Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

günün önceki saatlerinde tam da buna değindim ...
yumurta kapıya dayanınca elinizdeki kozları oynamayı unutun artık , tüm hafta sağlıklı beslenip spor yapınnnnnnnnnnn

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

banu da da aynı dert varmış bugün :confused: illa ki bir yerden çıkacak
Bu ara önceki günler dikkat etsemde gitmeyen kiloları hep Perşembe gönderdim malesef ki
Bu haftada regl bi gün daha erken geleydi iyiydi sadece cee dedi
Aminnnn Amiiinnn. İnşallah

Deli deli olma nefs biz ayni takimdayiz kaptan baska yerde

Ayy çok güldüm evet hepimiz aynı takindayiz..
Sen ben ve igdedali igdedali ...
Biz az cikarsak falan diyince igdenin ezici üstünlüğü deyince karşı takindan zannettim. :D :D :D
:deli: :deli:
Hem biz takım olarak yarışıyoruz kii :p :p :p :p

Ayy çok güldüm evet hepimiz aynı takindayiz..
Sen ben ve igdedali igdedali ...
Biz az cikarsak falan diyince igdenin ezici üstünlüğü deyince karşı takindan zannettim. :KK70: :KK70: :KK70:
:deli: :deli:
Hem biz takım olarak yarışıyoruz kii :p :p :p :p
Kimler var sahi bizim takımda yahu. Ben de karıştırıyorum:confused:

Cokkkk tatlisin canım emeğine sağlık.
:36: :36: :36: :36:

Ablamin disini yaptiriyorum eve gec kalcam bu nedenle yememeye karar verdim. Oysaki cok acim. Ama olsun acimdan olmem degil mi :deli:

ölmezsin ölmezsin yazmak için alıntılamıştım kiiii , ilerleyen sayfalarda tavukla beraber bu hissiyatı çürüttüğünü gördüm :deli::deli: tabiii hemen akşam üstü şu veciz sözün geldi aklıma :confused::confused::confused: eve gidince bi tartılırım tartı güzelse tavuk yerim :KK70:

iyi akşamlar kızlar
dün ve bugün menü veremedim. ailecek hasta olduk, soguk almışız.
nasıl derseniz gece pencereleri karşılıklı açmaktan ve sabaha karşı sıcaklığın çok düşmesinden sanırım.
ya da belki de viraldir bilemiyorum.
şimdi daha iyiyiz neyse.

dünki menüm
sabah : peynirli omlet
ogle : ezogelin çorba 1 kase
biraz kuruyemiş ( beyaz leblebi ve tuzlu fıstık
akşam : biraz tavuk eti ve nohut yedim. tavuk bozulmuş sanırım midemi kaldırınca bi avuc kadar tuzlu cubuk kraker yedim
üstüne bol karpuz ve yeşil zeytn
gece de yoğurt yedim. zaten dogru dürüst uyumadık.
3 km de yürüdüm. toplam 36 dk sürdü Ahu060812 Ahu060812

bugünki menüm
sahanda yumurta
3 dilim hellim ızgara
1 dilim ekmek
1 küçük lavaş
biraz zeytin
bal - tereyagı ( az )
ögle : 1 fincan khve
2 yk kadar beyaz leblebi ve 1 tk kadar tuzlu fıstık
akşam : ton balıklı salata
su : 1,5 olmuştur simdiye
spor : off

canım geçmiş olsun çok ... terleniyor o açık camlar sabaha karşı maalesef iyi olmuyor .
menülerinde iç güveysinden halllice , geçmişten çok iyi bildiğim için sen bu meneülerle ovulasyonda değilsin takır takır verirsin

Bakarmisiniz menü lütfen :KK59:

Sabah 11:00
2 kucuk yumurta, 2 kk suzme peynir
Birazda kasar peynir oda 2 kk vardir

Tatli istegi icin 1 kupa tarcin cayi.
Kabuk ve toz tarcinla.

