Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Demir ilacını kullanmak için miğdenin tamamen aç olması emilimi sağlar o yüzden gece aç ve sabah açken dr . Veriyor kızlar . Ama burda bi arkidiş c vitaminiyle birlikte alınırsa emilim daga yüksek oluyor demişti ... Daktırım o senmiydinki?

Bende sabah aç karnına içiyorum canım ama 20 dakika falan sonra yemek yemem gerekiyor evden çıkmadan :işsiz:

Bende de tam tersi. Nası urfalısın diyorlar hep. Urfaya gideceğimi anneme söylerim önceden ki pazara çıkıp alsın sebzemi. Bazen derler sen gelince dolap ottan geçilmiyor diye:-) Çok anlamsız bir tadı var yahu :ıslık:

Bide Urfalisin çok nadirdir senin gibi olan herhalde.
eti bende severim ama cız bızz olcak sulu olanı daha az severim
ama otuda çok severim:KK68: bikaç gün otlu bişeyler yemiyim :KK14:bu kötü alışkanlık gibi başıma vurur:KK48:
Otun sadece salata icin kullanılan olanlarıni severim.
Hiç yemedigim tadini bilmediğim bi sürü sebze var...

Bende de kesinlikle işlemiyor o sıcakta yenmiyor, yazın kilo vermek daha kolay taktiği. Ben kışın da yazın da benzer iştahtayım bir de üstüne daha çok sevdiğim şeyler çıkıyor. O yüzden kendimi "bu yaz tut, önümüzdeki yaz şimdi yaptığın sporla doya doya yiyeceksin" diye motice ediyorum. Bir de mutfaktaki tartıyla.:KK48:

Bende de iştah aynı ya kış ama ben yaz yemeklerini daha çok seviyorum ya. Paşa paşa tutuyorum boğazımı ama gözümün önünden önümüzdeki yaz yiyeceklerim geçmiyor değil.:deli:

Ben de yemezsen bu haline döneceksin diye motive ediyorum kendimi. :deli: Tartı da mutfakta olunca sık sık tartılıp şimdiki halimi hatırlatıyorum kendime tokat gibi:olamaz:
Ne yalan diyeyim bendr dondurmayı özledim bir hedefime geleyim kış bile olsa o dondurmayı yiyecegim....

Ayağımda hafif ağrı var, leslie yapsam ne olur acep. Akşam da yürüyüş yaparız yine. Dün eşim geldi hadi yürüyüşe diye ama ben duştaydım, bütün gün temizlik sonra çocukları yıkayıp karınlarını doyurup duşa attım kendimi. Bizim bura akşam serin olur, o yüzden çocuklar üşütür diye çıkmadık.
Hanginizin duası tuttu, eşime bir iyilik hali gelmiş :KK70:
eflalim hep iyi olun ins herkeste oluyor ara ara skintilar ina tez zamanda biter hepsi;)

zararın neresinden dönersen kardır
aman iyi etmişsin bırakmakla,zaten tek tip beslenmek vücuda zararlı

aynen daktırım, iştah hep aynı işte bide en kötüsüde üstüne sevdiğimiz şeyler çıkıyo :dondurma::kk77:ismi lazım diil,öyle işte,başetmesi zor:confused:

Ne yalan diyeyim bendr dondurmayı özledim bir hedefime geleyim kış bile olsa o dondurmayı yiyecegim....

Neyse biz o ismi lazım değil cısını çok anmayalım, hem nefsimize yazık hem de kaptan gelip sopayla kovalayacak valla bizi:KK48: ama sanırım ben de hedefe ulaşınca mevsim bağımsız yiyeceğim kendisini:KK45:

Back
X