Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Masum bende arkadaşlara katılarak minderleri değiştir diyorum..bide kaça yaptırdın bende döşettircem koltuklarımı da...merak ettim.

Bu arada biz arkadaşız tabiki sadece diyet konuşmuycaZ...

Dondurma bowlingi götürmüş.otur sıfır...:KK70: :KK70:

Tamam ne zaman olsun..adını koyalım
@masumm @saydin78 @Nefs @ecemavi
Varmı başka atladığım
canim yaa sabah tarti iyiydi yaaa sifir olsun canin sagolsun;))

Yuuuh naptın sen kaptan psikopata bağladın heee böyle kaptan mı olur bizimle uğraşacak uğraşacak veremeyecek nasıl kaptansın iki günde hoop eksi 10..
Aaa olmuyo ama.:KK70: :KK70: 52 neymiş sen hedefi 42 yapsan yine varırsın.bak adamlara kafa tutulmaz bulur Kadıköy'den yeni bi etli butlu hatun ozaman üzüntüden 32 olursun demedi deme...

O biraz zor beee gülüm :cool::cool: gözü benden başka hatun görmez onun ... (ahahahahahh bdv deki benim kocam yapmaz kadın halleri ile karıştırmayın lütfen :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: )

Yok kuzum .... hani kafamda bi planlar var ya ... hani sende dürtüyorsun yaaaa ... hani işte ... 52 ile başlasa , 65 e çıksam ... falan falan :ukala::ukala::ukala::ukala: hesapları benim ki .:ıslık:

evet cnm , yeni yapıldı köşe kaplanmadı
banada çok geliyordu ama çok degil ya fiyatlar böyle jhhemen hemen
arkadaşım koltuk takımını 2000 tl ye kaplattı , ay aman yaptırdımda ne oldu bişiy degişmedi :KK12::KK12:
Demee okadar tutarmı yaa..benim koltukların iskeleti çok iyi 10 yıl önce 10 bin falandı eşimin zengin bi sitelerde tanıdığı hediye etmişti.12 yıldır hergün tepesindeyiz üç çocuk büyüdü üstünde hala sapasağlam bende üçlüleri gri teklileri krem pudra yastıklar düşünüyorum halım o renklerde çünkü

O biraz zor beee gülüm :cool::cool: gözü benden başka hatun görmez onun ... (ahahahahahh bdv deki benim kocam yapmaz kadın halleri ile karıştırmayın lütfen :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: )

Yok kuzum .... hani kafamda bi planlar var ya ... hani sende dürtüyorsun yaaaa ... hani işte ... 52 ile başlasa , 65 e çıksam ... falan falan :ukala::ukala::ukala::ukala: hesapları benim ki .:ıslık:
Aayyyy ozaman kabulüm yüz kere bin kere :halay: :halay:

Valla öyle kilo çokken vermek kolay ..sonradan gitmiyor diyen olursa , bence bu iş meta nasılsa öyle devam ediyor diyeceğim ...
biz hızlı idik , hala hızlı gidiyor ...

veeeeeeeeeee

sendeee hızlısın ...seninde hızlı gidecek tümevarımı yapıyorum buradan :halay:

Magnezyum bende alıyorum , o da acıktırmıyor beni :rolleyes::rolleyes: yahuuu ben nasıl ne edip 100 kilo olmuşum vakti zamanında :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ben kendiminkini biliyorum neyden olduğunu. İşte akşama kadar otur. Eve gel uzan kalkma yerinden. Sonra gece olunca acık. dışardan gelsin hamburgerler pizzalar. Ye ye şiş. Sabah olunca tok uyan kahvaltı yapma. Hatta akşama kadar tek lokma yeme. Gece tekrar acık.... Döngüm bu şekildeydi. Gerçekten o kadar obur bi şekilde yiyordum ki. Gece vakti çıkıp açık pastane aradığımı biliyorum. Şimdi açık market arayıp sütümü alıp dönüyorum :KK51:

Ausencia Ausencia benik sanki cok farketmiyor spor sonrasi ya tarmbolin ya yuruyus yapicam bakalim aksamki durma gore

ilk bugunku menuyu veren ben oluyum
sabah 1 kayisi 1 yesil cay bikac dal maydanoz yidim:)

ara sade turk kahvesi

ogle
yagda yumurta
bol penir zeytin domates maydonoz klasik kahvaltilik
iki tb ekmegi biraz simit yazmadan gecemiycem

kahvalti sonrasi soda
aksama kadar yesil cay bol su icilir sporda yapinca yazacagim