Oglen 15:00
4 kofte kadar az yagla kavrulmus tavuk

Aksam 18:00
4-5 kofte kadar oglenki tavuktan
1 kase yogurt

20:30 - 21:00 gibi yogurt kuru olucak

2 litre su, dahasida gelicek ins.
Spor belki yuruyus olur

Oglen su ictigim icin yogurt yada ayrana yerim kalmadi.
7 den once yemem dogru olmadi ogleyi gec yedigim icin ama evden cikicam gelene kadar gec olur diye yedim.
hmmmmm bi baktım ve yine çoooooooook beğendim.
hayır olsun iki gündür menülerini pek beğeniyorum bonuscan , nereye gidiyoruz biz böyle:confused::confused::confused:

bugunku menum
sabah
bir dlim tb ekmegi
bol peynir zeytin domates salata
hemen ardindan yesil cay
ara turk kahvesi
ogle kabak yemegi az pirincli
bir kase yogurt
1 dilim tb ekmegi
ara filtre kahve ile bir gun kurusu bir incir
ara kiraz sapi cayi
su 3 lt yi gecmistir
aksam yemegi yok
sporda yapinca yazarim

güzel menü canım .
öğlen doyurucu o yüzden akşamı es geçmek çok göze batmadı ama sabahta yazdığım gibi gözüm sıfır açlıktanda salata yoğurt en azından illa ki arıyor benim

Bahçede çimler biçilecek otlar ayıklanacak bi tavuğum daha gurk oldu etti mi sana 3.gurk Allah ım beni tavuk çiftliği kurma yoluna sevk ediyo
Tabelama da "MALİ MÜŞAVİRDEN SATILIK TAVUKLAR" yazacak bu gidişle:KK70: :KK70: :KK70:

4.gurkunda burda ... gortlak aus :cool: yarın fena gortlayabilir :KK62:

Bakk benim canım istedi yaptim yedim.

Allah affetsin ama hiç sevmiyorum ben bu kadını..
Böyle bi kaç tip var görünce cinlerim çıkıyo tepeme Niyeyse :deli: :deli:

sevilesi tarafı yok bacım ... normalsin yani :))

Selam,

Sabah da tartımın önceki günlerle ayni sonucu göstermesi üzerine detoks hazırladım. Yarısına kadar dayandım ama sonrasında baş ağrısı ve halsizlik hissedince bir şeyler yedim. Başımın ağrısı yer yemez geçti. Liste sorumluluğuyla yapıyordum zaten. Tüm hafta çok çabaladım cidden, sonra yapacağım dediğim spora bile başladım. Artik yarin artı bir sonuç çıkarsam kusuruma bakmayın. o_O

Sabah
Süzme peynir biraz da tulum peynir
Yarim domates
Tam buğday ekmeği

Bu aralıkta 2 kase detokstan içtim.

Akşam
Ciğer kavurma
Tam buğday ekmeği
Maydanozlu soğan
Çay

Su içtim yeterince ve 1 tane de soda içtim sade.

35 dklik da bir egzersizim var

Canım o şişlik inan strestendi ... gör bak yarına kalmayacak ... detoksa ihtiyacın yoktu yani ...hadi bakalım sabah ola hayrola ... ben eminim güzel sonuç verecek tartın ...

13 Temmuz 2017

Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk keçi peyniri
1 dilim tb ekmeği
Yarım salatalık

Öğlen:
Izgara tavuk
1 bardak ayran
Yarım kase salata

Akşam:
Sebze çorbası
4 yk yoğurt

1,5 litre suyumu içtim şimdiye kadar, biraz zorlandım bugün su içmekte ama akşama bitireceğim 2,5 litreye tamamlayacağım. Birazdan yeşil çayımı da içeceğim. Sabah 1,5 saat yürüyüşümü yaptım. Ahu060812 Ahu060812
Bu ara akşamları işlerim olduğu için pilates, yoga vs yapamadım ama sabah kalkıp yürüyüşlerimi yaptım.

