Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım önünde güzel değerlendirilecek 2 gün var ve geç değil o kaçamak inşallah fazlaca değilse hemencik eritirsin sen onu :KK54:
2 gündür yer fıstığına taktım, aslında yememek için çaba gösteriyorum ama sanki bir güç yediriyor bana, öyle çok değildi ama geç saat olunca bünye alışık değil tabi hemen artı çıkarttı, bu 2 gün çok iyi değerlendirmem lazım, normal zamanda olsa önemli değil de, listede olunca sorumluluk duygusu işte.... vicdan yaptım :(

2 gündür yer fıstığına taktım, aslında yememek için çaba gösteriyorum ama sanki bir güç yediriyor bana, öyle çok değildi ama geç saat olunca bünye alışık değil tabi hemen artı çıkarttı, bu 2 gün çok iyi değerlendirmem lazım, normal zamanda olsa önemli değil de, listede olunca sorumluluk duygusu işte.... vicdan yaptım :KK43:
Yer fıstığı çok aşırı zararlı değil canım diyette de önerilir abartılmadığı sürece tahminen kalıcı bir artı değil o zararlı olmadığı için canını sıkma :KK16:yer fıstığı dün gözüme ilişti alacaktım bıraktım çünkü insan yedikçe yediriyor yemek yemem onu yer kalkarım :KK70:alsam mı ya yaz akşamlarında yemek yerinde yesem :deli:

Oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy 12 senelik evliliğimde ilk kez bu perşembeden Pazara ... ayrıyız değnekle.

12*365 :rolleyes::rolleyes: 4380 günde bundan önce bir gece ayrı idik o da iş seyahati idi , geç yola çıkıp , sabaha doğru eve gelmişti ... kalmamıştı gittiği yerde ...

BU sefer eni konu yok .. eririm ben bu hafta eririm hasretten :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

allah bidaha ayırmasın kaptanım,alışkın olmayınca zor tabi,biz yıllarca ayrı kaldık, yani 1-1,5 ay görüşemediğimiz zamanlarımız oldu,şimdi hepsi bitti çok şükür,önceden nasıl dayanmışım diyorum şimdi 1-2 gün ayrı kalsam özlüyorum :oops:

Eş konusunda bende çok sabırlıyım çemkirmemeye özen gösteririm ... ama başkasına eyvallahım yok :KK66:)) zaten eşim diyor ki anamlar senin kıymetini bilmediler evet aşkımmm diyorummm :63::63:

bende tam aksi,bir anda patlayı veriyorum,çemkiriyorum:işsiz:

Bu hatun yüzmeye gideeeeer :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bizide al:KK4:
burda hava sıcak deniz soğuk:KK43:

Maalesef yemeseydim bugüne kötüleşirdi kaptanım :deli:bu akşam menemen yapacağım ama ben yer miyim bilmiyorum semizotu aldım onu yoğurtlayabilirim ya da eti form beyaz peynir de takılabilirim akşam ki ağrı eşiğime bağlı :KK70:

aaa bende menemen yapacam bu akşam:KK5:ama ben yiycem sen niye yemiyosun kio_O
hala ağrıyomu başın:KK43:
nil ben omega 3 tableti birde keten tohumu yağı sipariş verdim,kh ı minimuma çekicem,migren için omega 3 almalı, kh azaltmalıymışız,karatay ablam öyle diyor
ama bunu sürekli yapıcaz 1-2 gün le olmuyor,hayat tarzına dönüştürmeliymişiz:işsiz:

13. yıllık evlilikkk
süreklii bıdı bıdı eden bi masummm
sabreden eş

kazanan eş :) gerçekten benim eşimin yerind ebaşkası olsa cahil olsa beni boşardı
bla bla blaa ailesi hakkındaa konuşurdum

ama eşimle tamamlarız birbirimizi , öönce ben fikrimi söyleirm kabul etmez sonra dediigime
gelir, bende onun fikirleirne saygı duyarım öle böle geçti beyaa 13 yıl

aynen ben
habire :ukala::ukala::ukala:
ondan sonrada kötü olan,herşeye karışan ben oluyorum ama tutamıyorum çenemi:kızgın::tokat:

Maşallah canım Rabbim bir ömür mutlu etsin inşallah :nazar::KK200:Genelde erkekler ilk başka inatlaşır sonra kadının dediği olur :KK70:
Eki Görüntüle 2019696

:KK70::KK70::KK70:
sevdim bunu

tüüüüüüüüüü lafa daldım süt taştı!
bir de pc ve çalışma alanım mutfaktı güya. :KK70:

