Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Auscencia bence görmezsin kuzum.
sen çok iyi motive oldun bu saglıklı beslenme olayına.
günlük yürüyüşte patlattın mı fit anne oldun gitti !
Allah çok bekletmeden versin inşalllah. Kilo verilir kilo nedir ki? senin elindne asla kurtulmaz :KK66:

harbi motiveyim şeriii ......düş peşimeeeee ... :halay:

Hoşgeldin shery kayboldun gittin.
Daha sık gell .
artık bi yerlere gitmem nefscim.
kollarınıza geldim :KK200:

yettim gaariii ausumm.
ben menü vermezsem siz beni sopalamazsanız olmuyor.
sen bana verip veriştiricen ben içimden ne varki 1 dilim fazla yemişim ki yeaa deyip sana buradan haklısın kaptanicem dicem ama o hatayı yapmicem.
sonra azıcık azıcık da olsa kilolar gidince sana ilanı aşk edicem. falan filan inter milan.
:D
benim olayım buymuş bacım :KK54:

:KK60::KK60::KK60::KK60: İnşşalaaaah en kısa zamanda o da olacak kuzum :KK200:

veeeer veeer çekinme sen 83 görmüş insan evladısın perşembeden .. cumartesiden duyduğumuzdan mı korkacağız :rolleyes::KK72::KK72::KK72::KK72::KK72:
:rolleyes: o 83 suya bir anda yüklenmek sonucu olmuştu. Bu kisirdan. Ben sana sayı vermiyim de teminat vereyim. Yok olacak o şişlik. Hatta bugün öldürücü darbeyi indirmeyi planlıyorum ona. :KK8: Börülce salatası. :confused: acayip yarıyor bana o. Ertesi güne 600 700 gram gitmiş uyanıyorum :-):-)

Zaten ekmeğim küflenmiş yine ekmeksiz ettim kahvaltıyı. :KK71:

Ausencia Ausencia çok duygulandım bir iki damla akıtmış da olabilirim :KK61: Ne de güzel yazmışsın. Ne kadar kalbi güzel insanlar burada. İyi ki gelmişim. Buraya gelmesem hala 80 kiloyla uğraşıyordum. Hepinizi çok seviyorum...:KK200::KK200::KK200:
Bu arada Manas destanı gibi yazmışsın yine kaptan. Gözümden kaçmadı :-)

artık bi yerlere gitmem nefscim.
kollarınıza geldim :KK200:

yettim gaariii ausumm.
ben menü vermezsem siz beni sopalamazsanız olmuyor.
sen bana verip veriştiricen ben içimden ne varki 1 dilim fazla yemişim ki yeaa deyip sana buradan haklısın kaptanicem dicem ama o hatayı yapmicem.
sonra azıcık azıcık da olsa kilolar gidince sana ilanı aşk edicem. falan filan inter milan.
:KK70:
benim olayım buymuş bacım :KK54:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:formülü çözmüşsün bacımmmmm....

sen değil bir tek ... bazen acııı acıııı kulaklarımın çınladığını hissediyorum zaten ... ohhhh diyorum sayın bana içinizden sayınnnn :KK70: az daha yağlarınız erir sayarken :rolleyes:

:rolleyes: o 83 suya bir anda yüklenmek sonucu olmuştu. Bu kisirdan. Ben sana sayı vermiyim de teminat vereyim. Yok olacak o şişlik. Hatta bugün öldürücü darbeyi indirmeyi planlıyorum ona. :KK8: Börülce salatası. :confused: acayip yarıyor bana o. Ertesi güne 600 700 gram gitmiş uyanıyorum :-):-)

Zaten ekmeğim küflenmiş yine ekmeksiz ettim kahvaltıyı. :KK71:

:KK70::KK70::KK70::KK70: küflü ekmek .... o ekmeği küflendirecek bakterileri eve yollamış olabilirim ,, o kadar tehlikeliyimmmm :cool::cool::cool::cool:

Banusum nerde @masumm
Çağırdı çağırdı gelemedim kızı kusturdum mu :KK43:

bugün balkonundan kahve ile poz atacaktı bize ... uyanmıştır da kim bilir nerde .... izne çıktı ya banu ... bulamıyoruz bazen :rolleyes:

