee ya ...çokta içteeeen , isteye isteye ...aebnim sıcaklardan erimesin diye yollamıştım ama :confused::confused::confused:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

senin benim bu sabah ki manyaklığa bak ... bizimkiler kahvaltıda ben de eşlik ediyorum yanlarında ... yusuf aaa bende eşofman renklerimiz bugün aynı dedi ... bende ki cevap ; evet s ama biraz bol geliyor :KK71::KK71::KK71::KK71: çocuk mel mel yüzüme bakıyor :KK70: eşim böyle la havleeee çeker gibi bi surat aldı :confused::confused::confused::confused:

O zaman heeep konuşalım nehirrrrr :KK71:

süpeeeeer ..ben çok beğendi bu tabağı .
Aynen dün yazdım bugün hissetmişsin :KK19:

demeeeeeeeeeeee :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
en son bi 62-63 demişti :sinirli: hemen bayram sonrası

canım biz bir de @pamukskr i merak ettik , geçen konuştuk ... ta nisanda buraya yazıp bir daha girmemiş hiç .
ne güzel bir daha kopmadan korurum diyordu .
Var mı bi iletişim ?

Aferinnnn sana ... ne o öyle ? susamı ayrı mide yakar ...hamuru löp diye oturur ...yağı popoya yapışıııır .....

Baaaak salatalık öyle miiii , ciciiiiiii :KK70::KK70::KK70:

İyi saatler olsunnnnnnn ...keyfin yerinde bakıyorum da :KK73::KK73::KK73::KK73:

Hayırlı olsun bebeğin , güzel günlerde sağlıkla büyüsünnn ... 6 ay geçti mi doğumdan ? İlk 6 ay sağlıklı beslenme tamam ama diyet önermem ben .

hemeeeeeeeeeeeeeen eve hemeeeeeeeeeen :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ne abla imiş mübarek
Aus desem belki inanmazsınız foto cekmeye cekiniyorum diyeteyiz olmaz diye kahvaltıda içli köfteyi kızrattı :rolleyes:

Demeee ya ...çokta içteeeen , isteye isteye ...aebnim sıcaklardan erimesin diye yollamıştım ama :confused::confused::confused:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

senin benim bu sabah ki manyaklığa bak ... bizimkiler kahvaltıda ben de eşlik ediyorum yanlarında ... yusuf aaa bende eşofman renklerimiz bugün aynı dedi ... bende ki cevap ; evet s ama biraz bol geliyor :KK71::KK71::KK71::KK71: çocuk mel mel yüzüme bakıyor :KK70: eşim böyle la havleeee çeker gibi bi surat aldı :confused::confused::confused::confused:

canım biz bir de @pamukskr i merak ettik , geçen konuştuk ... ta nisanda buraya yazıp bir daha girmemiş hiç .
Var mı bi iletişim ?

Aferinnnn sana ... ne o öyle ? susamı ayrı mide yakar ...hamuru löp diye oturur ...yağı popoya yapışıııır .....

Hayırlı olsun bebeğin , güzel günlerde sağlıkla büyüsünnn ... 6 ay geçti mi doğumdan ? İlk 6 ay sağlıklı beslenme tamam ama diyet önermem ben .

ne abla imiş mübarek

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

biliyorum kaptanım çok haklısınız bu cuma ak koyun kara koyun ortaya çıkacak zaten inan korkumdan tartılmıyorum bileee :KK43:(( haftaya cumartesi memlekete gidecem 2 haftaya yakın kalmayı planlıyoruz .... bakalım orada düzen ne olacak...

Kimde kalacaksınız ? yok yani efserin ablası gibi ise vaaaay halimizeeee :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kuzum yapma etme , gözünü seveyim ... öyle ha diyince kilo veremiyorsunn ki , hadi 3-4 hafta cozut , nasıl olsa bi sıksam hemen veririm de.
ilmek ilmek işledik yahu o gr.ları .
Yapma adacım .
58 derken , 68 leri mumla aramayalım :KK12:

Aus desem belki inanmazsınız foto cekmeye cekiniyorum diyeteyiz olmaz diye kahvaltıda içli köfteyi kızrattı :rolleyes:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kendi mi yiyor yaptıklarını ? kaç kilo merak ettim

Kimde kalacaksınız ? yok yani efserin ablası gibi ise vaaaay halimizeeee :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kuzum yapma etme , gözünü seveyim ... öyle ha diyince kilo veremiyorsunn ki , hadi 3-4 hafta cozut , nasıl olsa bi sıksam hemen veririm dedi.
Yapma adacım .

