Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gğnaydınnnnnn.kızlar sakın diyete ara vermeyin insan hımbıl hantal bişey oluyor.bugün işden güçten vakit bulup kahvaltımı hemen yapamdım bi dinçleştimki.açlık gibisi yokkkkk.
Günaydınn daktırımmm sen ve hınbıllık aslaa inanmammm

Oyyyy kuzum bitmedi mi daha işler ?

Teşekkürler mirjammm :KK200:
Eşinin ve senin istikrarınıza nasıl mutlu oldummmm ama aman diyeyim tatilde çok salmayın.gidenleer geri gelmesin .

Süpeersinnnnn . Yediğimizi yaktık mııı sabaha mutluyuz demektir :KK19:

Evet sizde :63:
Bitmedi kuzum işleri büyüttük biraz. Mutfak alçısını bitirdik, boyaya başlayacağız inşallah :) haftaya tekrar tatil :halay: işler elbet biter sağlık olsun ne yapalım dimi ama kuzum :KK36:

Günaydın hatunlarr . Hayırlı haftalar olsun inş :KK68:

Baskül fazla artmış :KK45:
acil eylem planları yapılmalı bugun menü isteyiniz benden efenim :işsiz:
Günaydın canım isteriz benimde acil planlar yapmam gerek spora başlamalıyım:KK49:
:ruh::ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:

günaydınnnnnnn ben pertttt:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Günaydın canımcım ne oldu hayırdır :işsiz:
günaydın hayırlı günleriniz olsun hanımlar:KK36:

Günaydınnn güzellerr musmutluu sabahlarr:KK200::KK200::KK200:
Günaydın fıstıklar :KK76:
Günaydın herkese, üç gündür diyete kilo vermeye kahretmiştim, resmen dibe çökmüştüm. Sabah aç karnına gidip kan verdim, öğleden sonra da sonuç ve diyetisyen. Bakalım ne diyecek.
Öyle ya sa böyle bir şekilde vericem bu kiloları.
Vereceğiz canım pes etmek moral bozmak yok :KK16:
gğnaydınnnnnn.kızlar sakın diyete ara vermeyin insan hımbıl hantal bişey oluyor.bugün işden güçten vakit bulup kahvaltımı hemen yapamdım bi dinçleştimki.açlık gibisi yokkkkk.

Bende kaçırdığımdan yemedim karnım gurulduyor ama mutluyum ceza bana :KK70:

Günaydın kızlar
2 gündür giremedim kk ya.hep kalabalık içindeydim telefon alamadım.geceleride geçmiş okurken uyudum hala duruyo geçmiş-i lugat-ı diyet (: etiketlere ayrıca bakıp pointlerinizi kurtaracam geçmiş deryasından
Şimdi de kan verdim kahvaltı yapıcam anneme gidip ordan bilgisayarcıya ordan market Pazar eve yemek ortalık koşturmaca çok
Bu arada kan verdiğim doktora ağzımı açamadım d vitamini tsh falan baktırcam dedim saymaya başlarsan şimdi gönderirim seni diye bi çıkıştı yeyze yaşlıydı da sesimi çıkaramadım karşında uzman doktor var dedi neyse kanlarımı verdim 2 tüpçük yarın sonuç bakalım hayırlısı

Günaydın canım isteriz benimde acil planlar yapmam gerek spora başlamalıyım:KK49:

Günaydın canımcım ne oldu hayırdır :işsiz:

Günaydın fıstıklar :KK76:

Vereceğiz canım pes etmek moral bozmak yok :KK16:

Bende kaçırdığımdan yemedim karnım gurulduyor ama mutluyum ceza bana :KK70:
Nehirim nasılsın hiç pas vermiyorsun kuzu :)

Cuma Zayıflama Yarışmamızda bir ilk!

Her mezuniyet sonrası dönüş, kilo almış olmayı ifade etmiyor! :nazar: :nazar: :nazar:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.678962/page-45#post-52022319

Baharın mesajını okuyunca ...bir tuhaf oldum ... Bu yıla kadar bir ilkmişim :confused::oops:

samp1f17aa6b5fb512ff.jpg

7. Takımdan ecemavi ecemavi 78 haftada 10,2 kilo vererek mezun olmuştur.

Karnesi:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-59#post-52025009

Bu ecemavi ecemavi canım için hazırlanmış olan karne ... ahh ahh o boşa geçen yılları şimdi karnen de daha net gördüm ececim :KK68:

tekrar tebrikler canım benim ... asıl tebrik 59 da gelecek ama :KK66:
Ausencia Ausencia süpersin ;)
ecemavi ecemavi mezuniyetini tebrik ederim canım

Günaydın kızlar
2 gündür giremedim kk ya.hep kalabalık içindeydim telefon alamadım.geceleride geçmiş okurken uyudum hala duruyo geçmiş-i lugat-ı diyet :-) etiketlere ayrıca bakıp pointlerinizi kurtaracam geçmiş deryasından
Şimdi de kan verdim kahvaltı yapıcam anneme gidip ordan bilgisayarcıya ordan market Pazar eve yemek ortalık koşturmaca çok
Bu arada kan verdiğim doktora ağzımı açamadım d vitamini tsh falan baktırcam dedim saymaya başlarsan şimdi gönderirim seni diye bi çıkıştı yeyze yaşlıydı da sesimi çıkaramadım karşında uzman doktor var dedi neyse kanlarımı verdim 2 tüpçük yarın sonuç bakalım hayırlısı
Bende kan verdim bugün. Öğleden sonra gidicem

Kuzum bayramda cozuttum  toparlamaya çalışıyorum :KK14: vicdan yada ayran aşı yapmalıyım :KK75: tatil zamanı geldi toparlanmam lazım :ıslık:
Vicdanı sevmem gibi ama ayran aşı tam benlik görünüyor o nasıl yapılıyor onu yapayım bari şişirsin akşamları beni akşam yemesem zaten gündüz pek yemiyorum:deli:

Back
X