Canım ayrılsam da bir daha evlilik yok aklımda tövbe diyorum. Manevi gücüm var ama maddi yok ki tek olsam her türlü çalışırım, temizlik vs her işi yaparım ama iki çocukla onlara iyi imkanlar sunacak bir işi bulamam. Hani çocuklar için evliliğe katlanılmaz bi bahane diyorlar ya asla değil benim için. Gerçekten onlar için katlanıyorum sabrediyorum. Esime dedim sen özünde kötü bir insan değilsin, özüne dön. Dediğin gibi tek taraflı çaba boşa kürek çekmek. Ya eşimin her şartına evet diyerek mutsuz olmaya devam edicem ya da çatışmaya devam ederek mutsuz olucam, her halükarda ben mutsuzum. Onu umursamadan yaşamak için antidepresana başladım, onunla bile kaldıramıyorum, ha eskisine göre bu çok iyi halim.

canım rabbim sana güç versin,bazı şeyler bize oku geç ama yaşayana bir roman gibi...
eşinin ailesinin yakınlarındamı oturuyosunuz?
aileye yakın olan erkekler genelde etki altında olduklarından huy değiştiriyolar malesef...

Ay sizi seviyorum ama biraz daha durursam musluklar sonuna kadar açılacak. Az açıldı :)

ağla ağla açılırsın,insan onada ihtiyaç duyuyo:KK19::KK60:

aebencim çok naziksin çok teşekkürler canım :KK15:
o yazma olayı herkeste işe yaramıyor be kızlar. ben de ex'e ne maniler ne notlar neler ne mektuplar yazmıştım ama öküzden bozma insan görünümlü.... neyse ... anlamayınca anlamıyor. anca ben ayrılırken dank etti de benim gemi o limandan yol almış, iş işten geçmişti
ne demiş mevlana, "anlatabileceğiniz karşınızdakinin anlama kapasitesi kadardır"

uzun uzun yıllar önce buralar daha dutlukken :KK70:bende çok yazdım ama o hep kendini haklı gördü
bazı şeyler zamanla oturdu bazılarında hala inatçıı:KK11:idareyle gidiyoruz işte:işsiz:
kız o söz mevlananı mı yoksa anonim mi:KK64:

ya bak benim eşim de ondan istememiş olmama ragmen ne yapacaksa önce bana sorar ya da izin alır tabiri caizse.
ben bunu dogru bulmuyorum,

ben ondan izin almam o da benden izin almak zorunda değil. ama sorduğunda hoşuma gidiyor. tuhaf ama beni önemsediğini hissediyorum.
canım benim ya :KK200:

izin almak demiyelimde,her iki taraf içinde standartların dışında bir şey yapılıyosa haber vermek gerekir, ki veriyoruzda,mesela iş çıkışı eve değilde arkadaşa uğrayacaksam bildiririm,sonuçta eve gelince kapı duvar olmamalı

Bende kendimi sürekli dert yanan biri oldugumu zannediyorum anlattikca insanlar sıklıdi diyorum :))))4

ayy yanlız değilsin bende öyleyim malesef:KK43:
çok dert yanarım sonra kızarım kendime:kızgın:
ama eskiye göre aştım kendimi artık daha az dert yanıyorum:-)

oralara girmiyoz :ıslık::ıslık::ıslık:
burç demiştin :KK53:

:confused::KK70::KK70::KK70:

dün birtürlü yazamadım tam açıyorum sayfayı hoppp hasta eve bi gittim yemek çocuklar.
metformini insülin direnci veya diyabet olmadan sadece kilo vermek için kullanmayın kızlar.

önceden gizli şekerim vardı hala varmı bilmiyorumo_O
dün yarım yarım başladım bitene kadar kullanayım ziyan gitmesin ilaçlar:KK70:

cnm izin almak degilde haber vermek diyoruz biz buna :KK66:
ben bugn yokm demek yerine

senin içinde uyguns şöyle yapmak istiyorum derim misal ben
ama arayıpta ben bugün yokum demek bana ters , ev arkadaşıd egiliz sonuçta

aynen haber vermek gerekir,her iki taraf içinde geçerli,ama bazen izin aldınmı havalarına giriyo kızdırıyo beni:sopa:onada o noktada dur demeyi öğretemedim halaa:sinirli:

allah bidaha ayırmasın kaptanım,alışkın olmayınca zor tabi,biz yıllarca ayrı kaldık, yani 1-1,5 ay görüşemediğimiz zamanlarımız oldu,şimdi hepsi bitti çok şükür,önceden nasıl dayanmışım diyorum şimdi 1-2 gün ayrı kalsam özlüyorum :oops:

