Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım benim iyiyim çok şükür,teşekkür ederim :KK200:
sen nasılsın?
baban nasıl oldu?
ev ne alemde?
İyiyim çok şükür kuzum :)
şu an babamın gözü için hastaneye kontrole geldik canım benim :) idare ediyor diyor, bakalım dr. ne diyecek :)
Evde eşya varken tadilat hakkaten zormuş canım yaa bidaha tövbe  :olamaz: yeni taşınmış gibi herşey elden geçiyor ama bir bakıma da iyi oldu ihtiyacı vardı evin böyle temizliğe. Tedavilerden dolayı detaylı temizlik yapamıyordum. Acelemiz yok yavaş yavaş yapıcaz :KK31:

Vicdanı sevmem gibi ama ayran aşı tam benlik görünüyor o nasıl yapılıyor onu yapayım bari şişirsin akşamları beni akşam yemesem zaten gündüz pek yemiyorum:deli:
Kuzum hiç yapmadım, bildiğim bir tarif yok açıkçası :) bir bilen yapan varsa paylaşır mı şekerler plase :halay::halay:

2. baskıda tünaydınnnnnnnnnnnn olsunnn :21:

Yürüyüş+duş ...şimdi kahve ....

az vakit verdim kendime ... hemen evi sil süpüre geçeceğim :temizlik:

Öğlen eş yemek ... Yusuf alma ... Ordan bi arkadaşa gitme ... :KK69:

Şimdi sıkıştırılmış prog. geçmiş yapayım hemen :KK55:

Günaydın herkese, üç gündür diyete kilo vermeye kahretmiştim, resmen dibe çökmüştüm. Sabah aç karnına gidip kan verdim, öğleden sonra da sonuç ve diyetisyen. Bakalım ne diyecek.
Öyle ya sa böyle bir şekilde vericem bu kiloları.
sonuçlarını bekliyoruz canım inşallah bişey çıkmaz...

Kuzum hiç yapmadım, bildiğim bir tarif yok açıkçası :) bir bilen yapan varsa paylaşır mı şekerler plase :halay::halay:
Normal çorbasını akşama yapayım bari soğuk soğuk içilir herhalde her zamanki gibi detoksta da :deli:
2. baskıda tünaydınnnnnnnnnnnn olsunnn :21:

Yürüyüş+duş ...şimdi kahve ....

az vakit verdim kendime ... hemen evi sil süpüre geçeceğim :temizlik:

Öğlen eş yemek ... Yusuf alma ... Ordan bi arkadaşa gitme ... :KK69:

Şimdi sıkıştırılmış prog. geçmiş yapayım hemen :KK55:

Tünaydın kaptanım :KK76:Bende yarından itibaren spora başlıyorum:rapci:

Günaydın kızlar
2 gündür giremedim kk ya.hep kalabalık içindeydim telefon alamadım.geceleride geçmiş okurken uyudum hala duruyo geçmiş-i lugat-ı diyet :-) etiketlere ayrıca bakıp pointlerinizi kurtaracam geçmiş deryasından
Şimdi de kan verdim kahvaltı yapıcam anneme gidip ordan bilgisayarcıya ordan market Pazar eve yemek ortalık koşturmaca çok
Bu arada kan verdiğim doktora ağzımı açamadım d vitamini tsh falan baktırcam dedim saymaya başlarsan şimdi gönderirim seni diye bi çıkıştı yeyze yaşlıydı da sesimi çıkaramadım karşında uzman doktor var dedi neyse kanlarımı verdim 2 tüpçük yarın sonuç bakalım hayırlısı
uzman olunca herşeye bakıyormuymuş ? hahahaha :KK70::KK70:ne alem insanlar var hemen oracıkta etiketini konuşturmuş uzman doktor .....

İyiyim çok şükür kuzum :)
şu an babamın gözü için hastaneye kontrole geldik canım benim :) idare ediyor diyor, bakalım dr. ne diyecek :)
Evde eşya varken tadilat hakkaten zormuş canım yaa bidaha tövbe  :olamaz: yeni taşınmış gibi herşey elden geçiyor ama bir bakıma da iyi oldu ihtiyacı vardı evin böyle temizliğe. Tedavilerden dolayı detaylı temizlik yapamıyordum. Acelemiz yok yavaş yavaş yapıcaz :KK31:

canım üst üste gelmesi kötü olmuş tabi ama bitmeyen iş olmaz yeterki sağlıklar yerinde olsun,inşallah güzel haberlerle dönersiniz bugün
tadilatta mecbur evin içinde oluyo,taşınıp yapabilme şansımız yokki napalım

Gunaydinnnnnn :KK200::KK200::KK200:

Yeni haftaya yeni gune birlik ve beraberlige En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Tünaydınnnnnnnnnnnnnnn Kurban Bayramına 95 e inecek bonuscan kişisi :KK19::KK19::KK19:

