Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yer fıstığı çok aşırı zararlı değil canım diyette de önerilir abartılmadığı sürece tahminen kalıcı bir artı değil o zararlı olmadığı için canını sıkma :KK16:yer fıstığı dün gözüme ilişti alacaktım bıraktım çünkü insan yedikçe yediriyor yemek yemem onu yer kalkarım :KK70:alsam mı ya yaz akşamlarında yemek yerinde yesem :deli:
ben ctesi öyle yapcacağım sabah kahvaltı sonrası yer fıstığııııııııı:KK45:

Canım tam konuya hakim değilim affet tekrardan deşmekte istemem ama anlaşamadığınız neler var mesela seni bu kadar mutsuz eden nedir :KK43:
Canım anlatmakla bitmez ki artık hiç ortak noktamız yok
açılmasın canım o musluklar gerçi rahatlayacaksan açılsın içine atma eflallim... canım yaşayan bilir elbet seni ne kadar anlamaya çalışssak da en iyisini sen bilirsin......ama inan yalnız değilsin çok kişi böyle bu ekonomik özgürlüğene de bakmıyor geçen ilk okul arkadaşımın bi haberini aldım ağzım çaık kaldı arkadaşım matematik öğretmeni eşi öyle bi davranıyormuş kiii ağzım açık kaldı... ama arkadaşım eşini hasta olarak kabul etmiş benim eşim hasta diyormuş.... sabır taşı olmaz diyormuş herkes....istese boşar iki çocuğunada bakacak gücü var.. ama işte ne bileyim yani yalnız değilsin bu tarz sorunlar herkeste var....
Onun yerinde olsam çekmem net. Ekonomik gücü olup da çekilmesine karşıyım
2. konusunda söylediklerim şu anlamda. hani deniyor ya gelen gideni aratır. yok öyle bişi onu demek istedim.
durumunu anlıyorum. maddi gücün olmayınca bir de üstüne çocukların sorumluluğu senin için ayrılık bir çözüm olamaz.
eşin konusunda aile büyüklerini devreye sokmayı denesen ? belki de denedin bilmiyorum.
Evet haklısın. Nasip bu işler hayatın ne getireceği belli değil. Aile büyükleri de işe yaramadı , üç maymunu oynuyorlar
Nego Nego kelin ilacı olsa başa sürer diyecegim onda konuya mudahil olmadım Allah yardicimiz olsun Herkesi bir sınavdan geciyoruz Rabbim doğru yollu bulmamiza yardımcı olsun...
Amin canım
Nego Nego cnm sıkıntıların son bulur inş
sorunlu evlilik cidden zor , iki insan ayrı ayrı çok iyi olabilir
ama evliligi başaramayabilirler
çocuk için evlilige katlanmak bana göre de degil:KK20::KK20::KK20:
Amin canım
allah bidaha ayırmasın kaptanım,alışkın olmayınca zor tabi,biz yıllarca ayrı kaldık, yani 1-1,5 ay görüşemediğimiz zamanlarımız oldu,şimdi hepsi bitti çok şükür,önceden nasıl dayanmışım diyorum şimdi 1-2 gün ayrı kalsam özlüyorum :oops:

bende tam aksi,bir anda patlayı veriyorum,çemkiriyorum:işsiz:

bizide al:KK4:
burda hava sıcak deniz soğuk:KK43:

aaa bende menemen yapacam bu akşam:KK5:ama ben yiycem sen niye yemiyosun kio_O
hala ağrıyomu başın:KK43:
nil ben omega 3 tableti birde keten tohumu yağı sipariş verdim,kh ı minimuma çekicem,migren için omega 3 almalı, kh azaltmalıymışız,karatay ablam öyle diyor
ama bunu sürekli yapıcaz 1-2 gün le olmuyor,hayat tarzına dönüştürmeliymişiz:işsiz:

aynen ben
habire :ukala::ukala::ukala:
ondan sonrada kötü olan,herşeye karışan ben oluyorum ama tutamıyorum çenemi:kızgın::tokat:

