Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

teşekkür ederim canım.
benim epey bi burun akıntım var, kıpkırmızı oldu burnum. sanki kış hastalığı gibi.
bogazım da hafif şiş. ben bu buzlu suları kahveleri çok abartmışım üstüne üstlük. kötü oldu. kafam hala ağır gibi. dün geceki uykusuzlukta var tabi.
umarım kızım bu gece güzel uyur hepimiz uyuruz.
yoksa korkarım yarın istediğim gibi bi eksi göremicem.
Çoook geçmiş olsunnnn. Bu sıcakta da soğuk algınlığı ne fena:KK51:

teşekkür ederim canım.
benim epey bi burun akıntım var, kıpkırmızı oldu burnum. sanki kış hastalığı gibi.
bogazım da hafif şiş. ben bu buzlu suları kahveleri çok abartmışım üstüne üstlük. kötü oldu. kafam hala ağır gibi. dün geceki uykusuzlukta var tabi.
umarım kızım bu gece güzel uyur hepimiz uyuruz.
yoksa korkarım yarın istediğim gibi bi eksi göremicem.
Çok geçmiş olaın canım, yazın o boğaz sıkıntısı zor oluyor allah yardımcın olsun.

Spor seysini cok merak ediyorum ya eger biz cok dusuk cikarsak nolucak?

igdedali igdedali ezici ustunlukte.

Bende bu devasa vucudumla biraz yurusem belim boynum yaniyo agridan:KK51:
Haftaya az dinlenecem mecburen. Saf pro yapacam haftasonundan itibaren. O kadar enerjim olmayacak sanıyorum. Sadece 30 days shred yapacam. 1. leveli 2 puanmış. Az geldi bence ağır bi program ama neysem. Sadece onu yapacam. Çok spor yaptığım için savunma yapacağım aklıma gelmezdi he :KK70:
Yürüyüşü ikiye böl mesela bi kısmını sabah kahvaltıdan önce (vaktin ve imkanın varsa tabi) bi kısmını da gün içinde yap. Bi süre böyle götür bence. Bi de her spordan sonra mutlaka esneme hareketlerini yap. Hem daha az ağrın olur hem de bana terapi gibi geliyor. Bi rahatlayıp sakinleşiyorum. Netten boyun bel bacak için esneme hareketlerinden bi karışım yapabilirsin:KK5:

esneme-hareketleri1.webp
Bonus Bonus . Bi de yürürken dik durmaya dikkat et. Kambur yürüyünce bende de oluyor o yanma. :KK51:aklıma geldi

Ahu060812 Ahu060812 Ausencia Ausencia gunun raporu
Sabah
Lorlu yumurta klasik kahvalti
Arada
kahve
Arada
Kahve 3kayısı 1hurma biraz yer fıstığı
Aksam
Yarim kase corba salata yoğurt 2firinda baget

Ooo ama senin menun çok güzel...
benim de midem şu an balon gibi oldu. neden bilmiyorum. menün belli oysa. yoğurt mu yaptı ki alamadım. ama akşam yemeğinden sonra oldu.

ettim canım. cumartesi ve salı akşamı kefirle yaptım.
Maden Suyu içtim ben vsrsa sende iç.

Ben geldimmmmmmmmmmmm .... Mübarek Perşembenin son saatleri :)

Bizimkilerle takıldık ... malum yolcumuz var :confused: Şimdi baba oğul uyudular biraz beraber ... eşimi 1 gibi kaldıracağım ...
Bir termosta çay siparişi var :)

Back
X