Bu arada benim için tatsız bir şey bu sefer de tartı mağduru olarak 60'ları göremeyeceğim sanırım. Sorduğumda buradaki sarayca ya da ada sanırım söylemişti güzel tartı ama fazla tartıyor diye, pek fark etmes diye düşünmüştüm ama baya fazla tartıyor, ya da ben hep böyle fazla mıydım diye sorguluyorum kendimi, canım sıkıldı baya ama artık bu tartıyla getireceğim 60ları, yapacak başka bir şey yok. :KK43: Şimdi tok karnına tartıldım yeni tartımla da eski tartımla da. Eski tartımla da yeni tartımla da tartıldım tok karnıma fark can sıkıcı. Aynı yere koyarak tartıldım yan yana falan koydum, yine de fark aynı sadece eski tartı arada bi -+100/200 oynadı.

Eski tartı: 71,5
Yeni tartı: 73,3
Fark: 1,8
Ausencia Ausencia

menün güzel önce onu yazayım ... diğer konuda alta yazıyorum mesajımı , efserle derdiniz yanı çünkü :KK51:

Ben eski tartıyla 79.9 gördüm :işsiz:eski tartının markası neydi...

heh buraya yazayım ikinize de irmae irmae ...

Canlar eğri gemiden doğru sefer olmaz ... bozuk tartıları attınız kurtulduk ... şimdi 1-2 kilo başa sarmış gibi hissetmeniz normal ama eee napalım ? bi gün 500 eksi bi gün 500 artı sapıtan tartılarla daha çok canınız sıkılıyordu .

İkinizinde tartı farkını yarın ekleyeceğim ... hadi bakalım sabah ola hayrola size de

sabah 08.30
2 haşlanmış yumurta
hellim peyniri
domates

öğlen 12.30
200 mlt vicdan çorbası
200 mlt ev yoğurdu

ara 14.00
200 mlt vicdan çorbası

ara 15.30
1 küçük acur

akşam 19.15
2 kepçe vicdan çorbası
2 yk zeytinyağlı sebze
1/2 dilim tbe

3,5 lt su
20+40= 60 dk tempolu yürüyüş Ahu060812 Ahu060812 Ausencia Ausencia

fulyacım , az çok görmüşsündür detoskla falan pek işim yok benim ..ama bildiğim kadarı ile bu listeler bire bir uyduğunda işe yarıyor ..yani ekleme yaptığında benim mantığım diyor ki ; fulya sadece öğle ikndi akşam kendini vicdan çorbası ile şişirdi.

Simdi memlekete gidecem esim 2 saatliğine gidecek ve onlarda kalmayacak yine ada yapti diyecekler offf yani...cook sukur gunahlarim gidiyor alacagim artiyor...

Ne bitmez dert kv , kp , gorumce veeee gelin dertleri....yüzyıllardır sürüyor :KK66:)))

:sus::sus::sus:duydun muuuuu ? adagiller gelmişşş :sus::sus: eşinin kalmasına izin vermemiş ada :KK70: dönen muhabbetten bir kuble :KK70:

Akşam akşam bi enerji doluyum ki görmeyin:KK76::KK76::KK76:
Benim spor haneme 30 dk dans ekler misiniz zumbalı mumbalı :KK76::KK76::KK76: Ahu060812 Ahu060812 . Yalnız iyi ter attım akşam akşam:KK36:
Evde canım sıkıldı duramadım valla. Açtım oynadım. Dışardan biri görse bu psikolog delirdi der herhalde:KK70:

:halay::halay::halay::halay: azıcık delirmeden çekilir mi üstat , sen de hele ???