:KK70::KK70::KK70:
sevdim bunu

:KK70::KK70::KK70:

canım rabbim sana güç versin,bazı şeyler bize oku geç ama yaşayana bir roman gibi...
eşinin ailesinin yakınlarındamı oturuyosunuz?
aileye yakın olan erkekler genelde etki altında olduklarından huy değiştiriyolar malesef...

ağla ağla açılırsın,insan onada ihtiyaç duyuyo:KK19::KK60:

uzun uzun yıllar önce buralar daha dutlukken :KK70:bende çok yazdım ama o hep kendini haklı gördü
bazı şeyler zamanla oturdu bazılarında hala inatçıı:KK11:idareyle gidiyoruz işte:işsiz:
kız o söz mevlananı mı yoksa anonim mi:KK64:

izin almak demiyelimde,her iki taraf içinde standartların dışında bir şey yapılıyosa haber vermek gerekir, ki veriyoruzda,mesela iş çıkışı eve değilde arkadaşa uğrayacaksam bildiririm,sonuçta eve gelince kapı duvar olmamalı

ayy yanlız değilsin bende öyleyim malesef:KK43:
çok dert yanarım sonra kızarım kendime:kızgın:
ama eskiye göre aştım kendimi artık daha az dert yanıyorum:-)

:confused::KK70::KK70::KK70:

önceden gizli şekerim vardı hala varmı bilmiyorumo_O
dün yarım yarım başladım bitene kadar kullanayım ziyan gitmesin ilaçlar:KK70:

aynen haber vermek gerekir,her iki taraf içinde geçerli,ama bazen izin aldınmı havalarına giriyo kızdırıyo beni:sopa:onada o noktada dur demeyi öğretemedim halaa:sinirli:
Amin canım sağol
kardeş meblag 4 triilyon :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

Ooooooo

Canım anlatmakla bitmez ki artık hiç ortak noktamız yok

Onun yerinde olsam çekmem net. Ekonomik gücü olup da çekilmesine karşıyım

Evet haklısın. Nasip bu işler hayatın ne getireceği belli değil. Aile büyükleri de işe yaramadı , üç maymunu oynuyorlar

Amin canım

Amin canım

Amin canım sağol

Ooooooo
Anladım canım zor anlaşamadığın sorunlarının olduğu kişiyle bir arada olmak :KK51:Boşanmayı düşünmüyorsan inşallah düzelir mutlu olursun diye dua edeceğim :KK68:

Dünkü menüden sonra hala dünle ayni kiloda çıkmama ne diyorsunuz peki. Dünkü menü ile bile gitmemişse bu şişlik, ben daha ne yapabilirim ki :KK43: moralim bozuldu.

sakin şampiyon ... cumaya çok güzel olacak her şey ...sen bugünü de hele hele yarını da çok çok sıkı tut .
kaçamağın olmadığı artılar korkutmasın gözünü ...83 lü geceyi hatırla :deli:

Aus Allah kavuştursun :KK70:
Ay senin eşinin sosyalliğine :nazar:
Birde hep sorayım diyorum eşinin meslek serbestmi ?

amin canım sağolasın .
yok canım devlet ...ama memur değil :)

Ay sizi seviyorum ama biraz daha durursam musluklar sonuna kadar açılacak. Az açıldı :)

:KK200:

eflal ... geçen piknik fotolarınız çok güzeldi.

fazla beklentilerden uzaklaş , eldeki ile güzel bir şeyler yaşamaya bak ... bazen hayat sadece böyle akar ..sen sabredersin...sonra bir gün bir bakarsın kocaman bir mükafat :KK19:

O zaman aslında siz ayrı dünyaların insani değilmişsiniz. :p

evet evet bende sana yazarken onu düşündüm :KK48: farklı dünyalardaki aynı kişilermişiz:)

