Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah insan emeklerine üzülüyor sinirleniyor aslında ondandır yoksa kimseden önemli değil çocuklara 2-3 saatlik zaman veriliyor koca senelere yeter mi
Günaydın canım
Hakkında hayırlısı olsun canım

Çocukların psikolojisiyle oynuyorlar dediğin gibi başka bir şey değil herşey olacağına varıyor
Aynen canım aslında herşey olacağına varıyor ve bence bölümü bilmiyorum ama güzel bir sıralama inşallah istediği bölgeden olur
Hayırlı olsun kuzum olsun yılmak yok bir seni bir Begüşü pes etmeden bu kadar uğraş vererek görüyorum harikasınız
Günaydın kaptanım dün ki menümü hemen sıkıştırayım araya

Regl geldi inşallah cumaya kadar etkisi kaybeder şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum her yerim balon
Sabah; 07:35 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım dilim beyaz peynir + 2 ad.yeşil zeytin
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Ara; 11:15 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon ciğer sote + 2 ymk kaşığı salata
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 paket eti form
Akşam; 19:00 - Yarım porsiyon etli patates yemeği + 2 ymk kaşığı yoğurt
Ara; 20:30 - 2 ymk kaşığı kadar dondurma (bu ay ki kotamı doldurdum

) + 200 ml muzlu süt (regl etkisi)
Günaydın canım
Günaydın Begüşüm inşallah evladınla hayırlısıyla verir istediği yerde istediği bölüme girer
Haklısın canım biz lisede falan tanıştık bir çok şeyle hatta sinemayı ben eşimle gördüm

Çocuklar şuanda çok şanslı lisede uyduruk bir telefonum vardı şimdi liseye gelmeden herkeste akıllı telefonlar var

havuzla nerede tanıştım bilmem

Günaydın bu arada
Günaydın canımcım eşinin pastası yenir tabi onun dışında gayet sağlıklı bu menüyle almamışsındır o pasta erimiştir

Musmutlu sabahlar sana da kuzum
Günaydın canım daha ne olsun dün konuştuğumuz olmuş işte ödemlerin gitmiş esas kilona inmişsin