Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

masum hayirlisi olsun canim benik is teri de kapandi 25 agustos bizim icinde son yeni yerle anlastilar bizi de goturup gotrmeyeceleri kesin degil benim de canim cok skkin bayramdan beri. hayirlsii olur ins

aaa neden öyle oldu,piyasa zora mı giriyor ne :KK43:inşallah bırakmazlar sizide getirirler

Ben bıkmıştım açıkçası. Sabah kıymalı yumurta öğlen tavuk akşam et. Aklıma geldikçe tiksinyorum :deli: Bi de kabızlık ki sorma :KK70:

ayy evet oda çok kabızlık yaşamıştı
yaa bu ömür boyu devam ettirilecek bi diyet değil imkansız

Memelekeeeeeeeeeeeeeettttttttt....
sanki çok uzak ya ... gidemiyorum bir türlü .

35 dk ilk günler için :ruh::ruh::ruh: perte yeter ..sonra sonra açılırsın kuzum

Ben burdan şu mesajı aldım .

igde et ye :KK70:
Cumadan sonra 2 gün saf pro yapacam zaten. Bugün gidip şöööle güzel bi kuzu bakınayım :KK70:

masum hayirlisi olsun canim benik is teri de kapandi 25 agustos bizim icinde son yeni yerle anlastilar bizi de goturup gotrmeyeceleri kesin degil benim de canim cok skkin bayramdan beri. hayirlsii olur ins

Canım benim inşallah hayırlısı olur..
Daha iyi olur eminim güzel düşünelim.
Rabbim kolaylık saglasin.

aaa neden öyle oldu,piyasa zora mı giriyor ne :KK43:inşallah bırakmazlar sizide getirirler

ayy evet oda çok kabızlık yaşamıştı
yaa bu ömür boyu devam ettirilecek bi diyet değil imkansız
İyi ki 1 aydan sonra bırakmışım. Gerçekten çok sıkıntılıydı. Sürekli baş ağrısı, kabızlık, böbreklere de zarar veriyormuş fazla protein alımından dolayı kum yapabiliyormuş. Benim de çevremde yapan var. Ciddi kilo veriyorlar ama daha koruyabileni görmedim

Canım benim inşallah hayırlısı olur..
Daha iyi olur eminim güzel düşünelim.
Rabbim kolaylık saglasin.

Ben bıkmıştım açıkçası. Sabah kıymalı yumurta öğlen tavuk akşam et. Aklıma geldikçe tiksinyorum :deli: Bi de kabızlık ki sorma :KK70:

Kizzz et sevilmezmi..
Ben çok severim bildiğin Et oburum yerimm yanii sabah akşam.
Sebzeyi sevmem ben de :63: :63:

kesinlikle yazın kilo vermek daha zor:KK12:
hatta almamak neredeyse imkansız:KK43:
bu arada taktik süper :super::KK9:

Bende de kesinlikle işlemiyor o sıcakta yenmiyor, yazın kilo vermek daha kolay taktiği. Ben kışın da yazın da benzer iştahtayım bir de üstüne daha çok sevdiğim şeyler çıkıyor. O yüzden kendimi "bu yaz tut, önümüzdeki yaz şimdi yaptığın sporla doya doya yiyeceksin" diye motice ediyorum. Bir de mutfaktaki tartıyla.:KK48:
Evet yemek acısından arternatif ćok ama yinede yazın kıştan daha koloy kilo veriliyor ondan yaz benim diyete başlama tercihim bize biraz gırtlagı tutmak kalıyor o da olacak artık :/
Bende de iştah aynı ya kış ama ben yaz yemeklerini daha çok seviyorum ya. Paşa paşa tutuyorum boğazımı ama gözümün önünden önümüzdeki yaz yiyeceklerim geçmiyor değil.:deli:
Tamam işte 1.6 tartı farkı ...
cuma buna göre ayarlayacağım ben , sen rahat ol .

Ama eski tartıyı kaldır artık kafan bulanmasın

tabiii canım aynen öyle , missss gibi eksi 600 ...bu hafta da böyle olsun ..haftaya 1.5 gider :deli:

şişecem di miiii ? inşallah :oops:

afiyet bal şeker olsun ... önümüzdeki 3 gece kahvelerinize , gece uyumamalarınıza refakatçinizim :))

eeee işte tamam , içimi şişirmeeeeeeeee kadın ...regl gelmiş ... diyeti de bozmamışsın .... bugünde yürüyecekmişsin ....
ayyy bayıltma beni şuracığa ..... :ruh::ruh::ruh:

bir şeyi de unut be mübarek :confused::confused::confused:

benim için sorun değil de , vitiligolu eşim için bakalım nasıl güzel günler göreceğiz :confused:

süper plan :super::super:

erken yemek zorundaydın doğru ..şimdi sıkı kahvaltı sonrası öğleden sonra 2-3 yapabilirsin . IF te yormaz

:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

o kadar artı ne zaman oldun hayriş :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

aferin kuzum , böyle ben yokken benim koleksiyondan ara ara çıkar takıma ... dondurma broşürüünden sonra iyi gitti bu hamlen :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

TWD de lucille izleyen kaptan bu :)

süpeeeeeer motivasyon .... bende en kilolu hallerimi koymuştum her bir yere..ters motivasyon yapmıştım yani :deli:

gel kuzum geeeeel , iki dakkaya şenleniriz :halay:

hayrolsun , sebepsiz sıkıntıdır inşallah

Ben de yemezsen bu haline döneceksin diye motive ediyorum kendimi. :deli: Tartı da mutfakta olunca sık sık tartılıp şimdiki halimi hatırlatıyorum kendime tokat gibi:olamaz:

Demir ilacının böyle bir etkisi mi var :işsiz:eczacı bana sabah kahvaltıdan yarım saat önce al dedi sadece içmem gereken saat nedir :KK53:
Demir ilacını kullanmak için miğdenin tamamen aç olması emilimi sağlar o yüzden gece aç ve sabah açken dr . Veriyor kızlar . Ama burda bi arkidiş c vitaminiyle birlikte alınırsa emilim daga yüksek oluyor demişti ... Daktırım o senmiydinki?

