Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum benim kızda biraz üzüldü daha ilk senesi zaten çok ümitli degildi valla bu sinav sitemleri çocukların pisikolijisiyle oynuyor :( her kızımla konustugum gibi hakkında hayırlısı olsun rabbim kismetlerini kendi isteklerine göre versin....
Senin kuzununda girdiğini bilmiyordum efserim ...
Bizimde ilk sene .. Mezuna kalsın istemiyoruz ... Büyük kızımda 2. Yi denemişti çok değişen bişi olmamıştı .. Sene kaybı olmuştu.

Kalp kalbe karşı beraber yazmışız ..

Sonuçlar beklentilere göre oldugundan moraller bozuk sanırım dimi ?
Benim kız çok soru çözmüştü doğrularıda çok ama yanlışda çok olunca sıralamayı alagıya çekememiş yine 100 binlerde bizim kriter var birde ankara içi olması lazım o yüzden istediği bölümler tutacakmı bakalım .
Haklarında hayırlısı ...

Hep söylüyorum ama laf anlatılmıyor bu yaşta çoçuklara ...

Büyük kızımdan biliyorum herşey olacagına varıyor ...

Mimarlık istiyordu orası olmadı artık mühendislikten biyerler tercih edicez
Tekrar haklarına hayırlısı olsun canım

Bizimde sonuçlar moralimizi bozdu ama oğlum duygularını pek göstermiyor ama bizim canımız iyi sıkıldı
Ne diyelim haklarına hayırlısı olsun inşallah
Aldığı puan değildi hakkıyla çalışmadığına kızıyorum
O konuda haklısın tam kapasite çalışmıyorlar ...
Kızlar biraz daga duygusal oğlanlar belli etmiyorlar fatmam :(

kizlar birsey soracagim haftasonu benim oglan dusmustu ya kasi yarilmisti oraya doktor dikis atmadi japon yapistiricisi gibi birseyle yapistirdi. bugun de havuzu var gidebilir mi bilginiz var mi
Sorabikecegin bir yer yokmu ersesim ? Aile hekimine telle oluşabilirmisin?
Geçmiş olsun canım bu arada .

Geçmiş olsun nasıl oldu
Sağol canım. Aslında merdivenden değil, ayağa kalktım yürürken birden yanlış bastım sanırım. Çok ağrıyor üstüne bastıkça
İyi akşamlar ...
Menü yazıp çıkayım moral vs kalmadı:KK43:lys sonuçları açıklandı kuzum aglıyo sonucuda demiyo . Lafta anlatamıyorum :KK43:. Sınavında değilim ne olursa olsun o meskek olmazsa başkası olsun ,hayırlısı olsun .bu kadar üzülmesi göz yaşı mahvetti beni :KK43:.

Sabah
2 dl ekmek peynir
domates salatalık, az kuşburnu

Ara:
15-20 fındık 2 hurma

Ara:
1 kase meyve .1br ayran.

Akşam
Taze fasulye kıymalı .
7-8 yaprak sarma

Spor:
45 dk lokale yürüyüş bol yokuşlu.
1 saat yüzme .
Akşam 1,5 saat yürüyüş .

2 kupa karışık yağ yakıcı çay.
2,5 lt su .
Hakkında hayırlısı olsun canım, zor emek veriyorsun bir sürü.
aç değilsin o sana beyninin oyunu ... ayırıca fazla karbonhidrat daha fazla açlık hissi verir.

ayağın içim geçmiş olsun , merdivenlerdendir :)

hadi yemeden içmeden git uyu ...korkuyorum mutfağa uğrayacaksın diye.

sen yine uzaktan da olsa ara ara telkinlerde bulun canım .
spor imkanı varsa mutlaka ...
Senin gibi bir ablası var , bence çok şanslı .

