Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Demir ilacı midemi yakıyor yav. Gece denedim de rahatsızlandım. Mecburen gündüz alıyorum. Benim yiyesim var dur Aus desin ye kızım ye yavrum bişey olmaz :KK70::KK70::KK70:
baştan diyim o ye deyince bunları öneriyor,yersen :KK70:
upload_2017-7-13_11-24-3.webp

başka marka ilaç al söyle doktoruna

ayy hatırladım o günü fenaydı :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ayyyy ne kötüyüm unut sen unut o günü
Dune gore 700 gr eksiyim..artilar gidiyor yavasca..aksamda 7 km yürüdüm..
Ne güzel gelen gidiyor darisi kalanlara
dayy ben bunu çok yazdım burda akşamdan cevizi suya koyup suyunu için cevizi yiyin,yetmezse kayısı ve incirde ekleyin diye ama bazen gözden kaçıyor
bide herşey herkese etki etmiyor,mesela türk kahvesi benim bağırsaklarımı çok çalıştırıyor
kabızlık yada bağırsak sorunu yaşayanlara kombiyotik mayalı yoğurt yemeyi alışkanlık haline getirmelerini öneririm:KK31::KK31::KK31:
Begüm seni cok herbalist gördüm bende sogan kürü yapiyorum 10.günü sen ve adanın telkinleriyle

demir ilacını akşam yatmadan alırsan gün içinde açlığı daha az hissedersin
Ben hem sabah hem aksam aliyorum degeeim3.96 olunca

hakkınızda hayırlısı olsun, değişiklik iyidir

geçmiş olsun aebenim

ben bunu hep duyuyorum ama yapmadım, tam tarif verir misin?

Afiyet olsun hemşom, kahvaltını geç yapıyorsun sanırım, ben birazdan öğlen yiyeceğim 30 dk kaldı :-)
Aslında erken kalkıyorum bugün canım niyese pek istemedi kızları bekledim ancak oldu :)))

Ayyyy ne kötüyüm unut sen unut o günü

Ne güzel gelen gidiyor darisi kalanlara

Begüm seni cok herbalist gördüm bende sogan kürü yapiyorum 10.günü sen ve adanın telkinleriyle

Ben hem sabah hem aksam aliyorum degeeim3.96 olunca

olsun arada hatırlamakta sorun yok :rolleyes:
herbalist demiyelimde zayıflama sürecine girince ister istemez sağlıklı beslenmeyide öğrenmeye çalışan birisiyim
soğan küründen fayda görürsün inşallah sonucu bize yaz emi:KK51:
seninkide çok düşükmüş ece en kısa zamanda toparlarsın inşallah,ben internette pancar pekmezinide duydum kansızlığa karşı ama daha almadım

olsun arada hatırlamakta sorun yok :rolleyes:
herbalist demiyelimde zayıflama sürecine girince ister istemez sağlıklı beslenmeyide öğrenmeye çalışan birisiyim
soğan küründen fayda görürsün inşallah sonucu bize yaz emi:KK51:
seninkide çok düşükmüş ece en kısa zamanda toparlarsın inşallah,ben internette pancar pekmezinide duydum kansızlığa karşı ama daha almadım
Yazarım tabi 15 gun biticede 1.5 ay testere disli aslan pencesi içeceğim halam beni düzenli ziyâret etsin diye

Begum ve iştahı ayrılmaz ikili
Laf aramizda benimde gayet açık başetmeye çalışıyorum
asıl o ikili benim şekerim... İŞTAH ve BEN ... Sanki iştah ile yoğrulmuş mayam.. Hayatte tek küsmediğim sevgilimdir kendisi :KK11:

Bu aralar çok fazla canım bir şeyler istiyor, artık kontrol mekanizması olarak buzdolabının üzerine bir 48 bir de 52 kg olduğum fotoğrafımı koydum, tartıyı da mutfağa taşıdım. Buzdolabını karıştırmaya girtiğimde kendi hazırladığım bermuda şeytan üçgenine giriyorum, el mahkum bir şey yiyemeden çıkıyorum. Eskiden instagramda sporcu ablaları takip edip frenliyordum kendimi ama baktım işime gelmediği için instagramı açmamaya başladım ben de daha kaçamadığım bir yöntem buldum böylece. İnsanlar yazın kilo cermek kolay diyorlar ama bana hiç uymuyor ya miss gibi yaz meyveleri, yaz cıssları aklımı oynatıyor benim.:deli: O yüzden buzdolabının üstündeki resimlere bakıyorum sonra tartıya çıkıyorum, hoop su içip paşa paşa salona dönüyorum.:KK70:

Bu aralar çok fazla canım bir şeyler istiyor, artık kontrol mekanizması olarak buzdolabının üzerine bir 48 bir de 52 kg olduğum fotoğrafımı koydum, tartıyı da mutfağa taşıdım. Buzdolabını karıştırmaya girtiğimde kendi hazırladığım bermuda şeytan üçgenine giriyorum, el mahkum bir şey yiyemeden çıkıyorum. Eskiden instagramda sporcu ablaları takip edip frenliyordum kendimi ama baktım işime gelmediği için instagramı açmamaya başladım ben de daha kaçamadığım bir yöntem buldum böylece. İnsanlar yazın kilo cermek kolay diyorlar ama bana hiç uymuyor ya miss gibi yaz meyveleri, yaz cıssları aklımı oynatıyor benim.:deli: O yüzden buzdolabının üstündeki resimlere bakıyorum sonra tartıya çıkıyorum, hoop su içip paşa paşa salona dönüyorum.:KK70:

kesinlikle yazın kilo vermek daha zor:KK12:
hatta almamak neredeyse imkansız:KK43:
bu arada taktik süper :super::KK9:

Evet yemek acısından arternatif ćok ama yinede yazın kıştan daha koloy kilo veriliyor ondan yaz benim diyete başlama tercihim bize biraz gırtlagı tutmak kalıyor o da olacak artık :/

Back
X