Zaten akıllandım bu sefer kilo veremezsin dediklerinde, " kilo vermeyi düşünmüyorum zaten" diyeceğim sonraki gidişimizde incelip gidip kendilerine dedirteceğim "" nasıl zayıfladın" sözünü. Boşuna hırpalamak yok bu sefer kendimi, 1 hafta kaldı bakalım hakkımızda hayırlısı. :) Bir de ben de tartı değişimi yapacağım Ausum, aynı şekilde cuma gibi tartılıp fark varsa bildirim yapacağım değil mi? :)

Bir de ben bugün sabah yumurtalı peynirli kahvaltı ve öğlen de 3 yk zeytinyağlı kabak yedim, akşamı nasıl geçireyim sence, kefirden soğuk çorba mı yapsam dedim yoksa proteine yönelim et mi yesem karar veremedim de.

evet canım tartı farkı hem geçen haftanıza , hem başlangıç kilonuza ekleniyor ki mezuniyet ve hedefte yanlışlık olmasın.
ben akşam için pro derim tatlım . kefire güvenemiyorum niçinse:confused:

kız betül @Betulina bana hoşgeldin diyene bak kayboldun ortadan.

yaaaaaaaaa düşün işte o kadar kayboldun ki ortadan .... kayıp balık nemo betül bile oooo hoş geldin diyor :skandal:

ben şimdi nereden başlayımmmmm deyin bana hele Ausencia Ausencia

Kilo bildirmekten :KK70::KK70::KK70:

tünaydın hanımlar, dün yine kaçamak yaptım elimden olmadan, hemde salı günü, çok üzgünüm, bu gün pro ağırlıklı besleniyorum, mecburen yarın ayran aşı yapacağım. :KK43: son 2 gün ne oldu bana hiç bilmiyorum, bütün enerjim gitti :KK43:

sarayca mortim ortim yoldaşım , hadi ama ... toparlan hemen .... her zaman son 2 gün var daha dememeliyiz ... bırakalım önden gelsin eksiler ... hadi hadiiiiiiii .... senden çok iyi şeyler bekliyorum ben , artı tenizliği değil :KK12:

allah bidaha ayırmasın kaptanım,alışkın olmayınca zor tabi,biz yıllarca ayrı kaldık, yani 1-1,5 ay görüşemediğimiz zamanlarımız oldu,şimdi hepsi bitti çok şükür,önceden nasıl dayanmışım diyorum şimdi 1-2 gün ayrı kalsam özlüyorum :oops:

sağol tatlım ya ... bakalım benim nasıl geçecek ...kendimi yemeli içmeli günlere gark etmeyeyim de :halay:

ayyy karışık yani
bihter- behlül davasındna bile karışık begüm
yüksek bir meblag varr ortadaaaa ve yiyenn birisi var

Oooooooooooooo meblağ okuyunca bir alt mesajda ben :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

bence patronun karısı götürüyor :KK70:

ne diyosun masuummmmm:confused::confused::confused::skandal::skandal::skandal::skandal:
o kadar paranın yok olduğu sonradan anlaşıldıysa daha çookk para var patronlarda demek ki:eek:
neydi sizin adres:KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

şöyle doyana kadar yiyeyim bi nefsimi körelteyim bakayım neler olacak

bak hala doyana kadar diyor :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

neyse kaptan gelmeden ben kaçayım, yarın gelmezsem merak etmeyin, ayran aşı içmekle meşgul olucam zira :olamaz:

hadi amaaaaaaaaaaaaa 1.5 gün varken , neden bugünü de çöpe atıyorsun ..lütfen sarayca ... listede şöyle olurum böyle olurum dediğin her mesajı bulurum bak :skandal:

sakin şampiyon ... cumaya çok güzel olacak her şey ...sen bugünü de hele hele yarını da çok çok sıkı tut .

