- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ayy inşallah hayallerinde İstanbul varsa ne güzel olurinşallah inşallah
bakarsın istanbulu kazanırsa o zamanda da görüşürüz
yada sen bu taraflara gelirsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah hayallerinde İstanbul varsa ne güzel olurinşallah inşallah
bakarsın istanbulu kazanırsa o zamanda da görüşürüz
yada sen bu taraflara gelirsin![]()
Ayy inşallah hayallerinde İstanbul varsa ne güzel olurO taraflara kaçarsak inşallah bir gün aklımdasın
![]()
Hakkında hayırlısı olsun canım İstanbul yaşaması da zor bir şehir inşallah hayırlı yer olurhayallerde varda istanbulu kazanması çok zordersleri o kadar iyi değil malesef
azim olsa yine bi ümit derdim ama azimde hırsta yok artık hayırlısı diyorum
o yüzden atlada sen gel![]()
A ha ha çok güldüm ya. Harika bir benzetmeRekor benim seneye çeyrek asır olacak benim kayısı dalına katlanma yılım
Şimdi bu kayısı dalı ne diyeceksiniz
Anlatayım efenim.
Geçen hafta kaynımlardaydık kaynımın oğlu (30 yaşında) yenge dedi , amcam senle evlendiğinde kayısı dalıydı şimdi kütük oldu , sen bilirmisin kayısı dalı ne ? Kayısı dalında o kadar çok budak olurki düzeltme imkanı o budaklardan yüxünden yoktur , sen o kayısı dalını düz oduna çevirdin helal olsun sana cennetliksin dedi
Ayy canları sağ olsun Allah başımızdan eksik etmesin odunda olsalar![]()
Öyle gerçekten. Fenalık geldi. Evin işini bırakıp koştur koştur gittim birdeDevlet öyledir canım bakarlar ama bakana kadar insan pes etmezse ya raporludurlar ya izinli bazen de başka hastaneye devredilirler çıldırmamak mümkün değil bir gittiğini bir daha bulamıyorsun![]()
Canım 10 yıl olacak. Eşim de öyleydi. Hala çarşıya çıkmıyorum tek. İşte bu semtte parka markete anca. Sen nasıl başardın peki. Şimdi yalnız takılıyorsun değil mi. Benim niyetim diyardan gitmek de dur bakalım. Küçük de okul yaşına gelsin bor.Kaç yıllık evlisin eflalim?
Ben ilk yıllar karşı binadaki bakkala hatta balkona çıkamazdım düşün yanebak birde şimdiki halime ..
Narsist dedimya işte bu tür bencil insanla başetmek çok zor çok yıpratıyor insanı ...
İkiniz beraber danışmana gittinizmi hiç ? Eşinin gidecegibi pek sanmıyorum ama uinede sorayım dedim
Bir ata sözü var bilirsin" "Ya bu deveyi güdecekdin,ya bu diyardan gideceksin"
Belki cennet kapın sabırla açılacak eflalim![]()
Genelde takibini de yapamyıorsun maalesef sürekli değiştikleri içinA ha ha çok güldüm ya. Harika bir benzetme
Öyle gerçekten. Fenalık geldi. Evin işini bırakıp koştur koştur gittim birde
Cumaya güzel şeyler fısıldayacağım inşallah kaptaniçem, senin moralin hiç bozulmasın. Ben de yeni tartımı bekliyorum bu ayarsızlaşmaya başladı çünkü bir dediğini bir dediği tutmuyor. Bir yenilensin daha iyi kas-yağ takibi yapabileyim hem. Hem de yarışmaya dengesizlik katmayayım uyarı vermişken değişecek.aç değilsin o sana beyninin oyunu ... ayırıca fazla karbonhidrat daha fazla açlık hissi verir.
ayağın içim geçmiş olsun , merdivenlerdendir :)
hadi yemeden içmeden git uyu ...korkuyorum mutfağa uğrayacaksın diye.
sen yine uzaktan da olsa ara ara telkinlerde bulun canım .
spor imkanı varsa mutlaka ...
Senin gibi bir ablası var , bence çok şanslı .
çok güzel olursa kulağıma fısılda , morale ihtiyacım var.
kuzum benim ya ... ne desen şimdi ağlayacak üzülecek ... bir iki güne toparlayacak inşallah .
Sen destek olmaya devam canım .
Kuzum sen ne marka aldın benimki biraz ani oldu almam araştırnadan aldım....:/Cumaya güzel şeyler fısıldayacağım inşallah kaptaniçem, senin moralin hiç bozulmasın. Ben de yeni tartımı bekliyorum bu ayarsızlaşmaya başladı çünkü bir dediğini bir dediği tutmuyor. Bir yenilensin daha iyi kas-yağ takibi yapabileyim hem. Hem de yarışmaya dengesizlik katmayayım uyarı vermişken değişecek.