Ausencia Ausencia çok duygulandım bir iki damla akıtmış da olabilirim :KK61: Ne de güzel yazmışsın. Ne kadar kalbi güzel insanlar burada. İyi ki gelmişim. Buraya gelmesem hala 80 kiloyla uğraşıyordum. Hepinizi çok seviyorum...:KK200::KK200::KK200:
Bu arada Manas destanı gibi yazmışsın yine kaptan. Gözümden kaçmadı :-)

:KK200::KK200::KK200:

Manas dedin bak bu ara arabada sürekli onu dinliyorum , Manas Mola :rapci:

Canım benim ..biz birlikte güzeliz :KK19:

Bu gılaboru yu çocuklar vişne suyu zanneden içip yanıma gelip bune diyolar.....

Enişteye içirsene efser :KK70::KK70::KK70::KK70: vişne suyu yaptım de sana :rolleyes:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:formülü çözmüşsün bacımmmmm....

sen değil bir tek ... bazen acııı acıııı kulaklarımın çınladığını hissediyorum zaten ... ohhhh diyorum sayın bana içinizden sayınnnn :KK70: az daha yağlarınız erir sayarken :rolleyes:

:KK70::KK70::KK70::KK70: küflü ekmek .... o ekmeği küflendirecek bakterileri eve yollamış olabilirim ,, o kadar tehlikeliyimmmm :cool::cool::cool::cool:

bugün balkonundan kahve ile poz atacaktı bize ... uyanmıştır da kim bilir nerde .... izne çıktı ya banu ... bulamıyoruz bazen :rolleyes:

:KK200::KK200::KK200:

Manas dedin bak bu ara arabada sürekli onu dinliyorum , Manas Mola :rapci:

Canım benim ..biz birlikte güzeliz :KK19:

Enişteye içirsene efser :KK70::KK70::KK70::KK70: vişne suyu yaptım de sana :rolleyes:
O akşam fark etmiş benim taze sıkılmış vişne suyum var dolapta onunla karıştırıyorlar büyük kız anne bu peynir suyuyla mı yaptın peynir yemiyoruz diyemi:))))

Canim kaptanimmmmm
Sabah kendime odul olsun diye yarim simit yesmistim.
Oglende sebzeli bulgur pilavindan 7yk. Falan yemistim.
Aksam fellik fellik kactim .
Bu menuyu nasil yazicam diye kiiiiiii
Derece yaptigim icin odul hakkim olmus :))
Cok sevindim.
Simdi ben haftaya takima dahil miyim?
Bu arad bugunde niyetliyim.
Az once tartildim 74.4 dum cok sevindim hala inanamiyorum.
Esimi tartiyorum tarti dogru mu diye:))))
Ne yedigimide yazayim .
Biraz cisli coslu oldu ama bundan sonra olmazzzzz.
Sabah
Yarim smit
Bi has yumurta
Salata
2tk bal
7zeytin
Bi kk peynir

Ara
Bi kucuk elma
2kupa yesil cay

Ogle
7 8yk sebzeli bulgur pilavi
Salata tabikide isotlu

Ara
Bi kupa sade kahve

Aksam
52gr yagsiz olanindan dardanel ton
Biraz marul

Spor 80dk tempolu yuruyus.
70 ip atlama

Su 2litre hava serin anca icebimdim.
60kiloyum 60kiloyum
Ortim bu hafta bomba gibi duselim takima.
Cok yogun calisiyorsun evet ama inan ki zaman cabucak geciyor ve o kilolar belli bi zaman sonra karakterimiz gibi yapisiyor bize.
Ben de bi zamnlar cok yogun calismistim ve insan kaynaklari bolumundeydim.
Insanlarla ugrasmaktan ne yiyecegini dusunemiyor olabilirsin.
Ben yogun calisirken oyleydim.
Ama burda fedakar, bizi bizden cok dusunen bi kaptanimiz var.
Mesela ona sor hemen.
Bide cantanda prebiyotik yogurt suntalardan biraz kuruyemis tasi.
Bak inan zor degil sadece biraz kendine de zaman ayir.
Yasimiz cok genc ve onumuzde de upuzun bi omur.
Kilo isini bu yaz halledip kapatalim.

saol canım desteğin için. evet kilolar yapışıyor üzerimize. ama kurtulacağız inşallah. işe giderken yemeğimi atıştırmalığı yanıma alıyorum zaten. hazırlıksız olursam iyi olmuyor çünkü. daha hafif yemeye çalışacağım. ama tabi arada da o dediklerimi yapacağım. dur bakalım nasıl olacak:işsiz:

