Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kuzum bende nasıl uyuduysam her yerim şişmiş :KK53:kedicik uyandırması ne güzeldir :KK200:

Günaydın canımcım:KK15:

Günaydın canım beni anca alarm uyandırıyor :KK53:

Günaydın canım çok geçmiş olsun sağlık sonuçta ne yapacaksın pikniği başka güne kaydırırsın olmadı :KK60:Rabbim şifa versin kaynına :KK51:

Günaydın canım çok güzel menü sevdim dün akşam da menemen akşamıymış kaç kişi için :spor:

Bence 1 gün ertele ya da çok yavaş yap ama leslie yavaş çok terletmez yürüsen bile iyidir :spor:dualarımız kabul olmuştur inşallah cümbür cemaat yaptık :KK19:

Ahahaha kaptanım ya ben tartılırken şimdi fazla çıkarım ama yemekten sonra tartılınır mı sabah erken saatte tartılacaksın diyorum ön koruma :KK70:Bence de yani 55 olsan ne olur 58 olsan ne olur görüntü belli değil mi :rolleyes:
Ay büyük gürültüyle uyandırdi ben bir ara bu yaradıkmıdır nedir dedim hızla yatagın etrafından gecti çocukların balkonunda atladı

Sarayca Sarayca ortim seninle ilgilenemedim bu hafta durumlar nedir rüyamda yazmıssın memlekete gidiyorum diye bende ne sevindim ne sevindim :rolleyes:
ayy ne güzel bir rüyaymış öyle :rolleyes:olabilir mi acaba, neden olmasın bir gün yolum düşer hayırlı bir şekilde,

ortim bu hafta 2 gün diyet olarak pek iyi geçmedi, yani bu hafta ki performansımı beğenmiyorum, bakalım cuma ne olacak :olamaz: gerekirse akşam hiç bir şey yemem, eve gidince bi bakayım da kiloma :KK45:

Ay büyük gürültüyle uyandırdi ben bir ara bu yaradıkmıdır nedir dedim hızla yatagın etrafından gecti çocukların balkonunda atladı
Oyun oynuyordu demek ki bazen çok azıtıyorlar :KK70:
Senin sıkı tutmani yesinler minnakimmm kiz iyisiniz masallah sıkmayin caninizi :KK66:)):KK200:

Günaydın kuzum minnak falan derken götürüyorum ama işte :KK70:

ayy ne güzel bir rüyaymış öyle :rolleyes:olabilir mi acaba, neden olmasın bir gün yolum düşer hayırlı bir şekilde,

ortim bu hafta 2 gün diyet olarak pek iyi geçmedi, yani bu hafta ki performansımı beğenmiyorum, bakalım cuma ne olacak :olamaz: gerekirse akşam hiç bir şey yemem, eve gidince bi bakayım da kiloma :KK45:
İnşallah kuzum bekliyorum :rolleyes:
Bozma moralini son dakika toplarsın ben inaniyorum
Benimde moralimi tartı bozdu diyyette kacamak yok ama çokta düzenli degil 3:işsiz:

benim başıma gelse aynısını yapardım, hemde gece gece, :confused:
Ben biraz soguk kanlıyım önümden fare gecse ürkerim ama çıglık filan atmam donar kalırım öyle bu sefer bir gürültüyle gelince ben cıgligi bastım kendi cığligımı ilk defa duydum desem yeridir eşimde ne oldu sana diye şasırdi :)))))

Uykusuz geçecek 2 geceye depo yapıyorum bence ...

dişin için geçmiş olsun ....

çakma pro da gayet güzel .

ve bir betül klasiği suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

daha n oluyo bana uyuyorum yazarken biri bunu sorar kesin diye araya halamı da sıkıştırdım ama :deli::deli::deli:

Aman hemen düşün zaten :63: hiiiç kaptanım çok spor yapıyor , kasları yoruluyor ..helal olsun ..uyusun yarasın deme :KK70:

ne güzel haber bu :KK19:

Kimin duası kabul olduysa ..etmeye devam etsin .

Çok sevindim ...

O bir geldiyse sende 5 git unutma

kıyamam kaptan babama:cool: :KK19:
sen o güzel kaslarını yorma uzat ayaklarını dinlen:KK60:

Ayy akşam salak bir muhabbetim vardı ...
Kendimi diyet topiğinde hissedip adama yaptığım hesaba bak ...:KK49:

Şimdi dedim , ben don atlet :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: aç karna , wc li tartılıyorum ya ... öyle çıktı ya kilom 55 ... şimdi ben bir yerde 55 kiloyum desem , orda da tartı olsa çıkmam...çıkamam ..çünkü kıyafetle yemiş içmişlikle çıktığım kilo 57-58 olur :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Millette der , hıhhhh 55 miş miş bi de :confused:

Ben 55 dediğimde gerçekten 55 olmak istiyorum ... ne kıyafet var , ne kadar su içmişim hesaplamadan ...

Eşimdeki cevap ;

eeee sende 58 im dee :KK57::KK57::KK57::KK57:

Yooooooooooook insan 55 i görünce dili varmıyor 58 demeye :KK69::KK69::KK69::KK69:

Cevap ;

eeee 52 yi görünce de 55 demeye dilin varmayacak :cool::cool::cool:

ya öyle değil işte , :ukala::ukala::ukala::ukala::ukala: hem 55 , 60 a yakın değil ..denir ....