vallahi tek kaçamağım olmadı bu hafta. bu çabaya 2 kilo giderdi en az ama şu an durum vahim. bugün de hafif yiyeceğim. yarın da sabah bakacağım ve hala gitmemişse ver elini ayran detoksu yine. 2 hafta olmuş olacak yarın geçen detoksu yapalı. benim kilodakilere 2 haftada bir yapılabilir deniyor. tek gün olacak bu kez. o eksiyi çıkartacağım aus cumaya. :dua:

amin canım sağolasın .
yok canım devlet ...ama memur değil :)

:KK200:

eflal ... geçen piknik fotolarınız çok güzeldi.

fazla beklentilerden uzaklaş , eldeki ile güzel bir şeyler yaşamaya bak ... bazen hayat sadece böyle akar ..sen sabredersin...sonra bir gün bir bakarsın kocaman bir mükafat :KK19:

evet evet bende sana yazarken onu düşündüm :KK48: farklı dünyalardaki aynı kişilermişiz:)

evet canım tartı farkı hem geçen haftanıza , hem başlangıç kilonuza ekleniyor ki mezuniyet ve hedefte yanlışlık olmasın.
ben akşam için pro derim tatlım . kefire güvenemiyorum niçinse:confused:

yaaaaaaaaa düşün işte o kadar kayboldun ki ortadan .... kayıp balık nemo betül bile oooo hoş geldin diyor :skandal:

Kilo bildirmekten :KK70::KK70::KK70:

sarayca mortim ortim yoldaşım , hadi ama ... toparlan hemen .... her zaman son 2 gün var daha dememeliyiz ... bırakalım önden gelsin eksiler ... hadi hadiiiiiiii .... senden çok iyi şeyler bekliyorum ben , artı tenizliği değil :KK12:

sağol tatlım ya ... bakalım benim nasıl geçecek ...kendimi yemeli içmeli günlere gark etmeyeyim de :halay:

Oooooooooooooo meblağ okuyunca bir alt mesajda ben :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

bence patronun karısı götürüyor :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bak hala doyana kadar diyor :KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

hadi amaaaaaaaaaaaaa 1.5 gün varken , neden bugünü de çöpe atıyorsun ..lütfen sarayca ... listede şöyle olurum böyle olurum dediğin her mesajı bulurum bak :skandal:
öyle çok artım yok ki, bu gün gayet dikkatliyim zaten, yarın ayran aşı yapıcam, bi bakmışsın bireyselde derecedeyim, hiç belli olmaz. yediğim börek çörek değil yer fıstığı neticede hemde öyle çok yemedim, sen merak etme kaptanım, ben kararlıyım bu sefer, akşam ve yarın akşam bide jillian patlatsam ooo yeme de yanında yat olur :-)

12716931_568101456692719_18132841_n.jpg

PES ETMEK YOK !

DEMLEYİN YEŞİL ÇAYLARI , YENİDEN BAŞLAYIN !

öyle çok artım yok ki, bu gün gayet dikkatliyim zaten, yarın ayran aşı yapıcam, bi bakmışsın bireyselde derecedeyim, hiç belli olmaz. yediğim börek çörek değil yer fıstığı neticede hemde öyle çok yemedim, sen merak etme kaptanım, ben kararlıyım bu sefer, akşam ve yarın akşam bide jillian patlatsam ooo yeme de yanında yat olur :-)

nmzt midir ne karın ağrısıdır ona döndün mü sen ?
ben bu six packten sıkıldım , yat kalk hareketi çözmeden yenisine geçiyor ...

güveniyorum sana mortim ortim cortim :)

12716931_568101456692719_18132841_n.jpg

PES ETMEK YOK !

DEMLEYİN YEŞİL ÇAYLARI , YENİDEN BAŞLAYIN !
form çay yaptım , akşam yeşil çay maden suyu limon detoksu içerim, yarın yine aynısı ama içine maydanoz katarım, yaparım bir şeyler gene de güzel bir eksiyle gelirim, hatta bu akşma yemeyeyim ben bu günde IF yapmış olurum. :KK45:

Back
X