Konusmussunuz ya tarcin zencefil zerdecal kuru onu yaptim bi gun.
Bu hafta sizlere eslik edebilirim.
Bide ayranasi var onu yapmistim gecen hafta 1gun.
Istersen haftasonu evde iken yapabilirsin ise de yariyor .
Hic ac kalmiyorsun .
1ile 2arasinda gidiyor.
Regli sonrasi daha cok gider senden

evet bonusla konuştuk. olmazsa ben pazartesi perşembe yerine pazar ve çarşamba akşamları yapayım. ayran aşına bakayım. onu hangi gün yaparım bilmiyorum. bir gün de vicdan çorbası yapayım diyorum çünkü.

Günaydın kizlar musmutlu sabahlarinix olsun.Geçmiş olsun dilekleriniz icin cok teşekkür ederim.Annem şeker hastasi zaten insulin kullaniyor.Lakin yemeklerine dikkat etmiyor dr gozlem amacli yatırdı vr şükür sekeri düşüşte.Yeme desem kizaiyor bir ark. Bu yüzden tek gözünü kaybetti.Ama annem hala yemekten vazgecmedi inşallah bu sefer düzelir
oysa diyabet hastaları beslenmelerine çok dikkat etmeliler. hayırlısı olsun.

Canım çok üzüldüm benimde başıma geldi günlerce ağladım, benimkine de virüs girmişti fidye virüsü, fotoğraflar var ama açılmıyor, para istiyorlar açmak için tabi yüklü bir para , bu virüsü gönderenler
o virüsü hiç duymamıştım. nerden bulaştı ki?

Geçmiş olsun bitanem. Rabbim şifalar versin anneciğine canım. Benim annem de şeker hastası hiç dikkat etmiyor maalesef :KK43:
yeri geliyor doktorlar diyetisyenler bile diyabet hastalarını yanlış yönlendiriyorlar canım. ekmeği pilavı az ye diyorlar. halbuki kesmeleri gerekli. Rabbim şifa versin.

Günaydın güzellikler
Ausencia Ausencia kaptanım Allah inşallah gönlüne göre nasip etsin. Sana da tüm isteyenlere de nasip etsin bebeklerini rabbim

Öksürükten içim dışıma çıktı, hele geceleri uyutmuyor. Yaz vakti kaptım şifayı

çok geçmiş olsun.

takımca düşelim peşine bence:halay::halay::halay:

saol canım desteğin için. evet kilolar yapışıyor üzerimize. ama kurtulacağız inşallah. işe giderken yemeğimi atıştırmalığı yanıma alıyorum zaten. hazırlıksız olursam iyi olmuyor çünkü. daha hafif yemeye çalışacağım. ama tabi arada da o dediklerimi yapacağım. dur bakalım nasıl olacak:işsiz:

evet bonusla konuştuk. olmazsa ben pazartesi perşembe yerine pazar ve çarşamba akşamları yapayım. ayran aşına bakayım. onu hangi gün yaparım bilmiyorum. bir gün de vicdan çorbası yapayım diyorum çünkü.

oysa diyabet hastaları beslenmelerine çok dikkat etmeliler. hayırlısı olsun.

o virüsü hiç duymamıştım. nerden bulaştı ki?

yeri geliyor doktorlar diyetisyenler bile diyabet hastalarını yanlış yönlendiriyorlar canım. ekmeği pilavı az ye diyorlar. halbuki kesmeleri gerekli. Rabbim şifa versin.

çok geçmiş olsun.

takımca düşelim peşine bence:halay::halay::halay:
Teşekkür ederim canım :KK200:

özlemişimmmmmm beee bunu okumayı ..... bir de kelebekolacam kelebekolacam nostalji yaşatsa bize :63:
Ausum bi azimle başladım bakalım.
Sen 50blerdr haftada3 kiloya yakın vermissin ben ne yapam didim.
Yalniz3umarım durgunlugu2asarim.
En büyük moral bozukluğa bu oluyor.
Belki artilari verirken bi sıçrama da takıldığım kilonun altına olur.
Ay tüm umudum bu.
Ilk etapta 71.0 dumduk görmek!

Back
X