Günaydın hatunlarr . Hayırlı haftalar olsun inş :KK68:

Baskül fazla artmış :KK45:
acil eylem planları yapılmalı bugun menü isteyiniz benden efenim :işsiz:

heeeeemennnn , derhal , acileeeeeen :sinirli::sinirli:
Cumada ilk kilo bildirimin olsun . bak şimdi sormuyorum , insaflı günüm

Günaydın hayırlı haftalar olsun herkese :KK37:

günaydınnnnnn, tünaydınnnnn her biri sana gelsin hafta sonu kaçıran nehirim :KK17:

Hepsi Antepia27 Antepia27 ablam için :KK53:

:dondurma::dondurma:

Kız ablam senden yine Survivor nihal Candan performans ı bekliyorum :KK70::KK70:

Bu gülüşler Fatma ablaya değil mi, hep yenildiği için :KK8:

Gine yenmiştim, seri film gibi nana& Fatma 1-2-3
4 yakında diyet gruplarında :confused:

Toplamda 146 cm incelme, 16 kg verdim sporda , incelemek esas ise kesinlikle salon 10 numara 5 Yıldız :super:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: nihal candan performansı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kuzummmmmmmmmmmm kaçtın sen kilo bildir kiloooo , 65 miydi :KK57:

Valla yapmak istiyorum ama misafirim gitme tarihini uzattı kuzum bu hafta biraz zor :işsiz:

peki . çıkartıyorum o zaman yarış grubundan . yaparsan yine ahuyu etiketlersin , listeye alır en azından

günaydın hayırlı günleriniz olsun hanımlar:KK36:

günaydınnnnnnnn mortim ... sabah yürüyüş yaptım jillian hatun akşama doğru :spor: tartın iyi mi hoş muuu ? benim ki henüz -200 :ıslık:

he he leslileee

sabah uyuya kalmışım kb gelmese uyuyoruzz fosur fosur b, birde adama diyrumki
bugün pazar degil mi baba, diyorumm ? bişiymi oldu hayırdır diyorum ?

işe gitmiycenmi kızım diyoo ahahahah:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

düğün nasıl geçti ?

Günaydınnn güzellerr musmutluu sabahlarr:KK200::KK200::KK200:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: deli parem sana da günaydın nnnnnnnnnnn

Günaydın herkese, üç gündür diyete kilo vermeye kahretmiştim, resmen dibe çökmüştüm. Sabah aç karnına gidip kan verdim, öğleden sonra da sonuç ve diyetisyen. Bakalım ne diyecek.
Öyle ya sa böyle bir şekilde vericem bu kiloları.

hadi bakalım .

gğnaydınnnnnn.kızlar sakın diyete ara vermeyin insan hımbıl hantal bişey oluyor.bugün işden güçten vakit bulup kahvaltımı hemen yapamdım bi dinçleştimki.açlık gibisi yokkkkk.

hantal kelebekkkk
hımbıl kelebekkkkk

tırtıl olacaktın sen haniiiiiiiiiiiiiiiii ?

Bitmedi kuzum işleri büyüttük biraz. Mutfak alçısını bitirdik, boyaya başlayacağız inşallah :) haftaya tekrar tatil :halay: işler elbet biter sağlık olsun ne yapalım dimi ama kuzum :KK36:

biter tabiii kuzum , keyif almaya bakıp ..boya falan sürün burnunuza :halay::halay::halay:

Günaydın kızlar
2 gündür giremedim kk ya.hep kalabalık içindeydim telefon alamadım.geceleride geçmiş okurken uyudum hala duruyo geçmiş-i lugat-ı diyet :-) etiketlere ayrıca bakıp pointlerinizi kurtaracam geçmiş deryasından
Şimdi de kan verdim kahvaltı yapıcam anneme gidip ordan bilgisayarcıya ordan market Pazar eve yemek ortalık koşturmaca çok
Bu arada kan verdiğim doktora ağzımı açamadım d vitamini tsh falan baktırcam dedim saymaya başlarsan şimdi gönderirim seni diye bi çıkıştı yeyze yaşlıydı da sesimi çıkaramadım karşında uzman doktor var dedi neyse kanlarımı verdim 2 tüpçük yarın sonuç bakalım hayırlısı

hadi sana da hayırlısı ...

dün geçe son koyduğum listeye kadar topladım ben cuma cumartesi pazar puanlarını. ordan devam edersin .