Bu ara yine motivasyonumu güzel toplamış durumdayım, geçen haftaki mıymıy halimden de çıktım. Ekim ayında 60ları uğurlamaya hazırlanmak istiyorum, önemli benim için. O yüzden sıfır kaçamak ve düzenli sporla devam ediyorum, üzmeyeceğim seni Ausum. :)
Gunaydin minnakimCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah insan emeklerine üzülüyor sinirleniyor aslında ondandır yoksa kimseden önemli değil çocuklara 2-3 saatlik zaman veriliyor koca senelere yeter mi
Günaydın canım
Hakkında hayırlısı olsun canımÇocukların psikolojisiyle oynuyorlar dediğin gibi başka bir şey değil herşey olacağına varıyor
Aynen canım aslında herşey olacağına varıyor ve bence bölümü bilmiyorum ama güzel bir sıralama inşallah istediği bölgeden olur
Hayırlı olsun kuzum olsun yılmak yok bir seni bir Begüşü pes etmeden bu kadar uğraş vererek görüyorum harikasınız
Günaydın kaptanım dün ki menümü hemen sıkıştırayım arayaRegl geldi inşallah cumaya kadar etkisi kaybeder şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum her yerim balon
Sabah; 07:35 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım dilim beyaz peynir + 2 ad.yeşil zeytin
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Ara; 11:15 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:20 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon ciğer sote + 2 ymk kaşığı salata
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 paket eti form
Akşam; 19:00 - Yarım porsiyon etli patates yemeği + 2 ymk kaşığı yoğurt
Ara; 20:30 - 2 ymk kaşığı kadar dondurma (bu ay ki kotamı doldurdum) + 200 ml muzlu süt (regl etkisi)
Günaydın canım
Günaydın Begüşüm inşallah evladınla hayırlısıyla verir istediği yerde istediği bölüme girer
Haklısın canım biz lisede falan tanıştık bir çok şeyle hatta sinemayı ben eşimle gördümÇocuklar şuanda çok şanslı lisede uyduruk bir telefonum vardı şimdi liseye gelmeden herkeste akıllı telefonlar var
havuzla nerede tanıştım bilmem
Günaydın bu arada
Günaydın canımcım eşinin pastası yenir tabi onun dışında gayet sağlıklı bu menüyle almamışsındır o pasta erimiştir
Musmutlu sabahlar sana da kuzum
Günaydın canım daha ne olsun dün konuştuğumuz olmuş işte ödemlerin gitmiş esas kilona inmişsin![]()
Aynen öyle kuzum bir yandan güzel bir durum güzel kullanabiliyorsak bir yandan da pek dostluk arkadaşlık o oynanan evcilikler falan azaldı açıkcası herkes bizde dahil teknoloji bağımlısı olduk ve azla yetinmeyi bilemez oldukGunaydin minnakim) haklisin bu kadar aktivite biz hayal bile edemezken simdiki nesile tepsiyle sunuyoruz
)
Eskiler yada genc yasta evlilikte insan eziliyor... bak bende 29 yasinda evlendim kp kayısıcılikla ugrasiyor... ilk yaz tatilinde bahceye gittik malum herkes bahcede kayisi pitlatiyorlar hemsolar bilir... bende oturdum yardim edeyim dedim bunlar benim yaptigim isi begenmemisler esime demisler ki kayisilarimizi telef etti oraya buraya atti diye.. oyle miiii dedim soyledim kv ayip degil mi laf ediyorsunuz omrumde ilk defa yapiyorum ben ırgatmiyim ki bu isi bileyim dedim yemin olsun bidaha elimi sürmem banane dedim.. kv kıpkırmızı oldu agzini acip tek laf edemedi sonraki yillar yine gittim hepsi oturup yaptilar bende elime cayimi alip sandalyeye gecip oturdum laf yetistirdim... 8 yillik evliyim halada surmedim surmem de yemin ettim çünkü onlarda biliyor... iste gec evlilik olunca catir catir konusuyon işinize geliyorsa diyorsun....Geçen hafta Tokat'a gittiğimde bizde de mevzusu oldu. Erkek arkadaşımın ailesi ormanda çalışıyor. epey ağır bi iş. Odun kesip taşıyorlar. Müstakbel kv şaka yollu takılır sürekli. Seni de alırız ormana işçi masrafı olmaz diye. Ben de valla belim sakat çalışırsam ağrım olur 1 hafta bakarsın bana . Ayakbağı olurum size dedimSen yaşlarda olsaydım diyemezdim herhalde.
Eflalim diyardan gitmek kolay değil heleki bir kötü gidipte bir iyi gelmiyor malesef . Helede çoçuklar varsa iyi düşün aklını o yana kaydırma derim ...Canım 10 yıl olacak. Eşim de öyleydi. Hala çarşıya çıkmıyorum tek. İşte bu semtte parka markete anca. Sen nasıl başardın peki. Şimdi yalnız takılıyorsun değil mi. Benim niyetim diyardan gitmek de dur bakalım. Küçük de okul yaşına gelsin bor.
Bugün de bir konuştuk ki sorma gitsin
Allah iyiliğini versin emi
Hep o boylarda olmak istemişimdir. Minnak minnak dolanırdım ortalıkta. Annemin kardeşlerimin boyu genelde 1.58 falan. Allah bana vermiş boyuÇok uzun değilim 1.68 boyum var. İnsan kendinde ne yoksa onu istiyor sanki
Canim tek sorun bu mu yani asiri kiskanclik mi .. evlatlarin var diyardan gitmek kolayda ya sonrasi ?Canım 10 yıl olacak. Eşim de öyleydi. Hala çarşıya çıkmıyorum tek. İşte bu semtte parka markete anca. Sen nasıl başardın peki. Şimdi yalnız takılıyorsun değil mi. Benim niyetim diyardan gitmek de dur bakalım. Küçük de okul yaşına gelsin bor.
Valla ben de 1.58 boy isterdim. Ayaklarım da küçülür aradan çıkardı. 40 numara yahu. Denize girsem palete ihtiyaç duymuyorumAllah iyiliğini versin emiBi şansın olsa deseker kendinde bi değişiklik yap senin boyu isterim
.
Hamdolsun rabbıma Verdiği tüm niğmetlere diyede not düşeyim![]()