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kuzum kilolu idi şuan şeker hastası hastalık ilaclar eritti şuan 73 kilo canım kendi yaptıgıni yemiyor sadece yapıp yediriyor artık kimseyi bulamazsa yoladan gecenlere veriyor kuzum.....:rolleyes:

Kuzum yapma etme , gözünü seveyim ... öyle ha diyince kilo veremiyorsunn ki , hadi 3-4 hafta cozut , nasıl olsa bi sıksam hemen veririm dedi.
Yapma adacım .

annemde ve ablamda kalacağız.... ablam iyi pasta yapar annem iyi yemek yapar ;))) ama ben çook gzecem dedime vde oturmaya gelmiyorum burada çook sıkıldım kendimi dışarı atacam dedimm yemek yapmayın salata hafif şeyler geçiştirelim dedim... he he dedilerrr ;)))))

çook haklısın inan mutlu değilim sinirlerim bozuk yedikçe sinir kat sayımda artıyor ... yarın bakalım tartı nedeiyecek artık alev alev kırmızı elbiseden vazgeçtim malum siyah alacammmmmm çünkü 59 hayatta olamam....

annemde ve ablamda kalacağız.... ablam iyi pasta yapar annem iyi yemek yapar :KK66:)) ama ben çook gzecem dedime vde oturmaya gelmiyorum burada çook sıkıldım kendimi dışarı atacam dedimm yemek yapmayın salata hafif şeyler geçiştirelim dedim... he he dedilerrr :KK66:))))

çook haklısın inan mutlu değilim sinirlerim bozuk yedikçe sinir kat sayımda artıyor ... yarın bakalım tartı nedeiyecek artık alev alev kırmızı elbiseden vazgeçtim malum siyah alacammmmmm çünkü 59 hayatta olamam....

Valla ablana söyle bu sıcakta pasta mı olurmuş :)))

Açıkcası ben 62-63 lere razıyım sende düğünde .

Olsa olsa bocalamadir o terketse duramazdin :))

Cano ben mıhlanmışım buraya ... üzerime de deli mıknatısı taktımmm ... çekiyorum ..kaçan olursa ...

Amaaaan ne uzun diyet yaptın da bocalandın , bunaldınnn , bi değişiklik istedin :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::KK11:

Kuzum kilolu idi şuan şeker hastası hastalık ilaclar eritti şuan 73 kilo canım kendi yaptıgıni yemiyor sadece yapıp yediriyor artık kimseyi bulamazsa yoladan gecenlere veriyor kuzum.....:rolleyes:

Bildiğin yemeye adamış kendini..madem yiyemiyorummm yedireyim diyor ...
nasıl moral düzeldi mi bari sıkıntıları ile ilgili ?

Valla ablana söyle bu sıcakta pasta mı olurmuş :)))

Açıkcası ben 62-63 lere razıyım sende düğünde .

Cano ben mıhlanmışım buraya ... üzerime de deli mıknatısı taktımmm ... çekiyorum ..kaçan olursa ...

Amaaaan ne uzun diyet yaptın da bocalandın , bunaldınnn , bi değişiklik istedin :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::KK11:
inşallahhh bendeee 64 bile razıyımmm ;)) bi yarın olsun hayrolsun diyorummm ;)) bugünde yine 1 saat spor yapacam.. dünde yapmıştım 1 saat 10 dakika...

Bildiğin yemeye adamış kendini..madem yiyemiyorummm yedireyim diyor ...
nasıl moral düzeldi mi bari sıkıntıları ile ilgili ?
Ausencia Ausencia kaptanim yarin dun iftardan once 74dum .
Acaba bigun 73.8 olabileler miyim :halay::halay::halay::halay::halay:
Cok mutluyum.
Kisin olmayan eteklerim oluyor artik

Var mı bi iletişim ?

ne abla imiş mübarek
evet yerinde keyfim :p hem tartı yönünden yerinde hem de başka sebeplerle :rolleyes::deli:

mücver sen benim canımsın:KK37: artik börülce salatası kadar çok seviyorum seni.

Ausencia Ausencia kaptanim yarin dun iftardan once 74dum .
Acaba bigun 73.8 olabileler miyim :halay::halay::halay::halay::halay:
Cok mutluyum.
Kisin olmayan eteklerim oluyor artik

:halay::halay::halay::halay::halay::halay:

İşte motivenin hası buuu !
Olmayan kıyafetlerin olması .... sonra sırada onların bol gelmesi ve yenilerinin alınması var kiii ; tadından yenmez nisacım :KK19:

O mutfakta oldugu surece mutlu :KK70:daha iyi kuzum herşey bizim için:işsiz:

Aynen kuzum ... her sıkıntı bir imtihan .

evet yerinde keyfim :p hem tartı yönünden yerinde hem de başka sebeplerle :rolleyes::deli:

mücver sen benim canımsın:KK37: artik börülce salatası kadar çok seviyorum seni.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

mücver :KK200: white lily :KK70::KK70::KK70::KK70:

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaam hiçte merak etmedim o başka sebepleri :confused::confused::confused:

Bu arada aklımdayken yazayım ... exmadon'un da sorunları düzeldi :KK36::KK36::KK36:

Bi hafta daha bekleyeydi , listeden ayrılmamış olacaktı :KK12: şimdi hava atıyor bana ...6 ay sonra korumaya gelirim yanına diye :KK70: hadi inşallaaaah .

Bak ex diyince Antepia27 Antepia27 geldi aklıma niçinse ... dönüş yoluna geçiyordu ... yineee sessiz :işsiz:

Back
X