Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O akşam fark etmiş benim taze sıkılmış vişne suyum var dolapta onunla karıştırıyorlar büyük kız anne bu peynir suyuyla mı yaptın peynir yemiyoruz diyemi:))))

Bak sen akıllı ya ... ne ile neyi birleştirmiş kafasında

takımca düşelim peşine bence:halay::halay::halay:

düşmediğiniz kabahat ..... sıra sıra dizilin işte .... bitsin bu iş bu sene :halay::halay::halay:

Ausum bi azimle başladım bakalım.
Sen 50blerdr haftada3 kiloya yakın vermissin ben ne yapam didim.
Yalniz3umarım durgunlugu2asarim.
En büyük moral bozukluğa bu oluyor.
Belki artilari verirken bi sıçrama da takıldığım kilonun altına olur.
Ay tüm umudum bu.
Ilk etapta 71.0 dumduk görmek!

Bende bunu düşünüdüm seninle ilgili de , yazmadım .
Senin metanın şaşırtıcı bir hızı ... ve dönemsel şaşırtıcı bir durgunluğu var .. şimdi şaşırtan hız zamanı :halay: he durduğunda liste stresi de yok ....bekleyeceğiz ... almadan ...sporla belki azıcık vererek , pes etmeden ...
sonra yine hız :KK55:

Yapsın artık canım , aaaa bir çocukla olur mu? Keşke biz 5 kardeş olsaydık :rolleyes:

Olur olur, geç kalma yap bi tane daha :emir_bebek::emir_bebek:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Ben yavaştan kaçayım kızçeler. Arada uğramaya çalışırım yine. Herkese mutlu ve eksili haftasonları diliyorum:KK36::KK36::KK68:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15: sana da iyi hafta sonları canım .... bende ufak ufak kaçar ...

Canlar ben bir gider ... bakalım ne palan yapacağız ?

Tabiii önce eşimi uyandırayım :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ona kahvaltı bize öğle yemeği ... sonrasına bakalım ...

gelmezsem bir yerlere çıktık demektir ... Akşam görüşürüz :KK15:

Cız cozdan uzak hafta sonları temenni ederimmmm ....

Spor yarışını da unutmayınnnnnnnnnnnn ...listeyi bu gece tam teşekkül toparlayacağım . :spor:

Sarayca Sarayca sabah yapmadım kuzum ama kaçarı yok , o 35 dk bugün yapılacak ...sözüm söz :KK19:

Bana yardımcı olacak biri var midir bilmiyorum ama yine de yazacağım. Çok kişi var burda. Bir o kadar da deneyim vardır. :p Normalde lens kullanıyorum ben, miyop var; ama doktor evde gözlük tak dedi, dinlensin gözün dedi. Gittik gözlük aldık. Olabilecek en ince seviyede de incelttik camını. Dün geldi ve taktim ama bildiğiniz bozuk görüyorum. Sanki havada uçuyor eşyalar. Yürürken heidi gibi yürüyorum sanki. Dün ilk taktığımda karşıdaki yazıları bulanık gördüm okuyamadim. Bugün yine taktim yazılar azıcık daha seçilir duruma gelmişti. Bu durum normal mi? Zamanla mi alışacak gözüm?

Hatta dün kanepe de havada göründüğünden uzaklığını algılayamadım ve çarptım. Tırnağım ayrılacaktı parmağımdan. :D başıma bi iş gelmese bari.

düşmediğiniz kabahat ..... sıra sıra dizilin işte .... bitsin bu iş bu sene :halay::halay::halay:

Senin metanın şaşırtıcı bir hızı ... ve dönemsel şaşırtıcı bir durgunluğu var .. şimdi şaşırtan hız zamanı :halay: he durduğunda liste stresi de yok ....bekleyeceğiz ... almadan ...sporla belki azıcık vererek , pes etmeden ...