Aayyyy ozaman kabulüm yüz kere bin kere :halay: :halay:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Ben kendiminkini biliyorum neyden olduğunu. İşte akşama kadar otur. Eve gel uzan kalkma yerinden. Sonra gece olunca acık. dışardan gelsin hamburgerler pizzalar. Ye ye şiş. Sabah olunca tok uyan kahvaltı yapma. Hatta akşama kadar tek lokma yeme. Gece tekrar acık.... Döngüm bu şekildeydi. Gerçekten o kadar obur bi şekilde yiyordum ki. Gece vakti çıkıp açık pastane aradığımı biliyorum. Şimdi açık market arayıp sütümü alıp dönüyorum :KK51:

aaaaaaaaaaaaaaa bende kendimi buldum şimdi :halay: 3-4 hep otururuz eşimle ...veee hep yerdik ... kızlar hatırlar , ilk başladığımda takıma kahvaltıya alışmaya çalışıyordum ... ben uyanıp bi kahve ile öğlen 2-3 ü bulup ... o saatte de açlıkla hunharca yerdim

Ausencia Ausencia benik sanki cok farketmiyor spor sonrasi ya tarmbolin ya yuruyus yapicam bakalim aksamki durma gore

ilk bugunku menuyu veren ben oluyum
sabah 1 kayisi 1 yesil cay bikac dal maydanoz yidim:)

ara sade turk kahvesi

ogle
yagda yumurta
bol penir zeytin domates maydonoz klasik kahvaltilik
iki tb ekmegi biraz simit yazmadan gecemiycem

kahvalti sonrasi soda
aksama kadar yesil cay bol su icilir sporda yapinca yazacagim

hadi bakalımmmmmm dayan madem sabaha ..inşallah güzel olur tartı .:KK68:

Şişirmiyorsa yap tatlım , beni de şişirmez

oy oy kıyamam.saten dakikada yazmamıştın ya kız ondan şettim :ıslık:

He yaaaaa azıcık puan vereydin ... bowling te bi spor , yeniliklere açık olalaım ...(tüm yaz bowling e giden aus Antalya da , yol yapıyor :KK70:)

Herkese merhabalaar:halay::halay::halay:
İlk hafta olduğundan ders düzenim tam oturmadı. Ben de hemen buraya koştum tabii ki. Gerçekten koştum şaka değil :-) Bugün saf pro yapıyorum. Yarın cuma motivasyon tam:KK59:
Dün şu pkodan dolayı kadın doğuma gittim. Her ne yapıyorsan aynen devam et dedi bana. Bu ay ilaçsız regl oldum ilk defa. Hem de tam gününde. Magnezyuma da bakıldı ve evet düşükmüş.Regl öncesi ağrı yapar dedi. Ona da başladık. Bu kadar vitamin vs alınca da kurt gibi açım sürekli. Çantamda yiyecek birşeyler taşıyorum. Sırt çantasıyla gezmeye başladım. Yakında sefer tasıyla gidecem okula :KK70:

@masumm mobilyalarını beğendim. Gerçekten harika. Ben olsam güzel çiçeklerle renklendirirdim orayı. Ama içine sinmediyse rengini değiştirebilirsin tabii ki:KK39:
Nego Nego en kısa zamanda doktora görünmen gerekiyor. Bu yemeyle gram gram olsa da gitmesi gerekiyordu. Artı hiç beklenir gibi değil. Amaaa moral bozmak yok. Yarın cuma. Kutsal perşembeye inan. Belki de sadece ödemdir. D vitamini ve kansızlık kilo vermeye büyük engel. Onlardan da olabilir. Tabii doktor daha iyi bilir. Ben de hem b12 eksikliği hem d vitamini eksikliği hem de demir eksikliği tedavisi görüyorum. 2-3 ay önce diyet yapmaya yeltendiğimde gram oynamadı. Sürekli artıdaydım. Neden olduğunu anlamayınca da bıraktım. Sonra tedaviye başladım. Takır takır gidiyor kilolar. Geciktirmeden git mutlaka :KK19:
Ausencia Ausencia kelimenin tam anlamıyla minik minnoş kaptan oluyorsun sen:KK70: Tebrik ederim. Tabii ki Sarayca Sarayca seni de tebrik ederimmmmm...
Ben de 60 tan aşağısının çoook ağır gittiğine inananlardanım. Ama seni ve Sarayca Sarayca 'yı gördükçe bu inancım kırılıyor açıkçası. Maşallah ikinize de:KK15:
Ne çok konuşasım varmış bugün yahu. Yazarken yoruldum :KK23:
merhaba canım, yazdıklarınla hep pozitif enerji alıyorum senden nedense:KK68: ayrıca sende bu tempo ve azimle gayet güzel kilo vereceksin inanıyorum:nazar:

