- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
Nehirim bunu da denemedimTadı nasıl canım bunu olmadı bu hafta yapayım akşamları tok tutuyor mu ? bu akşam eksik olan malzemeleri alıp denemek istiyorum sonra ayran aşına geçerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nehirim bunu da denemedimTadı nasıl canım bunu olmadı bu hafta yapayım akşamları tok tutuyor mu ? bu akşam eksik olan malzemeleri alıp denemek istiyorum sonra ayran aşına geçerim![]()
Sadece insülin direnci ile olsa bende sevinirim. Diğerleri içinde ilaçları kullanıcam artık. Bakalım yağ kas ölçümüm nasıl. Bir an önce gidip öğrenmek istiyorum.Eeeee bunlar normalse en azından sağlık açısından kilo vermeni engelleyecek büyük bir kısım yok demek şükür .
Özellikle insülin direnci önemliydi.
Bundan sonrası sadece öf pöf demeden gırtlak tutmaktan geçiyor
Evet maalesef öyleymiş. Tedavimizi olup elimizden geleni yapıcaz artık.Benim de aynı sorunum var ikisi de kilo vermeyi zorlastiriyormus bir de ne güzel![]()
Tadı nasıl canım bunu olmadı bu hafta yapayım akşamları tok tutuyor mu ? bu akşam eksik olan malzemeleri alıp denemek istiyorum sonra ayran aşına geçerim![]()
Nehirim bunu da denemedim seninle ilkleri yaşayacağız galiba kuzum
![]()
Tamam tatlım önerin için teşekkür ederim :*Hanımlar hazır şu anda önümde yerken yazayım desüm, yeşillikler çok yakıcı bir tad veriyor o yüzden yaparken karabiber ve pul biberi abartmayın çok fazla ciddi ve tatsız bir acı oluyor onları da koyunca. Çok ödem yoksa yeşillikleri özellikle de dereotu ve naneyi biraz azaltabilirsiniz. Ben ödem konuaunda çılgın attığım için açıkcası birebir tarifi yaptım. Ama tok tutma konusunda çok başarılı daha önceden yaptığımda öğlen yediğimde akşamki çorbayı zor içmiştim o kadar tokluk veriyor.
İnşallah atar canım, o çorba ve dukan içeceği bende gram oynatmadı.Sabah korkunç bir tartı ile uyandım. Menümde sıkıntılı bir şey yoktu demek ki hala döndüğümüzden beri atamadığım sinirim ödemi tutmakta etkili. Neyse ki biraz detoks yapayım diye sabahı bilir gibi akşamdan vicdan çorbası yapıp şişelemiştim. Bugün full vicdan +çorba ile geçireceğim. Ek olarak dukan biram ve yeşil çayım da var. Çok afedersiniz eşek değilse atar vücut da o ödemi diye beklentim var bakalım.![]()
Günaydın kızlar
2 gündür giremedim kk ya.hep kalabalık içindeydim telefon alamadım.geceleride geçmiş okurken uyudum hala duruyo geçmiş-i lugat-ı diyetetiketlere ayrıca bakıp pointlerinizi kurtaracam geçmiş deryasından
Şimdi de kan verdim kahvaltı yapıcam anneme gidip ordan bilgisayarcıya ordan market Pazar eve yemek ortalık koşturmaca çok
Bu arada kan verdiğim doktora ağzımı açamadım d vitamini tsh falan baktırcam dedim saymaya başlarsan şimdi gönderirim seni diye bi çıkıştı yeyze yaşlıydı da sesimi çıkaramadım karşında uzman doktor var dedi neyse kanlarımı verdim 2 tüpçük yarın sonuç bakalım hayırlısı
Ahahah neyse deneyip göreceğizNehirim bunu da denemedim seninle ilkleri yaşayacağız galiba kuzum
![]()
Hanımlar hazır şu anda önümde yerken yazayım desüm, yeşillikler çok yakıcı bir tad veriyor o yüzden yaparken karabiber ve pul biberi abartmayın çok fazla ciddi ve tatsız bir acı oluyor onları da koyunca. Çok ödem yoksa yeşillikleri özellikle de dereotu ve naneyi biraz azaltabilirsiniz. Ben ödem konuaunda çılgın attığım için açıkcası birebir tarifi yaptım. Ama tok tutma konusunda çok başarılı daha önceden yaptığımda öğlen yediğimde akşamki çorbayı zor içmiştim o kadar tokluk veriyor.
Dukan beni de dün oynaymadı aksine artıladı ama yine de bir kaç gün devam etmek lazımmış ben de onu deneyeceğim artık. Belki üç günde işler.İnşallah atar canım, o çorba ve dukan içeceği bende gram oynatmadı.
Ahahah neyse deneyip göreceğiz
Sağolasın canım ben yeşilliği çok abartmam sanırım yarım demet yeterli olur gibi![]()
Canım bana ne iyi geliyor hala çözemedim ki. Sap pro mu, az az sık sık mı, uzun süre açlık mı. Bir bilsem.