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15: sana da iyi hafta sonları canım .... bende ufak ufak kaçar ...
Inşallah yine şaşırtır ve mutlu eder beni metam. Çok ihtiyacım var biraz eski görmeye.
Akşama da yürümek ıstiyorum bakalım Inşallah.
Arayı kapamam şart. En azından sporla.
Çünkü sporu bırakınca gördüm74 leri. Spor önemli bunu anladım

Canım bende yeni tatım @eflalim önerdi idrar yolları iltihabı icin bende karın agrılarım devam ediyor halen dün cıkmışken alayım dedim megerse bir meyvenin salamura suyuymuş çok güzel bir rengi var ama renge uymuyacak bir kötü tadı var malesef :(

Bunlar şeytana pacuç bile giydirmezler artık :))))

Bana yardımcı olacak biri var midir bilmiyorum ama yine de yazacağım. Çok kişi var burda. Bir o kadar da deneyim vardır. :p Normalde lens kullanıyorum ben, miyop var; ama doktor evde gözlük tak dedi, dinlensin gözün dedi. Gittik gözlük aldık. Olabilecek en ince seviyede de incelttik camını. Dün geldi ve taktim ama bildiğiniz bozuk görüyorum. Sanki havada uçuyor eşyalar. Yürürken heidi gibi yürüyorum sanki. Dün ilk taktığımda karşıdaki yazıları bulanık gördüm okuyamadim. Bugün yine taktim yazılar azıcık daha seçilir duruma gelmişti. Bu durum normal mi? Zamanla mi alışacak gözüm?

Hatta dün kanepe de havada göründüğünden uzaklığını algılayamadım ve çarptım. Tırnağım ayrılacaktı parmağımdan. :KK70: başıma bi iş gelmese bari.
Küçuk yastan beri miyopmum gözlük kullanıyorum degisen numaralar ardından bir sonraki gözlük tuaf gelir banada alışınca o his kalmıyor ama istersen gittigin doktora git gözlügundeki numaraya baksın verdigi numaramı diye bazen farklı numaralar yapabiliyorlar....

Evet kuzucum :KK68: 59,5 kilo ile mezun oldum bayram öncesi. Şu aralar bayram tatili nedeniyle artılardayım o ayrı :KK23:
Oyyyyy yirimmm seni, çok tebrik ederim :68: tabi bu mezuniyet için artı için değil :KK53:
O pis artı bende de var, hemde öyle böyle değil, bizde annemle başladık :KK70:

Küçuk yastan beri miyopmum gözlük kullanıyorum degisen numaralar ardından bir sonraki gözlük tuaf gelir banada alışınca o his kalmıyor ama istersen gittigin doktora git gözlügundeki numaraya baksın verdigi numaramı diye bazen farklı numaralar yapabiliyorlar....
numara doğruymuş. Astigmat eklendi bir de bu gidişimde. O sebeple bozuk görüyormuşum, 1 hafta 10 gün içinde alışırmış gözüm. Ama hiç alışamayacakmışım gibi resmen şu an. Uçuyorum sarhoş gibi. İçmeden kafayı buldum. :deli:

Hatta dün kanepe de havada göründüğünden uzaklığını algılayamadım ve çarptım. Tırnağım ayrılacaktı parmağımdan. :KK70: başıma bi iş gelmese bari.
1 haftaya alışır, benimde öyleydi, gözlerimi dahada bozmak için doktor yanlış numara mi verdi diye bile düşündüm :confused: sonra alıştı gözlerim