bende tam aksi,bir anda patlayı veriyorum,çemkiriyorum:işsiz:

bizide al:KK4:
burda hava sıcak deniz soğuk:KK43:

aaa bende menemen yapacam bu akşam:KK5:ama ben yiycem sen niye yemiyosun kio_O
hala ağrıyomu başın:KK43:
nil ben omega 3 tableti birde keten tohumu yağı sipariş verdim,kh ı minimuma çekicem,migren için omega 3 almalı, kh azaltmalıymışız,karatay ablam öyle diyor
ama bunu sürekli yapıcaz 1-2 gün le olmuyor,hayat tarzına dönüştürmeliymişiz:işsiz:

aynen ben
habire :ukala::ukala::ukala:
ondan sonrada kötü olan,herşeye karışan ben oluyorum ama tutamıyorum çenemi:kızgın::tokat:

sevdim bunu

canım rabbim sana güç versin,bazı şeyler bize oku geç ama yaşayana bir roman gibi...
eşinin ailesinin yakınlarındamı oturuyosunuz?
aileye yakın olan erkekler genelde etki altında olduklarından huy değiştiriyolar malesef...

ağla ağla açılırsın,insan onada ihtiyaç duyuyo:KK19::KK60:

uzun uzun yıllar önce buralar daha dutlukken :KK70:bende çok yazdım ama o hep kendini haklı gördü
bazı şeyler zamanla oturdu bazılarında hala inatçıı:KK11:idareyle gidiyoruz işte:işsiz:

izin almak demiyelimde,her iki taraf içinde standartların dışında bir şey yapılıyosa haber vermek gerekir, ki veriyoruzda,mesela iş çıkışı eve değilde arkadaşa uğrayacaksam bildiririm,sonuçta eve gelince kapı duvar olmamalı

ayy yanlız değilsin bende öyleyim malesef:KK43:
çok dert yanarım sonra kızarım kendime:kızgın:
ama eskiye göre aştım kendimi artık daha az dert yanıyorum:-)

:confused::KK70::KK70::KK70:

önceden gizli şekerim vardı hala varmı bilmiyorumo_O
dün yarım yarım başladım bitene kadar kullanayım ziyan gitmesin ilaçlar:KK70:

aynen haber vermek gerekir,her iki taraf içinde geçerli,ama bazen izin aldınmı havalarına giriyo kızdırıyo beni:sopa:onada o noktada dur demeyi öğretemedim halaa:sinirli:
Regl oldum kuzu karnımda aşırı bir baskı ve ağrı var :deli:menemeni ekmeksiz yiyemiyorum ben en kötü bir kaç çatal alırım eti formla yemeye çalışırım :KK53:İnşallah faydasını görürsün Begüşüm seninle kalbimiz birmiş menemen akşamı yapacağız:KK48:

Regl oldum kuzu karnımda aşırı bir baskı ve ağrı var :deli:menemeni ekmeksiz yiyemiyorum ben en kötü bir kaç çatal alırım eti formla yemeye çalışırım :KK53:İnşallah faydasını görürsün Begüşüm seninle kalbimiz birmiş menemen akşamı yapacağız:KK48:

anladım kuzucum,geçmiş olsun:KK60:
bende dün akşam,bu sabah ve öğlen hiç ekmek yemedim,öğlen makarna almadım (zaten işyerinde pilav makarna yemiyodum artık evdede yemiycem)şu kh azaltıp bidahaki migreni nasıl atlatıcam deneyini gerçekleştirmeye çalışıyorum,tabi birde ilaç takviyesiyle nasıl olcak bakalım :işsiz:

aynen menemen akşamı olacak şansımıza:KK5:

anladım kuzucum,geçmiş olsun:KK60:
bende dün akşam,bu sabah ve öğlen hiç ekmek yemedim,öğlen makarna almadım (zaten işyerinde pilav makarna yemiyodum artık evdede yemiycem)şu kh azaltıp bidahaki migreni nasıl atlatıcam deneyini gerçekleştirmeye çalışıyorum,tabi birde ilaç takviyesiyle nasıl olcak bakalım :işsiz:

aynen menemen akşamı olacak şansımıza:KK5:

Bende ekmek yemiyorum kuzum genelde pazar günü kahvaltıda eşimle beraber bazen yiyorum o kadar pilav makarna zaten yemiyorum özel bir yemek olursa belki oda ayda yılda bir artık :deli:sende öyle yap inan farkedecek kilon daha da fazla :KK19:inşallah migrene de bir çare bulursun baş ağrısı beter bir şey bende ağrımasın diye vişne suyu içtim kahve içtim şimdi:KK59:

