- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda urfalı kimdi eşim sana bir ipek isot almışım diye tlf açtı bu ipek isot neyin nesi ?
1 kiloda dibek kahve almiş![]()
Bende severim ama diger kahvenin o keskin kokusunuda severimigdedali urfalı. Ayy dibek kahvesi çok güzel ben hep ondan içerim normal kahve acı geliyor
dibek kahvesinin kalorisinin yüksek olduğuna inanıyorum, acı kahve iyidir iyiBende severim ama diger kahvenin o keskin kokusunuda severim![]()
Hadi yaa 1 kilo almıs ben ne ederimdibek kahvesinin kalorisinin yüksek olduğuna inanıyorum, acı kahve iyidir iyi![]()
bana gönder hemşomHadi yaa 1 kilo almıs ben ne ederim![]()
tamamdır canım zaten bastırıdım acı bır kahve ile:)Gerçekten mideden gelen bir his değil o seda ... menülerini biliyorum ... hani kıtlık olsa ..şok detoks olsa eyvallah ...
ama senin beynin henüz bu şekilde az öz sağlıklı yemeğe alışmadı .
Süreklli yemek düşünmek yerine .... verdiğin kiloları düşün ... vereceklerini hayal et
canım babam yarın seyahate çıkıyor , 4 kanka Yunanistana 2 hafta ... o dönünce biz çıkarız ..tam tarih yok ama Ağustos 10 gibi ...
Antalyadayız .
çünkü çok lezzetli, var bir şey...
İcmemek ićin yollarımbana gönder hemşom![]()
Icmis kadar oldum hemsomİcmemek ićin yollarımsen hedefe yaklaştın hediyem olsun
![]()
bi kan tahlili yaptıracadım diyen odaya dalıyor.sizleri hatırlayıp sevgili hastalarımı sabırla dinleyip makul isteklerini yerine getiriyorum.Ausencia
Bir kere ayrıldım 20 küsür kilo ile döndüm artık günahıylada sevabıylada burdayım inşallah sizi utandırmadan mezün olurum ....
içtigim sular nereye gidiyor ya içiyorum içiyorum wc yok
bacakalrım davul oldu sıcaktan![]()
kızlar ben yavaştan çıkıyorum,yarın güzel sonuçlarla görüşmeyi umut ediyorum![]()
Kp bahcesi duruken kayisiya para vermek zorumuza gidiyor kiz)))
bankadaydım evime yakın diye 8 aydır buraya geldım calısıyordum guya sektor de değişmiş oldum muhasebe finans suan calıstıgım yer..
Bu günkü minimalist menüm
Sabah degişiklik olsun diye
1 tutam dere otuyla başladım güne
1 domates ile 1 yumurta +1 beyazı ile pişirdim üzerine isot
1k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Ara
1 çay kasıgi kuru kahve ve küçük kase kiraz 1 soda
İkindi öglen arari
Yarım tavuk göğsü haşlama
1 kase isotlu caçik
Bol dere otu
Ara sanırım olmaz çok doydum
Yatarken wc icin ciha tohumlu süt icebilirim
13 temmuz
Kahvaltı : Salamlı omlet, peynir, 5 yeşil zeytin, 2 etimek
Öğlen : 1 kase kabak çorbası çeyreğini icebildim, yoğurtlu mantar
Ara: 2 kepekli bisküvi, 1 elma
Akşam : Erik püreli yoğurt
Su: 2 litre
2 poşet form çayı
2 fincan şekersiz kahve
Akşama da aksilik çıkmazsa yürüyüş var, bir saat mi olur bur buçuk mu bilmem
çünkü çok lezzetli, var bir şey...
Bende severim ama diger kahvenin o keskin kokusunuda severim![]()
dibek kahvesinin kalorisinin yüksek olduğuna inanıyorum, acı kahve iyidir iyi![]()
Karikatürlerinize cok güldüm iyiki varsınız