çok güzel olursa kulağıma fısılda , morale ihtiyacım var.

kuzum benim ya ... ne desen şimdi ağlayacak üzülecek ... bir iki güne toparlayacak inşallah .
Sen destek olmaya devam canım .
Fazla karbon derken ekmeği mi diyorsun canım, günde 4 dilim çok mu ki:KK64: yemiş olmak için yedim hani artık normal diyet listesi yapıcam dedim ya , yoksa aramam ekmeği. Yanılmışsın diyet yapmasam bile yatmadan ve gece yeme huyum yoktur :21:
İyigeceler hatunlar yarın misafirlerin geliyo o yüzden bu ara pek sık gelemedim ora bura derken tel elime hiç gelmiyo hep bi işler çıkıyo bugün mesela sabah komşunun kasa yapan arabasını sanayiye götürdük Sonra kızı geldi beraber 3 katı elden geçirdik yarın gelenler 15 yıl önceki yurt arkadaşların yarından sonra sıkıca sarılcam diyete şimdi gazoz modundayım bi uyuyup bi yazıyom o yüzden yatıcam babylaer
Bugün çok yoruldım akşamda 45 dk yürüyüş sıkıştırdım
A huuu dön artık ahuuuu. Neviiiinnn dön artık repliği vardı ya:KK45:

Bugun benim son gün bakalım 3 günde aldıgımı 3 günde verebilecekmiyim ...
Çogu gitti azı kaldı ..
Bugun dişimi sıkmalıyım o yüzden karbonu kısıcam bugun :işsiz:

Dün sporum fuldü hatta eksik olan bi takıma bu hafta yarışa bile alabilirsiniz yane :-). Tabi 1 haftalık :45:

evimi özledim ya , kışın bundan iyyidi akşam eve gittim
hadi avm ye gidip yag bakalım deidk koşu bandına yagladım
yanık kokusu yok , ama ses hala var
bugün bi kulanıcam bakalım,

avm den kv gittik görümcemin kızıda bizimle,
gelmişti onu bıraktık hadi bi çay için diince kaldık
ayyy eve geldim 11:30 çamaşır at , çamaşır ser az ütü yaptım duşa ldım
yttıgımda 2 ye geliyordu saat günler yetişmiyor ya :(

Bugun benim son gün bakalım 3 günde aldıgımı 3 günde verebilecekmiyim ...
Çogu gitti azı kaldı ..
Bugun dişimi sıkmalıyım o yüzden karbonu kısıcam bugun :işsiz:

Dün sporum fuldü hatta eksik olan bi takıma bu hafta yarışa bile alabilirsiniz yane :-). Tabi 1 haftalık :KK45:

bende çok karbon aldıgım için
bugün karbonu kısıyorum yani ilerleyen günlerdede kısıtlı devam edecegim abla
ama yumurta yiym dedim yiyemedimm

Senin kuzununda girdiğini bilmiyordum efserim ...
Bizimde ilk sene .. Mezuna kalsın istemiyoruz ... Büyük kızımda 2. Yi denemişti çok değişen bişi olmamıştı .. Sene kaybı olmuştu.
Anlıyorum zaten öyle diyolar 3 aşagı 5 yukarı aynı olur kızım ilkine girdikten sonra kendini bırakti ikinciye çok verimli çalışmadı kendini önümüzdeki seneye hazırlamak istedigini söyledi istedigi bölüm için çok çalışması gerek.....
Şuanda tam sormadım puanini bilmiyorum ama öğretmenliklere yetigini söyledi istemiyor işte hedefim var diyor deyip duruyor bakalım hayırlısı kuzum geleceksenede olsa kismetleri orda bekliyor yeterki canları sagoolsun yeter rabbim en güzelini ayarlamıstır inşallah

Sağol canım. Aslında merdivenden değil, ayağa kalktım yürürken birden yanlış bastım sanırım. Çok ağrıyor üstüne bastıkça

Hakkında hayırlısı olsun canım, zor emek veriyorsun bir sürü.

Fazla karbon derken ekmeği mi diyorsun canım, günde 4 dilim çok mu ki:KK64: yemiş olmak için yedim hani artık normal diyet listesi yapıcam dedim ya , yoksa aramam ekmeği. Yanılmışsın diyet yapmasam bile yatmadan ve gece yeme huyum yoktur :21:

A huuu dön artık ahuuuu. Neviiiinnn dön artık repliği vardı ya:KK45:
Ayagınını burktun eflalin geçmiş olsun ..
Başladınmı d ve kan ilaçlarına ?