kuzum sabah kilom çok iyiydi bakalım yarın ne olacak.:confused: fazla çıkarsam kesin ödemdir, zira çok dikkat ediyorum, akşam da çocuklarla gezeceğiz artık kaç bin adım atarım bilmiyorum, kucağımda 16 kg lık oğluşum olacak, normalde çok hareketli ama gezmeye gidersek tepemden inmiyor:rolleyes:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

aaaaaaaaaaaaaaa bende kendimi buldum şimdi :halay: 3-4 hep otururuz eşimle ...veee hep yerdik ... kızlar hatırlar , ilk başladığımda takıma kahvaltıya alışmaya çalışıyordum ... ben uyanıp bi kahve ile öğlen 2-3 ü bulup ... o saatte de açlıkla hunharca yerdim
Sanırım o düzen değiştiğinden bu kadar hızlı gidiyor. Gitsin de zaten. Yaşıtlarım abla demeye başlamıştı. Kilo insanı çok değiştiriyormuş.
Bilmiyorum sizde de oldu mu ama ben ayna karşısında sürekli popoma bakıyorum. Hatta dışardayken de mağaza camlarından gözüm sürekli orada. Elimle yokluyorum küçülmüş mü diye bakıyorum. Geçen gün erkek arkadaşıma yakalandım o halde. Uzuuun uzuuun baktı. Nası açıklayacağımı şaşırdım :KK70:

Sanırım o düzen değiştiğinden bu kadar hızlı gidiyor. Gitsin de zaten. Yaşıtlarım abla demeye başlamıştı. Kilo insanı çok değiştiriyormuş.
Bilmiyorum sizde de oldu mu ama ben ayna karşısında sürekli popoma bakıyorum. Hatta dışardayken de mağaza camlarından gözüm sürekli orada. Elimle yokluyorum küçülmüş mü diye bakıyorum. Geçen gün erkek arkadaşıma yakalandım o halde. Uzuuun uzuuun baktı. Nası açıklayacağımı şaşırdım :KK70:
:KK57::KK70::KK70::KK70:

merhaba canım, yazdıklarınla hep pozitif enerji alıyorum senden nedense:KK68: ayrıca sende bu tempo ve azimle gayet güzel kilo vereceksin inanıyorum:nazar:

kuzum sabah kilom çok iyiydi bakalım yarın ne olacak.:confused: fazla çıkarsam kesin ödemdir, zira çok dikkat ediyorum, akşam da çocuklarla gezeceğiz artık kaç bin adım atarım bilmiyorum, kucağımda 16 kg lık oğluşum olacak, normalde çok hareketli ama gezmeye gidersek tepemden inmiyor:rolleyes:
Öperim ben onuuuu:KK15: Senle kaptanın listelerini başucu rehberi yaptım resmen. Bana da fikir oluyor. Bu defa hedefim 55 ve ben 55'i hayatım boyunca görmedim. Ortaokulda falan belki olmuşumdur. Ama çok istiyorum. 55 çok güzel geliyor nedense :KK36:

Öperim ben onuuuu:KK15: Senle kaptanın listelerini başucu rehberi yaptım resmen. Bana da fikir oluyor. Bu defa hedefim 55 ve ben 55'i hayatım boyunca görmedim. Ortaokulda falan belki olmuşumdur. Ama çok istiyorum. 55 çok güzel geliyor nedense :KK36:
canım ben genelde protein ağırlıklı besleniyorum bu ara ekmeğide kestim, aslında çok azalttım ama insanın eli gitmiyor, kilo verdikçe veresi geliyor :rolleyes:

Benim moral sıfır bugün beni mazur görün, depresyona girdim resmen. Evin işini zor yapıyorum. Tartı o kadar canımı sıktı

canım ben genelde protein ağırlıklı besleniyorum bu ara ekmeğide kestim, aslında çok azalttım ama insanın eli gitmiyor, kilo verdikçe veresi geliyor :rolleyes:
Maşallah gerçekten. Benim tuzum kuru çoluk çocuk yok. Sorumluluk yok. Siz bi de ev, eş, çocuk.... bir sürü şeyle uğraşıp üstüne de kendinize zaman ayırıyorsunuz:KK52:

Back
X