Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dukan beni de dün oynaymadı aksine artıladı ama yine de bir kaç gün devam etmek lazımmış ben de onu deneyeceğim artık. Belki üç günde işler.

Yok zaten dediğim gibi yanında yoğurt yedim ben de çorbanın, doymadığımdan değil acıyı alsın diye sadece:olamaz:

Nare83 Nare83 banu taş gibi olmuşsun maşallah.:nazar:
Ay yalnız değilim yani :) bende mi düzenli içsem ama birde onu içtiğim günler çok kaşındım ben.

1 Ayda 8 Kilo (denenmiştir mutlaka okuyun)

1 ayda 8 kilo 1 ayda 10 kilo verdiren diyet 8 verdiren diyet bir 10 işteee mucizevi içecek denenmiştir. arkadaşlar. ayda 8 kilo verdiren diyet daha ilk haftadan farkı görmeye başlıaksını.
ben 5 kilo verdikten sonra bıırakıcam şimdi 2.5 kilo verdim devam edicem

işte içeçek

4 Yemek k. elma sirkesi
4 yemek k. bal
4 su b. su

1 litrelik cam şişeye koyun ve iyice çalkalayın. yemeklerden sonra yarım su bardağı için. içeçek bitince tekrar hazırlayın ve devam edin. 1aydan sonra 5 gün ara verip tekrar yapa bilirsiniz. burada yemenize az da olsa dikkat ederek uygulayın bu tarifi başka bir siteden almıştım uyguladım ve faydasını görünce hemen sizlerle de paylaşmak istedim

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: nihal candan performansı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kuzummmmmmmmmmmm kaçtın sen kilo bildir kiloooo , 65 miydi :KK57:
Cumartesi 64.6 :KK22:

kaç kilo iken gitmiştin? :KK64:
76 lardi sanırım, 1.5 sene öncesi. Bayağı kilo verdiğim için kısa zamanda kilo hafif ama vücut pamuk gibi yumuşak ve sismandi. Sıkılaşmak amaçlı gittim sonra bırakamadım:21: son 1.5 aydır gidemedim bitek . Ama ben kadınlara özel spora gidiyorum.

Sen görürsün sema veya ogeday performansı. Gösterirsem sende Sabri'ye gibi zorla parkuru bitirirsen şaşırma
Seni geçmek için özel öğretmeni tutsam :işsiz::KK14::KK47::KK53:
Pehhhhh he he ondan ablam :KK53:

Salı çarşamba perşembe üç gün beni sevindirecek detoks lazım :KK34:

cnm , protein beslen 3 gün sebze bile sınırlı ye
dukanın saf günü gibi yap
bol protein , çok tkili oluyor

maydanoz+limon suyuda içebilirisin detoks olarak :kahve::kahve:

Nare83 Nare83 fıstık gibi hatunsun maşallah :super:

Dukan beni de dün oynaymadı aksine artıladı ama yine de bir kaç gün devam etmek lazımmış ben de onu deneyeceğim artık. Belki üç günde işler.

Yok zaten dediğim gibi yanında yoğurt yedim ben de çorbanın, doymadığımdan değil acıyı alsın diye sadece:olamaz:

teşekürler kızlarrrrr:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Benimle yarışırken Antepia27 Antepia27 ablam :KK70::KK70::KK70:
1Hw2TA7DJMy20tvCIecR4-VdBY0xut9bUOz6UjI-sm4i8KO58IW8Zqw4emyA6gf4_1DwTwofmdp9VDMiMpETJUSPLbFsttmnjFIa5TSd-7qnA0CbUS7-Uq1BcfMos-pjrYDXwc0zmEGSy3k=w320-h180-nc

cnm , protein beslen 3 gün sebze bile sınırlı ye
dukanın saf günü gibi yap
bol protein , çok tkili oluyor

maydanoz+limon suyuda içebilirisin detoks olarak :kahve::kahve:

teşekürler kızlarrrrr:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Tamam canım dukana bakayım bir .

Aynen iyi olur tok tutması işime yarar şişirse de canım bir şey çekmese :deli:

Ay yalnız değilim yani :) bende mi düzenli içsem ama birde onu içtiğim günler çok kaşındım ben.
Kaşıntı olduysa devam etme o zaman birşeye tepki veriyor olabilir vücudun, ben deneyeyim dedim bakalım işe yararsa haber veririm sana da :)

Cumartesi 64.6 :KK22:

76 lardi sanırım, 1.5 sene öncesi. Bayağı kilo verdiğim için kısa zamanda kilo hafif ama vücut pamuk gibi yumuşak ve sismandi. Sıkılaşmak amaçlı gittim sonra bırakamadım:21: son 1.5 aydır gidemedim bitek . Ama ben kadınlara özel spora gidiyorum.