Menümu vereyim...
Sabah 11: 00
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık
Ceviz Fındık
1 etiform
Çay

Türk Kahvesi

Akşam 17:00
Menemen
Boll cevizli peynirli salata
Sütlü Nescafe
Yeşil çay

Su 2 lt
Ausencia Ausencia
Spor şimdilik yokk

:super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:

Ahu060812 Ahu060812 Ausencia Ausencia gunun raporu
Sabah
Lorlu yumurta klasik kahvalti
Arada
kahve
Arada
Kahve 3kayısı 1hurma biraz yer fıstığı
Aksam
Yarim kase corba salata yoğurt 2firinda baget

Listenin kıymetini bilin kızlar çok tutuyor çok

canım yukarıda menüye bakıyorum da sen de listede gibi gayet güzel tutmuşsun kendini :KK15:

Anacım şu leptinden bi ben mi faydalanamıyorum bu saatlerde. Kimsecikler kalmamış. dükkan bana kaldı iyi mi :KK12:

bana leptin meptin yok hayrişim , nöbetteyim

Deli deli olma nefs biz ayni takimdayiz kaptan baska yerde

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ölmezsin ölmezsin yazmak için alıntılamıştım kiiii , ilerleyen sayfalarda tavukla beraber bu hissiyatı çürüttüğünü gördüm :deli::deli: tabiii hemen akşam üstü şu veciz sözün geldi aklıma :confused::confused::confused: eve gidince bi tartılırım tartı güzelse tavuk yerim :KK70:

canım geçmiş olsun çok ... terleniyor o açık camlar sabaha karşı maalesef iyi olmuyor .
menülerinde iç güveysinden halllice , geçmişten çok iyi bildiğim için sen bu meneülerle ovulasyonda değilsin takır takır verirsin

hmmmmm bi baktım ve yine çoooooooook beğendim.
hayır olsun iki gündür menülerini pek beğeniyorum bonuscan , nereye gidiyoruz biz böyle:confused::confused::confused:

güzel menü canım .
öğlen doyurucu o yüzden akşamı es geçmek çok göze batmadı ama sabahta yazdığım gibi gözüm sıfır açlıktanda salata yoğurt en azından illa ki arıyor benim

4.gurkunda burda ... gortlak aus :cool: yarın fena gortlayabilir :KK62:

sevilesi tarafı yok bacım ... normalsin yani :))

Canım o şişlik inan strestendi ... gör bak yarına kalmayacak ... detoksa ihtiyacın yoktu yani ...hadi bakalım sabah ola hayrola ... ben eminim güzel sonuç verecek tartın ...

menün güzel önce onu yazayım ... diğer konuda alta yazıyorum mesajımı , efserle derdiniz yanı çünkü :KK51:

heh buraya yazayım ikinize de irmae irmae ...

Canlar eğri gemiden doğru sefer olmaz ... bozuk tartıları attınız kurtulduk ... şimdi 1-2 kilo başa sarmış gibi hissetmeniz normal ama eee napalım ? bi gün 500 eksi bi gün 500 artı sapıtan tartılarla daha çok canınız sıkılıyordu .

İkinizinde tartı farkını yarın ekleyeceğim ... hadi bakalım sabah ola hayrola size de

fulyacım , az çok görmüşsündür detoskla falan pek işim yok benim ..ama bildiğim kadarı ile bu listeler bire bir uyduğunda işe yarıyor ..yani ekleme yaptığında benim mantığım diyor ki ; fulya sadece öğle ikndi akşam kendini vicdan çorbası ile şişirdi.

:sus::sus::sus:duydun muuuuu ? adagiller gelmişşş :sus::sus: eşinin kalmasına izin vermemiş ada :KK70: dönen muhabbetten bir kuble :KK70:

:halay::halay::halay::halay: azıcık delirmeden çekilir mi üstat , sen de hele ???

:super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:

canım yukarıda menüye bakıyorum da sen de listede gibi gayet güzel tutmuşsun kendini :KK15:

bana leptin meptin yok hayrişim , nöbetteyim

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bakalim yarin ne olacak tarti ne diyecek :-)

kızlar ciciş koltuklarım geldi bakalım begenevekmisiniz? ??
IMG-20170713-WA0002.webp

Bi kahve de ben höpürdeteyim gene. Uykum yok o belli oldu. Bu arada ben hala wc yatak arası mekik dokuyorum. Bu neyin ödemiyse artık iyi gitti yalnız:-) Yarın tartı çok heyecanlandırıyor:KK73:

Back
X