Cevap ;

Cidden bu hesapları mı yapıyorsun :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ceset oldun ceset :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

KOnu burada kapanır

ben neden kıyafetle tartılıyorum demekki farkında olmadan doğru yapıyomuşum bak gördün mü:rolleyes::KK9::KK70:

günaydınnnn

spor yapamıyorum ,
çok canım sıkılıyor ben biliyordum yazın böyle olacagını :KK43:

masum yazın bende öyle oluyorum,canını sıkma yoksa daha çok stres oluyosun:KK43:
kilonu koru alma o bile sakinlemene yetiyor

İnşallah kuzum bekliyorum :rolleyes:
Bozma kuzum son dakika toplarsın ben inaniyorum
Benimde moralimi tartı bozdu diyyette kacamak yok ama çokta düzenli degil :işsiz:
sende bozma moralini kuzum, her hafta takır takır verilmiyor, arada duruyor kilo verme.. biz haftaya seninle esip gürleriz burada daimi ortim, değil mi ama:KK5:

Ben biraz soguk kanlıyım önümden fare gecse ürkerim ama çıglık filan atmam donar kalırım öyle bu sefer bir gürültüyle gelince ben cıgligi bastım kendi cığligımı ilk defa duydum desem yeridir eşimde ne oldu sana diye şasırdi :)))))
ben böcek görsem çığlığı basarım, geçen piknik sepetimi balkona koymuştum, böyle vızzzzz diye ses çıkartan uçan bir böcek konmuş, bende aldım elime bi baktım böcek... çığlık çığlığa attım balkona, eşime aldırttım sonrasında :rolleyes:

günaydın, sabah 58 kg -200 yani, yalnız ayran aşı buzluktan çıkarmamışım, sabah geç kalıyordum, bu gün peynir salatalık geçiştireceğim, akşamda tavuk ve yoğurt, bakalım yarın ne olacak... stres yaptım doğrusu... sporda yapamadım, hiç vakit bulamıyorum ki...

stres yok :duduk:
sakin :işsiz:
bugünkü ayran aşı hayali suya düşmüş üzüldüm:KK43:

@Ausencia Kaptanım canım çok sıkkın sabah felaket artı geldim regli devam ediyor ondan olduğunu düşünüyorum yüzük parmaklarıma varana kadar şişim tuza batırmış gibiler beni göbeğim önden gidiyor göz kapaklarım bile şiş :KK43:regl bitince geçecek biliyorum ama yarına kadar inmeyecek buna moralim bozuldu :olamaz:

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:10 - Yarım kase yoğurt çorbası + 5 ad.ızgara köfte + mevsim salata
Ara; 15:00 - 1 kupa sade nescafe + 200 ml vişne suyu
Akşam; 19:00 - Yarım porsiyon yumurtalı menemen + 1 dilim beyaz peynir + 1 kalın dilim beyaz ekmek + 3 ad.yeşil zeytin + 1 dilim çeçil peyniri

Su 3 lt içildi.

oo morti çok üzüldüm :halay:baya şişmişsin tühh:KK70:
:KK19::KK60::KK200:

Yaaa valla eski yeni görünce akılandı :KK70:

:KK70::KK70::KK70:
Yarına güzel rakam görmek istiyordum o nasip olmayacak diye üzüldüm yoksa biliyorum şişlik ödemden bu hafta sıkı tuttum ama :deli:

önümüzdeki maçlara bakarız mortim üzülme:KK48:

sen bağırınca kedide noluyoz leyn demiştir,nereye geldim ben demiştir:KK70::KK70::KK70:
oda ayrı korkmuştur ama hee:KK70::KK70::KK70:

En zoruda bu sicakta yemek pisirmek oooofff kizim olmasa gecistirecem yemekleri mecbur pisiriyom...

uff evet ya hele sıcaklarda çin işkencesi yemek yapmak:kızgın:
benimde oğlum ananesinde yemeği geçiştiriyodum hep, 2-3 güne gelcek benim mesai başlıycak:işsiz:olsun oğlum gelsinde özledim artık:anne::KK200:

Oyun oynuyordu demek ki bazen çok azıtıyorlar :KK70:

Günaydın kuzum minnak falan derken götürüyorum ama işte :KK70:
Bu durumda şunu ögrendik cıglık atabiliyormuşum :deli::KK70:
sende bozma moralini kuzum, her hafta takır takır verilmiyor, arada duruyor kilo verme.. biz haftaya seninle esip gürleriz burada daimi ortim, değil mi ama:KK5:
İnşallah kuzum :KK19:
ben böcek görsem çığlığı basarım, geçen piknik sepetimi balkona koymuştum, böyle vızzzzz diye ses çıkartan uçan bir böcek konmuş, bende aldım elime bi baktım böcek... çığlık çığlığa attım balkona, eşime aldırttım sonrasında :rolleyes:
Bir kereseinde ayagımın üzerinden karanlıkta kurbaga geçmistı diyorum bu yumaşak şey ne bir baktım zıplıyor :rolleyes:

Back
X