Günaydın herkese dün yarım kalan ayran aşımı bugun yine deneyeceğim pes etmek istemiyorum :)

pes etmek yok balımmmm , beni düşün :deli::deli::deli:

kızlar günaydın,herkese hayırlı haftalar dilerim :KK68:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

sana da en bi güzel az yoruculu haftalar begümümmm

merhaba herkeseeee ,
sabah işleri bitti kızımın ve eşimin yemeği var bende tonbalık yerim ... yemek derdimde yok biraz spora yüklenirim bugün :KK66:))

ohhhhh bende az sonra başlayacağım o tüm saydıklarına :KK51:

Tünaydınnnnnnnnnnnnnnn Kurban Bayramına 95 e inecek bonuscan kişisi :KK19::KK19::KK19:

günaydınnnnnn, tünaydınnnnn her biri sana gelsin hafta sonu kaçıran nehirim :KK17:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: nihal candan performansı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

peki . çıkartıyorum o zaman yarış grubundan . yaparsan yine ahuyu etiketlersin , listeye alır en azından

günaydınnnnnnnn mortim ... sabah yürüyüş yaptım jillian hatun akşama doğru :spor: tartın iyi mi hoş muuu ? benim ki henüz -200 :ıslık:

düğün nasıl geçti ?

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: deli parem sana da günaydın nnnnnnnnnnn

hadi bakalım .

hantal kelebekkkk
hımbıl kelebekkkkk

biter tabiii kuzum , keyif almaya bakıp ..boya falan sürün burnunuza :halay::halay::halay:

dün geçe son koyduğum listeye kadar topladım ben cuma cumartesi pazar puanlarını. ordan devam edersin .

güzeldi , azcık nahoş durumlar olsada
gecenn yıldızı olmayı başardımçok övgü aldım

ama kasıma kadar dahada inmem lazımmmm :duduk::duduk::duduk:
bi foto eklemeye çalışıyorum beceremedimmm

Ahu060812 Ahu060812 32545 teki son halinden sonra ekleme yapmadım . oradan devam edersin canım .

7.Takım Spor Yarışı Grupları

AHUNUN FIRTINALARI:KK71:

1. TAKIM KAPTANI .:spor: Ahu060812 Ahu060812 150/?/?
    2. @igdedali300/200/?
    3. @Nefs200/90/?
    4. @60kiloyum40/./.
    5. Antepia27 Antepia27
    6. @Bonus./130/60
    7. koza16 koza16
    8. @ecemavi././160
    9. Nego Nego
    10. @irmae./150/180
    11. DelyDoly DelyDoly 120/?/?

AUSUN KASIRGALARI

güzeldi , azcık nahoş durumlar olsada
gecenn yıldızı olmayı başardımçok övgü aldım

ama kasıma kadar dahada inmem lazımmmm :duduk::duduk::duduk:
bi foto eklemeye çalışıyorum beceremedimmm

geceninnn yıldızıııı heee yakışır benim arkadaşıma :KK19:

Kasıma da şok olsun iyice ... yıldız kayması yaşanmasın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hep şu fısıltılar , kulisler .... banuyu gördünüz mü ? ayyy banu nasıl kilo vermiş ? banuyu gördün mü , bence kesin ameliyat oldu :KK70::KK70::KK70:

Sağol canım şimdi baktım insülin açlık ve glukoz normal çıkmış şükür.

Eeeee bunlar normalse en azından sağlık açısından kilo vermeni engelleyecek büyük bir kısım yok demek şükür .
Özellikle insülin direnci önemliydi.

Bundan sonrası sadece öf pöf demeden gırtlak tutmaktan geçiyor

canım üst üste gelmesi kötü olmuş tabi ama bitmeyen iş olmaz yeterki sağlıklar yerinde olsun,inşallah güzel haberlerle dönersiniz bugün
tadilatta mecbur evin içinde oluyo,taşınıp yapabilme şansımız yokki napalım
Sagol canım inşallah :)
Canım taşınmadan önce herşeyi yaptırmak lazımmış o anlamda dedim :) biter işler elbet sağlık olsun

geceninnn yıldızıııı heee yakışır benim arkadaşıma :KK19:

Kasıma da şok olsun iyice ... yıldız kayması yaşanmasın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hep şu fısıltılar , kulisler .... banuyu gördünüz mü ? ayyy banu nasıl kilo vermiş ? banuyu gördün mü , bence kesin ameliyat oldu :KK70::KK70::KK70:

ayy bu 4'üz, de dogursa çökmez, degişmezzz:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
yanındakiler hiç çocugu gibi degil boyuna gelmişşşş:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

düğün nasıl geçti ?

hadi bakalım .

hantal kelebekkkk
hımbıl kelebekkkkk

Grupta bir spor yarışı görüyorum heveslenmiyor degilim en azında yürüyüş filan yapayım dedim oda olmuyor yani uzun lafın kısası sizi zor duruma sokmayayım ben cekileyim en kısa zamanda tahil olurum .....

düğün nasıl geçti ?

hadi bakalım .

hantal kelebekkkk
hımbıl kelebekkkkk

Biter kuzum en sevdiğimiz kısım boya işi :KK66: evin gizli bölmelerinde el izlerimiz mevcuttur hatıra olarak :-) savaşçı boyalarımızı da süreriz :KK48: iki deli yaparız boyamızı:confused:

Back
X