Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nmzt midir ne karın ağrısıdır ona döndün mü sen ?
ben bu six packten sıkıldım , yat kalk hareketi çözmeden yenisine geçiyor ...

güveniyorum sana mortim ortim cortim :)
diğerini bende sevmedim, nmtz beni ancak paklar, yapacam da vakit bulsam, neyse fıstık yiyeceğime onu yapayım

aç karnınada gitmiyoki ustaaa:ıslık::KK70:
ayy kaşındım farkettim ama ara öğünüm geldiya ceviz ekmek yememek için direniyorum
diren begümEn Büyük TÜRKİYE
upload_2017-7-12_16-0-38.webp

öyle çok artım yok ki, bu gün gayet dikkatliyim zaten, yarın ayran aşı yapıcam, bi bakmışsın bireyselde derecedeyim, hiç belli olmaz. yediğim börek çörek değil yer fıstığı neticede hemde öyle çok yemedim, sen merak etme kaptanım, ben kararlıyım bu sefer, akşam ve yarın akşam bide jillian patlatsam ooo yeme de yanında yat olur :-)

Benimle konuştuğu nasılda belli oluyor caanımm benim :rolleyes:

vallahi tek kaçamağım olmadı bu hafta. bu çabaya 2 kilo giderdi en az ama şu an durum vahim. bugün de hafif yiyeceğim. yarın da sabah bakacağım ve hala gitmemişse ver elini ayran detoksu yine. 2 hafta olmuş olacak yarın geçen detoksu yapalı. benim kilodakilere 2 haftada bir yapılabilir deniyor. tek gün olacak bu kez. o eksiyi çıkartacağım aus cumaya. :dua:

canım bence yarına da güzel çıkacak .

Su + bitki çayı vs ... hesapladığında 3 lt yi geçme bu ara.

karbonu sıfıra yakın kes yine .

Hahhahaa yanii bensizz kambersizzz düğün olmaz kaptaniçemm sabah berii it gibii gezdimmm tabanlarımm sızlıyorr sıcaktaa bu ara işlerde yogunn off offff

çok sıcak harbiden ... yusufu beklerken baktım yatmış gölgeye yere kedi ... len dedim kayda yanına yatam :KK70::KK70::KK70: arkamda da çocuk varmış tuhaf tuhaf bakıyor .

bu arada ciddi manada hayvanlarla konuşurum evdeki karınca ile sinekle :confused::confused::confused::confused:
:confused:

:KK15::KK15::KK15:

şaka şaka çıktım bile:KK55: yermiyim yemem pışıkkkk

:KK15::KK15::KK15::KK15:

yok yaaa o kadar yoktur en son 70di.olmasın olmasın ne olur olmasınnnn.

ablan dedi :sus: olmuştur dedi :sus: bayramda bi 72 lik vardı göz kantarımda dedi :sus:

Back
X