Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Süpersin canım süperrrr maşallah. Ben Ağustosta 93 ile başladım martta bi 74 e indim sonra gerisin geriye aldım ve şimdi 79 kiloyum.

Boy: 1.62-63-64 herhangi biri :-)
Kilo: 79.4

Seninle yol arkadaşı olalım mı 60 lara doğru :KK66:
Tabi kuzum neden olmasin olalım 70 li rakamları biran önce def edelim gittsin senin ile beraber :KK73:çocuk var mı?

Bende kilo bildireyim
Vicdan bi günde yapıyormuş ne yaparsa ikinci güne faydası olmadı malesef
Vicdana başlamadan 72.3 tü bi günde -1 verdirdi
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 71.3
Fark -500
Bende bi d vitamini falan baktırsam iyi olacak artık 3 haftada -500

20170707_104735-1.webp

Meshur d.birasini yaptimm kizlar gitsin artilar ;)

geldim güzeller :KK3::KK3::KK3:

hemen geçmişe dönüp toparlama yapayım ... Bugün maalesef kapanacak olan 10. takımın listesi de bende . onu sabah ayarladım bir daha kontrol edeyim ..

Bir kaç konu var açılan bakmam gereken , ertelersem unuturum . o_O

1 saat kadar evdeyim ..hemen turbo takayımmmmmmmmmmm ... bu arada azıcık daha eksi gelmiş bana :KK71:

Yokkkk artikkk.....
Durrr da yeterr...
:deli::deli::deli::deli:
Tartıldım maalesef 56.1 çıktım. :63: :63: :63:

Geçen hafta : 56.6
Bu hafta : 56.1
Fark : 500
Yüzde : 0.88

geldim güzeller :KK3::KK3::KK3:

hemen geçmişe dönüp toparlama yapayım ... Bugün maalesef kapanacak olan 10. takımın listesi de bende . onu sabah ayarladım bir daha kontrol edeyim ..

Bir kaç konu var açılan bakmam gereken , ertelersem unuturum . o_O

1 saat kadar evdeyim ..hemen turbo takayımmmmmmmmmmm ... bu arada azıcık daha eksi gelmiş bana :KK71:
Kaç oldun:KK57:uçacaksın yakında ya:KK57:

Ausencia Ausencia metasını sevdiğim 55 ne demek bi dur allasen :)

Yavrummmmm bana bke hesaplatma şimdi ... ama dur allasen diyen hatun 1.83 boyunda 65 kilo :halay::halay::halay::halay::halay:

BU arada düşün sen daha vakit var ... gitmez yavaş gider , liste stressiz gitsin gidecekse de dersen bu güzel rakamla fırlatırız kepi gülüm :KK200:

Ausencia Ausencia :cool::cool::cool::cool: pisssss

79.4 ile başlıyorum , istikamet 74 inşallah :KK55::KK55::KK55::KK55:

hadi bismillah ....

yazdıklarınızı okudum ... kilo olarak yakınsınız Efser Efser ile ... çok iyi gider kendisi bakma bu hafta antibiyotik mağduru olup 400 cık verdiğine ... sana iyi motive kaynağı olacaktır .... senin gibi mezun olup zıbıtmaya meyilli DelyDoly DelyDoly du alın aranıza ... hadi hepiniz önce 70 lereeeeeee :halay:

Bu arada teşekkürler canom , nerden nereye değil mi ?
Girdiğim günü hatırlarsın takıma .
İste gülüm , isteyince oluyor Rabbimin izniyle ....

Eki Görüntüle 2017498
Diyet hic yapmadim haliyle sonuc bu ....

ada canım seninde yazdıklarını okudum ..
Öyle umutsuz yazmışsın ki ... olmadı ..gitmedi ... eeeee gitmediyse başlangıç 76.8 yazan ada kim :sinirli::sinirli::sinirli:

tam kilo gitmişti .... sen biraz pes edip , biraz ilaç etkisi vs derken biraz geri aldın sadece ....

hadi bakalım , bu isteksiz , pili bitmiş ... umutsuz sözleri duymak istemiyorum ..

Listede de değilsin ... hani onun stresi diyordun , o da yok ...

şöyle güzel bir prog. yap kafanda ..en azından memlekete kadar ...

Ausencia Ausencia ben haftaya da kilo bildirimi yapıp öyle mi izne ayrılabiliyorum?

2 ayın önümüzdek ihafta doluyor evet .... ama bunu konuşmak için henüz çok erken .... bu haftaya odaklan ..izne değil

Geçen hafta: 71,6
Bu hafta: 71
Fark: 0,6
Yüzde: 0,837

canım sana da tebrikler , elimde olsa 2 ile çarparım yüzdeni .... o uğraştığında bermuda şeytan üçgeninde ...o stresle ... o km lerce yolla ...
ama münasebetsiz 70 e için için kırıldım ... insan bi 70.9 gösterirdi yahu :rolleyes:

neyse bizde ne yaparız ? haftaya o 70 e küser .... hiç görmeden 69 a geçeriz :halay::halay:

senin turbonun markası nedir canım :KK66:

Doğuştan , içten yanmalı dıştan soğutmalı :KK70::KK70::KK70:

Bende kilo bildireyim
Vicdan bi günde yapıyormuş ne yaparsa ikinci güne faydası olmadı malesef
Vicdana başlamadan 72.3 tü bi günde -1 verdirdi
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 71.3
Fark -500
Bende bi d vitamini falan baktırsam iyi olacak artık 3 haftada -500
Tebrikler canım çok iyi:KK9: haftaya daha da çok verirsin olsun bende mi vicdandan yapsam ya çorba bu sıcaklarda hiç içemiyorum ama :işsiz:

Back
X