- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
ilk yapacaksan ondan başla, gayet eğlenceli, kısa ve çabuk sonuç alırsın30 days shred den başlayayım diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk yapacaksan ondan başla, gayet eğlenceli, kısa ve çabuk sonuç alırsın30 days shred den başlayayım diyorum
Burayamı geliyon bacımMemlekete gidiyoruz malatyaya) 2 hafta diye ayarladik tatili..sagol canim
Eskiden bi kız vardı burda 2 sene önce. Aslıydı ismi. O yapmıştı da her hafta artıdaydı. Kas ağırlığım arttı. Tartıda artıda görünüyorum ama inceliyorum demişti. Hatırladın mı bilmem. Ondan korkuyorum biraz. Sende oldu mu öyle bişey ? Bi de erken mi sence başlamak için? 70 gitti gidiyor ama bekleyeyim mi biraz daha ?ilk yapacaksan ondan başla, gayet eğlenceli, kısa ve çabuk sonuç alırsın
Kp bahcesi duruken kayisiya para vermek zorumuza gidiyor kizoo hadi bakalım,güle güle gidip gelin
bol bol kayısı alırsın ne güzel
![]()
Kp bahcesi duruken kayisiya para vermek zorumuza gidiyor kiz)))
Ben gitmiyorum ya 2 yildir konusmuyoruz esimde istemez bende istemem zaten... para verip aliyoruz
neden öyle yapıyo ki![]()
Canım kan şekerini hızlı yükselten gıdalar öyle yapıyor bende, meyve ve yemeklerin yanında yoğurt yemeyi dene birkızlar bende son zamanlarda yemek sonrası mide kazınması baslıyor. sankı yemek yememısım saatlerdir. nedeni ne olabilir acaba?
Ben gitmiyorum ya 2 yildir konusmuyoruz esimde istemez bende istemem zaten... para verip aliyoruz))
bende öyle bir şey olmadı,Eskiden bi kız vardı burda 2 sene önce. Aslıydı ismi. O yapmıştı da her hafta artıdaydı. Kas ağırlığım arttı. Tartıda artıda görünüyorum ama inceliyorum demişti. Hatırladın mı bilmem. Ondan korkuyorum biraz. Sende oldu mu öyle bişey ? Bi de erken mi sence başlamak için? 70 gitti gidiyor ama bekleyeyim mi biraz daha ?
Akşam geçe kalıyorsa ... bence yemeksiz salata yoğurt geçir ...he dersen ki ausum kaptanım , tartımdaki eksiler şaha kalktı durduramıyorum .. o zaman tabiii sen bilirsin
girebilecek misin oralardan adacım ? yine özleneceksin .
bankadaydım evime yakın diye 8 aydır buraya geldım calısıyordum guya sektor de değişmiş oldum muhasebe finans suan calıstıgım yer..canım hakkında hayırlısı olsun ... sen bankada çalışmıyor muydun aklımda öyle kalmış ?
Yook 2 yildir kp aysima nasil diye sormus adam degil... kv 2 yil icinde 4-5 defa sormus esime o kadar...hımm anladım,boşver o zaman
ama torunuma yedirirsiniz alın şunları diyerekten verebilir aslında ama neyysee![]()
aynen öyle oldu yakalandık
çok tatlı evet
anında geri vites
hayırlısı olsun, çok daha güzel kapılar açılsın size inşallah
oooo gavurdağımıolsada yesek
![]()
Hadi bekliyoz o zamanHeee bacimmm geliyorummmm![]()
bankadaydım evime yakın diye 8 aydır buraya geldım calısıyordum guya sektor de değişmiş oldum muhasebe finans suan calıstıgım yer..
Yook 2 yildir kp aysima nasil diye sormus adam degil... kv 2 yil icinde 4-5 defa sormus esime o kadar...
İstedigin kaysı olsun kuzumBen gitmiyorum ya 2 yildir konusmuyoruz esimde istemez bende istemem zaten... para verip aliyoruz))