Pehhhhh he he ondan ablam :KK53:
ben de kadınlara özel bir yer istiyorum. Diğer turlu rahat edemeyebilirim. :p bakıcam yakınlarda var mi istediğim gibi bir yer. Yoksa uzağa gidemem valla bu sıcakta, evde yaparım.

Selamlar hatunlar...
İnşaallah bozim spor takımındasın dır
Evetttt aynı takimdayiz canım.

Süpeersinnnnn . Yediğimizi yaktık mııı sabaha mutluyuz demektir :KK19:

Evet sizde :63:
Cokkk şükür yaktim..
Gece yatarken 58.1 idim..
Sabah yine cuma kilom 56.1 çıktım.

Günaydın kızlar
2 gündür giremedim kk ya.hep kalabalık içindeydim telefon alamadım.geceleride geçmiş okurken uyudum hala duruyo geçmiş-i lugat-ı diyet :-) etiketlere ayrıca bakıp pointlerinizi kurtaracam geçmiş deryasından
Şimdi de kan verdim kahvaltı yapıcam anneme gidip ordan bilgisayarcıya ordan market Pazar eve yemek ortalık koşturmaca çok
Bu arada kan verdiğim doktora ağzımı açamadım d vitamini tsh falan baktırcam dedim saymaya başlarsan şimdi gönderirim seni diye bi çıkıştı yeyze yaşlıydı da sesimi çıkaramadım karşında uzman doktor var dedi neyse kanlarımı verdim 2 tüpçük yarın sonuç bakalım hayırlısı
Hadi bakalım iyi çıksın sonuçların inşallah.
Spor kaptanım dön sahalara..
Eki Görüntüle 2018658 Banunun foto aus medyadan efenimmmm :halay:
Nare83 Nare83 sasirdim mı Hayır.
Gayet fitsin.. ;)
Canım demir ve D vitamini düşük. B12 normal
Olsun canım en azından öğrenmiş oldun önlemini alır yola daha güzel devam edersin....

saydin78 saydin78 ne güzel işte missss gibi olcak evinn..
Hemde ne tatlı tatlı anlatmissin..
Rabbim nesene neşe huzuruna huzur katsin ♡♡♡♡

Selamlar hatunlar...

Evetttt aynı takimdayiz canım.

Cokkk şükür yaktim..
Gece yatarken 58.1 idim..
Sabah yine cuma kilom 56.1 çıktım.

Hadi bakalım iyi çıksın sonuçların inşallah.
Spor kaptanım dön sahalara..

Nare83 Nare83 sasirdim mı Hayır.
Gayet fitsin.. :KK66:

Olsun canım en azından öğrenmiş oldun önlemini alır yola daha güzel devam edersin....

saydin78 saydin78 ne güzel işte missss gibi olcak evinn..
Hemde ne tatlı tatlı anlatmissin..
Rabbim nesene neşe huzuruna huzur katsin ♡♡♡♡
Sağol Pınarım  :KK200: hepimizin yuvasına huzur sağlık mutluluk versin Rabbim :KK68:

günaydınnnnnnnn mortim ... sabah yürüyüş yaptım jillian hatun akşama doğru :spor: tartın iyi mi hoş muuu ? benim ki henüz -200 :ıslık:

bende 1 saat yürüyüşüm var şimdilik:cool: sabah 20 öğlende 40 dk. akşam jillian yapacağım, ama nmtz mi yapsam ya o daha bi sıkılaştıracak gibi, kararsız kaldım, bunun hareketleri çok kısa bi yapıyoruz diğerine geçiyoruz, sanki bir şey yapmıyormuş gibi hissettim:KK48: bi yanımda 3 hafta sabret sonucunu gör diyor, bakalım akşam ne diyeceğim, yapmadan yatabilirim de :rolleyes::rolleyes: hiç belli olmaz:p

kilom kıyafetle tartıldım kaptanım 58.4 çıktı, buda demek oluyor ki sabitim, ama çok dikkat ettim, vermem gerekiyordu. hafta içi güzel bir eksi gelecek inanıyorum :KK24:

bende 1 saat yürüyüşüm var şimdilik:cool: sabah 20 öğlende 40 dk. akşam jillian yapacağım, ama nmtz mi yapsam ya o daha bi sıkılaştıracak gibi, kararsız kaldım, bunun hareketleri çok kısa bi yapıyoruz diğerine geçiyoruz, sanki bir şey yapmıyormuş gibi hissettim:KK48: bi yanımda 3 hafta sabret sonucunu gör diyor, bakalım akşam ne diyeceğim, yapmadan yatabilirim de :rolleyes::rolleyes: hiç belli olmaz:p

kilom kıyafetle tartıldım kaptanım 58.4 çıktı, buda demek oluyor ki sabitim, ama çok dikkat ettim, vermem gerekiyordu. hafta içi güzel bir eksi gelecek inanıyorum :KK24:

Minnaklar coştu

Back
X