Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tartım güzel evet , çoooooook iyi değil ama bu kiloya göre kötü hiç değil ...devasa gitmesini beklemiyorum bu hafta 1 kg yeter :KK71::KK71::KK71::KK71:

efser tartı mesajını okudum ... kafa karışan bir şey yok ... eski / yeni tartı arasında 2.8 kilo farkı çıkmış hem sabah hem akşam .

Yeni tartın 2.8 fazla tartıyor ya da eski tartın 2.8 eksik tartıyordu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

geçen cuma kilona 2.8 ekleyeceğiz , verdiğini onun üzerinden hesaplayacağız .. bundan sonra da yeni tartında tartılıp , eski tartı ile kafanı karıştırmayacaksın güzelm
Ne güzel anlatmışsın havuz problemi gibi:confused:

hayrişim pikolojiyi tavsiye edermisin bi seçeneğimizde o . İş imkanı yada okuması konusunda sıkıntılımı ?

Gerçi iş imkanı hangi meslekte varki ? Büyük kızımın odyoloğ olacak inş . Şimdi stajda , iş imkanı ve maaşı çok iyi diye tercih ettik ama şimdi onda bile iş imkanı zor görünüyor devlette ..
Ablacım açıkçası ben çok çok isteyerek geldim. Psikologluktan ziyade çocuk psikolojisinde kendimi geliştirmek için geldim. Hatırlarsın belki farklı ideallerim var. zihinsel engelli çocuklar için güzel bi okul açmak istiyorum. Ama soruna gelecek olursak atama yok. Okuması eğer ilgisi varsa güzel. Ben pek tavsiye etmiyorum açıkçası. Şu an pdr daha revaçta olduğu için formasyon alıyorum. Psikolojiden ziyade pdrye yönlendirin derim. Özel sektörde de 1500 tlye çalışan psikolog arkadaşlarım var. Psikoloji bölümü bitti gibi birşey

Boyumu gecti büyük kiz 18 yaşında ablası:rolleyes:
Gelecek sene oğlan teoga hazırlanacak küçük ilk okula başlıyacak benide yorucu bir yıl bekliyor :rolleyes:

Tabisi yasini soracagim :)) abla dedigim cok az insan var saygisizmiyim neyim bilmem.

Oglan 8 e basliycak bu sene ortanca kiz anaokuluna kucukte ins lazimliga :))

Herkesin yasini merak ediyorum aslinda.

İyi akşamlar ...
Menü yazıp çıkayım moral vs kalmadı:KK43:lys sonuçları açıklandı kuzum aglıyo sonucuda demiyo . Lafta anlatamıyorum :KK43:. Sınavında değilim ne olursa olsun o meskek olmazsa başkası olsun ,hayırlısı olsun .bu kadar üzülmesi göz yaşı mahvetti beni :KK43:.

Sabah
2 dl ekmek peynir
domates salatalık, az kuşburnu

Ara:
15-20 fındık 2 hurma

Ara:
1 kase meyve .1br ayran.

Akşam
Taze fasulye kıymalı .
7-8 yaprak sarma

Spor:
45 dk lokale yürüyüş bol yokuşlu.
1 saat yüzme .
Akşam 1,5 saat yürüyüş .

2 kupa karışık yağ yakıcı çay.
2,5 lt su .
Ahhh kiyamam herşeyin basi saglik once saglik olsun insallah seneye olur ...

detoks suyu yaptım kendime yine
ama hibiskus alıcam bi aktara yolum düşmedi

bugün kızartma var yemekte ama yemiycem
karpuz+yogurt yerim dünki salatama oeynir ekleirm bride ceviz

sonrası if:KK71::KK71::KK71:

Yav ne zamandir sorucam araya bisey giriyo bu if nedir allah askina :KK64:

Nego Nego şuan evde bir kosturmaca var kahvaltı filan mesajlarin tümüne bakamıyorum alıntlara bakıp kacıyorum kusura bakma okuyamadim ayagın nasıl sanki bir sıkıntin var diye gördüm...
Canım ayağım kötü üstüne bastıkça ağrıyor, yan tan basabiliyorum

Yok canım hala ilacım alınacak :işsiz: basarken tera bir hareket yaptım, inşaallah çabuk geçer.
Kendime ilgi alanı oluşturmama fırsat verse aynen her şey farklı olurdu, her anlamda kısıtlıyor. Yüzme kursuna gideyim diyorum yok diyor, Arapça kursuna gideyim diyorum yok diyor, o kadar çok kısıtlıyor ki. Benim gibi özgür yetişmiş biri için zulüm. İtiraz ettiğim için bütün çatışmamız. Yoksa he he demeyi artık yüreğimde ağırlığını hissetmeyi bırakalı çok oldu. Yine de insan bir yere kadar dayanıyor. Sürekli eleştirir, tenkit eder. Hiç bir konuda takdir etmez. Ne anneliğimi beğenir ne başka şeylerimi. Onun istediği gibi her dediğine evet diyen susan bir eş olsam rahatlar. Annesi gibi bor köle istiyor.
Kaç yıllık evlisin eflalim?
Ben ilk yıllar karşı binadaki bakkala hatta balkona çıkamazdım düşün yane :45: bak birde şimdiki halime ..
Narsist dedimya işte bu tür bencil insanla başetmek çok zor çok yıpratıyor insanı ...
İkiniz beraber danışmana gittinizmi hiç ? Eşinin gidecegibi pek sanmıyorum ama uinede sorayım dedim:işsiz:

Bir ata sözü var bilirsin" "Ya bu deveyi güdecekdin,ya bu diyardan gideceksin"

Belki cennet kapın sabırla açılacak eflalim :60:

Kaç yıllık evlisin eflalim?
Ben ilk yıllar karşı binadaki bakkala hatta balkona çıkamazdım düşün yane :KK45: bak birde şimdiki halime ..
Narsist dedimya işte bu tür bencil insanla başetmek çok zor çok yıpratıyor insanı ...
İkiniz beraber danışmana gittinizmi hiç ? Eşinin gidecegibi pek sanmıyorum ama uinede sorayım dedim:işsiz:

Bir ata sözü var bilirsin" "Ya bu deveyi güdecekdin,ya bu diyardan gideceksin"

Belki cennet kapın sabırla açılacak eflalim :KK60:
Canım dönünce yazıcam ;)

Back
X