- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
sanırım midem azıcık küçüldü, aman böyle deyince ertesi gün coşuyorum,Vay vayyy minnak oldum diyorsun

zor mideyi küçültmek ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım midem azıcık küçüldü, aman böyle deyince ertesi gün coşuyorum,Vay vayyy minnak oldum diyorsun
yok daha minak değilim, koca göbek ve kalın bir belim varMinnaklar coştu
tamamdır canım ekliyorum .
menüler iyi sedacım ... bu hafta tam reglin bitti ...biraz sıkı tutar ve sporu ihmal etmezsen en en güzel sonuç alacağın hafta regl sonrası .
dondurma çok sık görmeye başladım menülerinde sanki ????
Ahu sayar mı sence hiç bacım
çok kolay gelsin Rabbim bugün tam da gönlüne göre olanı çıkarsın karşına inşallah
Kııız aebeeeeen ben renkli gözlü müyüm anam ? evet kahverengi de bir renklenstir yavrum o gördüklerin ... 17 yaşından beri ara ara keyfi lens takarım ben . Yeşil olurum genelde , mavi açmıyor
Aminnnn canım aminsürüyorum ayağımı gelen gelsin
bu arada kaynını okudum çok çok geçmiş olsun ... Maalesef iş ahlakı başka bir şey ... hala ver parayı al hizmeti zihniyetinde olanlar var .
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnay öyle bir anlatmışsın kiiiiii , gelip yanına missss gibi temiz havada seninle yürüyüp spor yapasım geldiiii
anladın sen onu ....
heeee ben senle konuşmuyordum değil mi ?
Hadi ama sıfır puan mı yazdıracaksın grubuna ????
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende kahvemleyim , denk getirmişiz bu sabah![]()
Olabilir yoksa ben yesem duba olurdum hiç boğazları boş durmuyor bunlarında kilosu var amametalarıda hızlı çalışıyor, kas oranları fazla ondan![]()
çok geçmiş olsunhaklısın canım sıcak olunca canım daha da istiyor. ve bıraktım gitti dondurmayı da suandan ıtıbaren nadır yada hıc olmaz ınss. dunku menumu yzamayacagım karısıktı ve canım cok sıkkındı cocugum dustu kası yarıldı kahvaltıya mısafırım var aksam pıknık ısıne gırısınce hem yorucu hemde cocok dusunce kabus gıbı gun bıttı. bugun gguzel menumle olmaya devam edecegım.
bu arada takımı senı veigdedali yı cok tebrık ederım:)
onlar artık tüm kasları yağ yapmışlardır, erkeğin obezi hiç çekilmiyor, gene kadında güzel duruyorOlabilir yoksa ben yesem duba olurdum hiç boğazları boş durmuyor bunlarında kilosu var ama![]()
Kilo tabi kimseye yakışmıyor ama erkekte aşırı göbek oluyor falan bir salmışlık hiç hoş değilonlar artık tüm kasları yağ yapmışlardır, erkeğin obezi hiç çekilmiyor, gene kadında güzel duruyor![]()
benim eşimde zayıf, aslında evlendiğimizden bu yana 13-14 kg aldı, ama o kadar zayıftı ki, hala bana zayıf geliyor. zaten onun gibi yesem bende kilo almam,Kilo tabi kimseye yakışmıyor ama erkekte aşırı göbek oluyor falan bir salmışlık hiç hoş değilBenim eşim hep zayıftı zayıf yedikçe de yer ama kilo almaz bana inat
![]()
çok güzel canım sen aus kaptanın spor grubundaydın değil mi, bayıldım sporuna.Ausencia
Ahu060812 slmlar sevgili citir takimim
Nasilsiniz?
Sabah 90dk tempolu yuruyus yapildi.
Kosmali ve egzersizli bi yuruyus oldu.
Kahvaltidan sonrada esim disari cikalim dedi 2saat de oyle yurudum.
Bayagi bi hareketli gecti.
Sabah erken saatte yapinca sporu cok iyi oluyor.
Hem kafandan cikiyor hemde bedenen rahatlamis oluyorsun.
Benim eşimde aslında pis boğaz değil ondan kilo almıyor aşırı yemek yemeyi sevmez canı istemez bazen yemeği yarıda bırakır hiç bana benzemezbenim eşimde zayıf, aslında evlendiğimizden bu yana 13-14 kg aldı, ama o kadar zayıftı ki, hala bana zayıf geliyor. zaten onun gibi yesem bende kilo almam,![]()
Sağol canımAyranasi detoksu tarifi istenmis.
Ben kafamdan yaptim 3er yk yesil mercimek,nohut,bulgur pisirip koyu ayranla karistirip soguk soguk 2 saate bi bi kase iciyorsun .
Icine salatalik da konuyor. Ben bazen koymuyorum.
Dereotu cok yakisiyor bu corbaya icilebilir bi lezzet.
Ben cok seviyorum.
Afiyet olsun.Sağol canım![]()
Zor kuzum almak kolay da vermek
Bilmiyorum ki kuzum daha önce yapmadım uygulamadım :)Afiyet olsun.
Insallah ise yarar.
Peki detoks demisken.
Ben kabagi cok severim.
Bu vicdan corbasi kac gun iciliyor ve sabah ogle aksam mi iciliyor?