şirkette ortalık 56:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

o ne demek masummo_O

Bende ekmek yemiyorum kuzum genelde pazar günü kahvaltıda eşimle beraber bazen yiyorum o kadar pilav makarna zaten yemiyorum özel bir yemek olursa belki oda ayda yılda bir artık :deli:sende öyle yap inan farkedecek kilon daha da fazla :KK19:inşallah migrene de bir çare bulursun baş ağrısı beter bir şey bende ağrımasın diye vişne suyu içtim kahve içtim şimdi:KK59:

aa vişne suyuda vardı bak unuttum ben onu:-)

oralara girmiyoz :ıslık::ıslık::ıslık:
burç demiştin :KK53:
kız ne var bende kilo aldım kii. 3 kilo civarı.
yalnız ne bicim meta var he hemmmen de geri gelir.
insen ya altına dimi.
peh:KK53:

cnm izin almak degilde haber vermek diyoruz biz buna :KK66:
ben bugn yokm demek yerine

senin içinde uyguns şöyle yapmak istiyorum derim misal ben
ama arayıpta ben bugün yokum demek bana ters , ev arkadaşıd egiliz sonuçta
haber verme konusunda sıkıntı yok tabi. ben de haber verilmeli diyorum.
eşim bazen benden izin aldın mı filan der, yok daha neler derim. onu da şakayla karışık söyler. yani nabız tutma. benim dominant oldugumu bilir ama yeri geldim mi sinirli oldugunda ben susarım oysaki genelde çok sakin ve sabırlı bi yapısı var
ama genelde ben dır dır :deli:

Yer fıstığı çok aşırı zararlı değil canım diyette de önerilir abartılmadığı sürece tahminen kalıcı bir artı değil o zararlı olmadığı için canını sıkma :KK16:yer fıstığı dün gözüme ilişti alacaktım bıraktım çünkü insan yedikçe yediriyor yemek yemem onu yer kalkarım :KK70:alsam mı ya yaz akşamlarında yemek yerinde yesem :deli:
bu ara bende taktım. eve aldım ama gidip gelip yememek için sabırsızlanıyorum
çokta tok tutuyo.
kendini tutabilirsen az az yersen faydalı bence.

xxxx
-------------

-----------

-------

valla ben mevlananın sanıodum. şimdi şüphelendım bak. değilmiydiki :oops:

----
izin konusunda eşim benden izin aldın mı diye nabzımı yoklarda.
ya bende feminist damar var. ben öyle herşeyde kocadan izin al bilmem ne bunlara gelemiyorum :ıslık:
bazıları her adımdan kocaya sorar. bişi alacak mesela bi kocama sorayım
valla lazımsa alırım kocaya mocaya da sormam ..

kız ne var bende kilo aldım kii. 3 kilo civarı.
yalnız ne bicim meta var he hemmmen de geri gelir.
insen ya altına dimi.
peh:KK53:

haber verme konusunda sıkıntı yok tabi. ben de haber verilmeli diyorum.
eşim bazen benden izin aldın mı filan der, yok daha neler derim. onu da şakayla karışık söyler. yani nabız tutma. benim dominant oldugumu bilir ama yeri geldim mi sinirli oldugunda ben susarım oysaki genelde çok sakin ve sabırlı bi yapısı var
ama genelde ben dır dır :deli:

bu ara bende taktım. eve aldım ama gidip gelip yememek için sabırsızlanıyorum
çokta tok tutuyo.
kendini tutabilirsen az az yersen faydalı bence.

valla ben mevlananın sanıodum. şimdi şüphelendım bak. değilmiydiki :oops:

----
izin konusunda eşim benden izin aldın mı diye nabzımı yoklarda.
ya bende feminist damar var. ben öyle herşeyde kocadan izin al bilmem ne bunlara gelemiyorum :ıslık:
bazıları her adımdan kocaya sorar. bişi alacak mesela bi kocama sorayım
valla lazımsa alırım kocaya mocaya da sormam ..

ortada bilindik söz varsa illa bilindik birine maal edilirya o hesap oldu gibi geldi ama :confused::-)önemli değil :KK45:

bazen bizim çatıştığımız noktalardan biriside odur,benim izin alan, her dediğine hee dememi istiyen bir tipe bürünüyor bende buna gelemiyorum,1 dayanıyorum 2 dayanıyorum 3 de :ukala::ukala::ukala:sonrada kötü oluyorum aslında baştan :ukala::ukala::ukala:olcanki bidaha şansını denemesin:KK70::KK70::KK70:

Back
X