Geçen gün yazacaktım unutuyorum ...
Senin sınav konusunda :45:
Eş ve evlat en zoru...
Bizim türk toplumu biliyorsun erkek egemen bir toplum eşlerin çoguda narsist malesefki ... Bunda biz annelerinde etkisi oldugunu düşünüyorum ne yazıkkı :(.
Bende bu kız antidepresanları niye kullanıyo diyodum :işsiz:
Piskologun tavsiyesi canım; kendine daha çok vakit ayır , karşındakini oldugu gibi kabul et , degiştirmeye asla çalışma ... Amannn demesini öğren bu yönde kendini değiştir . Tepkili yaklaştıgın sürece gözüne sorunlar dahada büyür . Kısaca he he demesini öğren kendine yeni ilği alanları bul hayatını renklendir ...
Birde çok önemli bir nokta kendi davranışlarımız nasılsa karşımızda sanki ayna varmışta bize dönüyormuş gibi düşün ...bir süre sonra yakın ilişkilerde aynısı bize dönüyor çünki o yüzden biraz sabırlı ve relax olmaya çalış ;). Allah vekilin olsun :68:

Uyusuuuuuuuun da küçülsünnnnnn ninnnnniiiiiiiiiiiii
Tıpış tıpışşşşşşşşşş yürüsün ninnnnnnnnnnniiiiiiiii
Leptini de çalışsııııııııınnnnnnn ninnnnnnniiiiiiiiii
Hu hu hu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

24:00 de uyuyup sabah 8 de , o da eşimin alarmına uyanan aus :rolleyes::rolleyes::rolleyes: dana gibi uyumuşum yani .

Ve bu kadar uyumayı hiççççç sevmem , ayılamam bir türlü :uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:

Neyse birazdan Yusufu bırakmaya çıkacağım , kendime gelirim .

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :21:

Uyusuuuuuuuun da küçülsünnnnnn ninnnnniiiiiiiiiiiii
Tıpış tıpışşşşşşşşşş yürüsün ninnnnnnnnnnniiiiiiiii
Leptini de çalışsııııııııınnnnnnn ninnnnnnniiiiiiiiii
Hu hu hu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

24:00 de uyuyup sabah 8 de , o da eşimin alarmına uyanan aus :rolleyes::rolleyes::rolleyes: dana gibi uyumuşum yani .

Ve bu kadar uyumayı hiççççç sevmem , ayılamam bir türlü :uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:

Neyse birazdan Yusufu bırakmaya çıkacağım , kendime gelirim .

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :21:
Sen keyifli uyanmışsın tartı yüzüne gülmüş gibi :rolleyes:
Günaydın :KK200:

Anlıyorum zaten öyle diyolar 3 aşagı 5 yukarı aynı olur kızım ilkine girdikten sonra kendini bırakti ikinciye çok verimli çalışmadı kendini önümüzdeki seneye hazırlamak istedigini söyledi istedigi bölüm için çok çalışması gerek.....
Şuanda tam sormadım puanini bilmiyorum ama öğretmenliklere yetigini söyledi istemiyor işte hedefim var diyor deyip duruyor bakalım hayırlısı kuzum geleceksenede olsa kismetleri orda bekliyor yeterki canları sagoolsun yeter rabbim en güzelini ayarlamıstır inşallah

Benimde dilimde tüyler bitti söylemekten : iyi ve hayırlı sonuç illa başarı sırasında değil ... Rabbım 2 cihan mutlulugu huzuru versin ..Amin.

Hangi meslekte mutlu olacakları bellimiki yoooo yada kız çoçugu aceba çalışacakmı oda var :45:( ben bayanların mecbur kalmadıkça çok çalışması taraftarı değilim yanlış anlaşılmasın ama kadına özgürlük değil eziyet olarak görüyorum ev ve çoçuklar zaten kadına büyük sorumluluk o çoçuklar bakıcıda değil ana elinde şekillenmeli )
Tabiki okuyup meslek sahibi olmalılar bu ayrı bir konu ...

Back
X