Oyyyyy yirimmm seni, çok tebrik ederim :KK68: tabi bu mezuniyet için artı için değil :KK53:
O pis artı bende de var, hemde öyle böyle değil, bizde annemle başladık :KK70:
Teşekkür ederim canım benim :KK60: bu arada telefonum kırıldı numaraların çoğu resimlerim gitti :( watsapptan dürtsen beni kuzum ekleyeyim seni tekrar:KK25:
Kuzum geçici o kilolar veririz yine inşallah :KK39:

numara doğruymuş. Astigmat eklendi bir de bu gidişimde. O sebeple bozuk görüyormuşum, 1 hafta 10 gün içinde alışırmış gözüm. Ama hiç alışamayacakmışım gibi resmen şu an. Uçuyorum sarhoş gibi. İçmeden kafayı buldum. :deli:
Sen ilk kullanıyorsun ondan o zaman kuzum alışinca gecer benimde astigmatım var onun icin lens önermediler galiba lazer ameliyatı olacagım bu gidisle gözlükten sıkıldım bende

Teşekkür ederim canım benim :KK60: bu arada telefonum kırıldı numaraların çoğu resimlerim gitti :KK43: watsapptan dürtsen beni kuzum ekleyeyim seni tekrar:KK25:
Kuzum geçici o kilolar veririz yine inşallah :KK39:
Tamam kuzum yazarım :KK15:
İnşallah, yavaş yavaş gitmeye başladı zaten bakalım :KK48:

Kızlaaaarrr hepinizi tebrik ederim 1. olmuşsunuz :halay:
Bu arada Ausencia Ausencia kaptanim sen nettin öyle maşallah sübhanallah :nazar:
Yeni h3defi görünce :confused: tam olarak böyle oldum. Yanlış mı takip ettim acaba enişte beyefendi 57 bile istemiyordu.. (listeden çıkarma yollari:KK70:) azmin ve kararlılığın örnek olsun özellikle bana canım... Sevgiler :KK36:

1 haftaya kadar alışır canım.
Canım bende yeni tatım @eflalim önerdi idrar yolları iltihabı icin bende karın agrılarım devam ediyor halen dün cıkmışken alayım dedim megerse bir meyvenin salamura suyuymuş çok güzel bir rengi var ama renge uymuyacak bir kötü tadı var malesef :KK43:
Bunlar şeytana pacuç bile giydirmezler artık :))))

hiç duymamıştım. bir bakayım netten.

1 haftaya alışır, benimde öyleydi, gözlerimi dahada bozmak için doktor yanlış numara mi verdi diye bile düşündüm :confused: sonra alıştı gözlerim
sevindim :) doktorun yanlış verdiğini ben de düşündüm açıkçası ama vermemiş. :D

Sen ilk kullanıyorsun ondan o zaman kuzum alışinca gecer benimde astigmatım var onun icin lens önermediler galiba lazer ameliyatı olacagım bu gidisle gözlükten sıkıldım bende

en son lise 1 de gözlük kullandım ama miyopum o zamanlar bu kadar ileri değildi. 8 senedir sadece lens kullanıyorum. lazerle sıfırlatmayı ben de düşündüm ama gözümde ayrıca biiirrrrçokk sorun olduğu için doktorum tavsiye etmiyor. astigmat da yeni çıktı başıma ama lens verdi ona rağmen doktor.

1 haftaya kadar alışır canım.

hiç duymamıştım. bir bakayım netten.

teşekkür ederim. bir an önce alışsın çünkü gözlüğüme aşık oldum :D takasım geliyor sürekli. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

astigmat odaklanma sorunu, zamanla alışırsın.
benim yıllardır iki gözde de astigmat vardı. şimdi birinde varmış digerinde yok.
hamileliğimden beri devamlı lens takamaz oldum. önceden sol gözümde arada iltihap hasıl oluyordu şimdi hamilelik ve emzirme boyunca hep oluyor.
emzirmeyi azalttım sol gözün lensi reddetmesi de azaldı.
bence lens süper bir lüks ve rahatlık. ama bende evde oldugumda genellikle gözlük kullanıyorum. cünkü lens takınca ertesi güne sol gözde çapaklanma olabiliyor. ve bu bazen gözlük kullansam da göz damlası vermişlerdi onu kullansamda geçmiyor.
kronik her halde. ama gebelik ve emzirmenin bir etkisi var bana nedi r bilemiyorum

Back
X