Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pazartesi gidiyorum
Perşembe döñüyorum
Eşimin iş sehayeti benide yanında götürecek bol bol oteli alt üst etmece etrafı karıştırmaca
Diyet sabah acık büfe gerisini bilmiyorum uydurup bişeyle yapacagım .....

İzne ayrılmana gerek yok o zaman ? gayette kilo verip gelirsin yaniii ... di miii efser ?
valizin bi yerine yeni tefalini tıkıştır bence ... kontrol olsun ...ben gittiğim her seyahate götürdüm

Net sorunum yok girebilirim ama yogun gececek gibi simdiden havuz programlari piknik programlari yapıldı... alışverişler gezmeler ziyaretler var daha onlari saymiyorum bile... firsar bulursam gece yatarken rapor veririm canim :KK66:)

İyi eğlenceler canım ;))

Sizi F16 bilem paklayamazz artık :p :p :p

:KK70::KK70::KK70:
aynen öyle oldu yakalandık:KK4::KK70:

Oyyy bu çok datluu...
Günün anlam ve önemine de pek uydu

çok tatlı evet
anında geri vites :KK70::KK70::KK70:

inşşş canım hayırlısı olur elim kolum baglı suan tasınma durumu gundemımıze gırdı suan madem ıssızım barı esımın ısıne yakın bı yere gıdelım dıyoruz ev durumu netlessın bakacagım

hayırlısı olsun, çok daha güzel kapılar açılsın size inşallah:KK9:

Niçinse miiiiiiiiiis gibi salata hayali kurmazlar :confused::confused::confused: akşam olsa da salatamı çatallasam demezler ...

oyyyy bi gavurdağı olsa da suyuna ekmek bansak salata hayali bile begümüm :KK70:

oooo gavurdağımı:kk77:olsada yesek:kk77:

Net sorunum yok girebilirim ama yogun gececek gibi simdiden havuz programlari piknik programlari yapıldı... alışverişler gezmeler ziyaretler var daha onlari saymiyorum bile... firsar bulursam gece yatarken rapor veririm canim :KK66:)

Okurken bile ne güzeeeel ne güzeeeeel dedim ... seyahat ..gezme ... iyice dinlen , eğlen ....tüm stresini at bacım ..

bende Ağustostaki tatili iple çekiyorum

Kan şekeri hızlı yükselirse aclık hissi başlaar tarcınlı yogurt yada tarcınlı süt kan sekerini dengeler ....
Eger sorun devam ederse bir ünsilin direncine baktır canım :KK66:
sabahtan beri tarçınlı su içiyorum. ama dediğin gibi devam ederse baktıracağım. sağol bilgilendirdiğin için canım

Okurken bile ne güzeeeel ne güzeeeeel dedim ... seyahat ..gezme ... iyice dinlen , eğlen ....tüm stresini at bacım ..

bende Ağustostaki tatili iple çekiyorum
Teşekkürler cancagizim ;)) darisi sana insallah.... agustosta da yogunum ablam gelecek bu sefer bir yer tutup denize gidecegiz iki gunlugune sonra bi arkadaslarimiz var onlar iki gunlugune uğrayacaklar bize yogun gececek yine...

Teşekkürler cancagizim :KK66:) darisi sana insallah.... agustosta da yogunum ablam gelecek bu sefer bir yer tutup denize gidecegiz iki gunlugune sonra bi arkadaslarimiz var onlar iki gunlugune uğrayacaklar bize yogun gececek yine...

Bende beynimi yorgun hissediyorum ne yalan söyleyeyim ...

Ağustosta tek hayalim şezlonga yayılıp güneşlenmek , yüzmek ... gezmek ... yemek :confused::confused::confused::confused:

İzne ayrılmana gerek yok o zaman ? gayette kilo verip gelirsin yaniii ... di miii efser ?
valizin bi yerine yeni tefalini tıkıştır bence ... kontrol olsun ...ben gittiğim her seyahate götürdüm
Kuzum önemli bir sorun takımı zora sokacak bir durum olmadıkca izine ayrılmayı hiç düşümüyorum hayatımız boyunca herseyle karsılacagiz önemli olan bunu hayata adapte etmek
Sıgıcak gibi degil kazület gibi :)))) bakayım

Back
X