- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
sevgili
Nego
yaşadğın sıkıntıları kısmende olsa okuyup hakim oldum.
diyarı terketmekten bahsetmişsin.
kolay olan bu, zor ve olması gereken kalıp savaşmak filan demeyeceğim. çünkü bazen ne kadar savaşırsan savaş tek taraflı zafer yoktur.
2. evlilikte mutsuz olacaksın gelen gideni aratır diye de birşey yok.
2. evliliğinde mutluluğu yakalamış biri olarak bunu çok rahat söyleyebilirim. gelen gideni aratır kesinlikle bir mit, efsanedir.
ama şu var, yılların birikimi, iki kişinin birbirini tanıması ve arada çocukların olması bir çok şeyi değiştirir.
eşine ragmen mutlu olmayı denemeye ne dersin ? belki o kadar da zor değildir.
bilemiyorum belki zaten denemişsindir.
son söz olarak diyeceğim şu ki artık tüm yolları denedim diyorsan ya da şimdiden sonra deneyip değişen birşey olmadığını gördüğünde seni mutlu edecek olan o diyarı terketmek ise ve bunu yapacak - maddi manevi - gücün var ise bence yapmalısın.
Umarım hayatındaki sorunları çözersin.

diyarı terketmekten bahsetmişsin.
kolay olan bu, zor ve olması gereken kalıp savaşmak filan demeyeceğim. çünkü bazen ne kadar savaşırsan savaş tek taraflı zafer yoktur.
2. evlilikte mutsuz olacaksın gelen gideni aratır diye de birşey yok.
2. evliliğinde mutluluğu yakalamış biri olarak bunu çok rahat söyleyebilirim. gelen gideni aratır kesinlikle bir mit, efsanedir.
ama şu var, yılların birikimi, iki kişinin birbirini tanıması ve arada çocukların olması bir çok şeyi değiştirir.
eşine ragmen mutlu olmayı denemeye ne dersin ? belki o kadar da zor değildir.
bilemiyorum belki zaten denemişsindir.
son söz olarak diyeceğim şu ki artık tüm yolları denedim diyorsan ya da şimdiden sonra deneyip değişen birşey olmadığını gördüğünde seni mutlu edecek olan o diyarı terketmek ise ve bunu yapacak - maddi manevi - gücün var ise bence yapmalısın.
Umarım hayatındaki sorunları çözersin.