- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) tıkadım tıkadımm çok kotuyum ya![]()
kaptanım kaçında nerede olcaksınız
bizde ağustosta çıkıyoruz tatile
Benimki pek tatil sayılmaz kuzum biraz hava degişimine ihtiyacım var yoksa hiç yol cekmek istemiyorum....sana da iyi tatiller hemşom
Adacigim iyi tatiller olsun kuzum:))))Sağol hemsom))
bende antalya diye hatırladımda ondan sordum,14 ünden sonra bende antalyadayımGerçekten mideden gelen bir his değil o seda ... menülerini biliyorum ... hani kıtlık olsa ..şok detoks olsa eyvallah ...
ama senin beynin henüz bu şekilde az öz sağlıklı yemeğe alışmadı .
Süreklli yemek düşünmek yerine .... verdiğin kiloları düşün ... vereceklerini hayal et
canım babam yarın seyahate çıkıyor , 4 kanka Yunanistana 2 hafta ... o dönünce biz çıkarız ..tam tarih yok ama Ağustos 10 gibi ...
Antalyadayız .
yemek derken
izinde serbest mi yoksa![]()
Kuzum önemli bir sorun takımı zora sokacak bir durum olmadıkca izine ayrılmayı hiç düşümüyorum hayatımız boyunca herseyle karsılacagiz önemli olan bunu hayata adapte etmek
Sıgıcak gibi degil kazület gibi :)))) bakayım
ay ne güzel kaynatmıssınız.beni hasta bastı.yan dr da yoktu.hemşire zaten yok.![]()
bende antalya diye hatırladımda ondan sordum,14 ünden sonra bende antalyadayım
fırsat olsada görüşsek![]()
tamam o zaman ben geldiğimde haber ederim
Süper olur .... Hülya ile white da Antalya da ... şöyle 4 lü bi kahvelik zaman illa ki buluruz
sen okuma okuma daktırım,hasta neyim yokmu onlara bak,sistemi kontrol et iyi çalışıyomu diyetatil mi oda nesi?
Ben 52 olacağım için bana serbest
aynen kuzum doğru olan da bu .
bende hiç izin kullanmadan mezun oldum .
hiç artı ve sabitte gelmedim .. hani örnek almak istersen beni al diye şeyettim
sıcaktan tansiyonları mı çıkıyor ne oluyor hastalara daktırım ?
Bir kere ayrıldım 20 küsür kilo ile döndüm artık günahıylada sevabıylada burdayım inşallah sizi utandırmadan mezün olurum ....Ben 52 olacağım için bana serbest
Ben 52 olacağım için bana serbest
Bir kere ayrıldım 20 küsür kilo ile döndüm artık günahıylada sevabıylada burdayım inşallah sizi utandırmadan mezün olurum ....Ben 52 olacağım için bana serbest
klima yok mu masummiçtigim sular nereye gidiyor ya içiyorum içiyorum wc yok
bacakalrım davul oldu sıcaktan![]()
Buralarda olsan bende bir tahlil yaptırsam iyi daktarım idrar yolari enfeksyonu gecirdim karın agrım devam ediyor antibiyotik kullandım bitti gecmeyen bir karın agrım varbi kan tahlili yaptıracadım diyen odaya dalıyor.sizleri hatırlayıp sevgili hastalarımı sabırla dinleyip makul isteklerini yerine getiriyorum.Ausencia
Buralarda olsan bende bir tahlil yaptırsam iyi daktarım idrar yolari enfeksyonu gecirdim karın agrım devam ediyor antibiyotik kullandım bitti gecmeyen bir karın agrım varbi kan tahlili yaptıracadım diyen odaya dalıyor.sizleri hatırlayıp sevgili hastalarımı sabırla dinleyip makul isteklerini yerine getiriyorum.Ausencia
Memlekete gidiyoruz malatyaya
klima yok mu masumm![]()
Memlekete gidiyoruz malatyaya) 2 hafta diye ayarladik tatili..sagol canim
yok cnm benim odamdaaa