Kizzz et sevilmezmi..
Ben çok severim bildiğin Et oburum yerimm yanii sabah akşam.
Sebzeyi sevmem ben de :63: :63:
Bende de tam tersi. Nası urfalısın diyorlar hep. Urfaya gideceğimi anneme söylerim önceden ki pazara çıkıp alsın sebzemi. Bazen derler sen gelince dolap ottan geçilmiyor diye:-) Çok anlamsız bir tadı var yahu :ıslık:

Demir ilacını kullanmak için miğdenin tamamen aç olması emilimi sağlar o yüzden gece aç ve sabah açken dr . Veriyor kızlar . Ama burda bi arkidiş c vitaminiyle birlikte alınırsa emilim daga yüksek oluyor demişti ... Daktırım o senmiydinki?
Bana da doktorum yarım bardak portakal suyuyla iç demişti.

İyi ki 1 aydan sonra bırakmışım. Gerçekten çok sıkıntılıydı. Sürekli baş ağrısı, kabızlık, böbreklere de zarar veriyormuş fazla protein alımından dolayı kum yapabiliyormuş. Benim de çevremde yapan var. Ciddi kilo veriyorlar ama daha koruyabileni görmedim

zararın neresinden dönersen kardır
aman iyi etmişsin bırakmakla,zaten tek tip beslenmek vücuda zararlı

Bende de kesinlikle işlemiyor o sıcakta yenmiyor, yazın kilo vermek daha kolay taktiği. Ben kışın da yazın da benzer iştahtayım bir de üstüne daha çok sevdiğim şeyler çıkıyor. O yüzden kendimi "bu yaz tut, önümüzdeki yaz şimdi yaptığın sporla doya doya yiyeceksin" diye motice ediyorum. Bir de mutfaktaki tartıyla.:KK48:

Bende de iştah aynı ya kış ama ben yaz yemeklerini daha çok seviyorum ya. Paşa paşa tutuyorum boğazımı ama gözümün önünden önümüzdeki yaz yiyeceklerim geçmiyor değil.:deli:

Ben de yemezsen bu haline döneceksin diye motive ediyorum kendimi. :deli: Tartı da mutfakta olunca sık sık tartılıp şimdiki halimi hatırlatıyorum kendime tokat gibi:olamaz:

aynen daktırım, iştah hep aynı işte bide en kötüsüde üstüne sevdiğimiz şeyler çıkıyo :dondurma::kk77:ismi lazım diil,öyle işte,başetmesi zor:confused:

bende akşamdan içine limon attığım limonlu suyla içiyodum,yanlışlıkla doğru yapıyomuşum :halay::KK9:

Bu demir niye sürekli düşüyor yahu. Bi de b12. Eskiden kırmızı eti ağzıma sürmezdim. İlaç kullanmaktan gına gelince 6 aydır köfte kebap demeden götürüyorum tiksine tiksine. Ama hala depolar boş:KK12:
Fıstıgım yediklerimizden değil bagırsaklarımız emmiyormuş birazda ondan ... Karışık besleniyoruz ve yediğimiz saglıklız bazı yiyecekler emilimi yok ediyormuş o yüzden depolar dolmuyor takviyeye kalıyoruz :(

Tamam işte 1.6 tartı farkı ...
cuma buna göre ayarlayacağım ben , sen rahat ol .

Ama eski tartıyı kaldır artık kafan bulanmasın

tabiii canım aynen öyle , missss gibi eksi 600 ...bu hafta da böyle olsun ..haftaya 1.5 gider :deli:

şişecem di miiii ? inşallah :oops:

afiyet bal şeker olsun ... önümüzdeki 3 gece kahvelerinize , gece uyumamalarınıza refakatçinizim :))

eeee işte tamam , içimi şişirmeeeeeeeee kadın ...regl gelmiş ... diyeti de bozmamışsın .... bugünde yürüyecekmişsin ....
ayyy bayıltma beni şuracığa ..... :ruh::ruh::ruh:

bir şeyi de unut be mübarek :confused::confused::confused:

benim için sorun değil de , vitiligolu eşim için bakalım nasıl güzel günler göreceğiz :confused:

süper plan :super::super:

erken yemek zorundaydın doğru ..şimdi sıkı kahvaltı sonrası öğleden sonra 2-3 yapabilirsin . IF te yormaz

:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

o kadar artı ne zaman oldun hayriş :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

aferin kuzum , böyle ben yokken benim koleksiyondan ara ara çıkar takıma ... dondurma broşürüünden sonra iyi gitti bu hamlen :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

TWD de lucille izleyen kaptan bu :)

süpeeeeeer motivasyon .... bende en kilolu hallerimi koymuştum her bir yere..ters motivasyon yapmıştım yani :deli:

gel kuzum geeeeel , iki dakkaya şenleniriz :halay:

hayrolsun , sebepsiz sıkıntıdır inşallah

akşam yemek yemiyeyim en iyisi, sabah anadan üryan tartılırım artık ne yapalım :rolleyes:

Back
X