Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buarası yanıyor kuzumHava güzelken çıkıp yürüyüşümü fıncırtayım hemmen![]()
Yantık sen kacarsında ben ne olacam
![]()
Hava güzelken çıkıp yürüyüşümü fıncırtayım hemmen![]()
konum at kaçırmaya geleyim seniYantık sen kacarsında ben ne olacam
![]()
canım fırma yabancı fırma idi turkıyeden cekıldı piyasa turkıeyedekı durumlar derken olan bize olduaaa neden öyle oldu,piyasa zora mı giriyor neinşallah bırakmazlar sizide getirirler
ayy evet oda çok kabızlık yaşamıştı
yaa bu ömür boyu devam ettirilecek bi diyet değil imkansız
kötü olmuşcanım fırma yabancı fırma idi turkıyeden cekıldı piyasa turkıeyedekı durumlar derken olan bize oldu![]()
O minak aradan sıvışır ben kazület gibi ordada kalırımSenin zaten kurtlusun hic yok..
Yandin kii ne yandin
Atayımda o süpürge ikimizi taşımaz mazallahkonum at kaçırmaya geleyim seni![]()
O minak aradan sıvışır ben kazület gibi ordada kalırım
Atayımda o süpürge ikimizi taşımaz mazallahkerkin nişancı kara aus dagıtır bu süpürgeyi
![]()
kızlar bende son zamanlarda yemek sonrası mide kazınması baslıyor. sankı yemek yememısım saatlerdir. nedeni ne olabilir acaba?
Kan şekeri hızlı yükselirse aclık hissi başlaar tarcınlı yogurt yada tarcınlı süt kan sekerini dengeler ....kızlar bende son zamanlarda yemek sonrası mide kazınması baslıyor. sankı yemek yememısım saatlerdir. nedeni ne olabilir acaba?
ben bırakmam seni
hoşgeldinbenim yıllardır yaşadığım şey bu, nedenini ve çözümünü bulursan banada bildirirmisin?
şöyle bişey, yeterli yemediysen yada çok hafif yediysen metabolizmanda şuanda hızlı çalışıyorsa yediklerin yetmemiş olabilir
Benimde sıcaktan herhaldeŞu anki ruh halimm tam böyle.
Nerde oturuyosun Efsercim??Buarası yanıyor kuzummarkete gitmeye korkuyorum
![]()
tamam bi deniycem bakalım kaç gr gidecek, ama yinede her zaman nasıl tartılıyorsam onu baz alıcam, haksızlık etmek olmaz