Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bakalim yarin ne olacak tarti ne diyecek :-)
upload_2017-7-13_23-16-18.webp

yarın tartıya çıkmaya korkuyorum ben ya haftaya iyice düzen kurar tartılitim,

mutfak bu hafta kapanıyor
ellerinde ne varsa onu pisiricekler,
sonrasında yemek kartı, ama aradaki iki hafta nasıl geçecek bilmiyoruz

gelecek haftaya anca bulgur ,makarna, kuru yaparlar ahahaa elde başka ne malzeme olurkile :deli: :deli:

kızlar ciciş koltuklarım geldi bakalım begenevekmisiniz? ??Eki Görüntüle 2020513

yaaaa ben buna yorum yazacaktım banu o_Oo_O havuzdayken gördüm sonra da unuttum ...

çok şeker ... içim açıldı inan görür görmez .. keyifle oturun tatlım ...

ooo oooo bu balkona şimdi çaya kahveye gelen de eksik olmaz :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yarın tartıya çıkmaya korkuyorum ben ya haftaya iyice düzen kurar tartılitim,

mutfak bu hafta kapanıyor
ellerinde ne varsa onu pisiricekler,
sonrasında yemek kartı, ama aradaki iki hafta nasıl geçecek bilmiyoruz

gelecek haftaya anca bulgur ,makarna, kuru yaparlar ahahaa elde başka ne malzeme olurkile :deli: :deli:

banuuuu tartıl ... tartılmazsan bu hafta da yersin ... 3 fazlan varsa 5 olur ... tartıl ve toparlan .. aaaaa neden nasıl 68 çıktın demeyiz ? çünkü adaptasyon gitti ve yedin biliyoruz yani :deli:

o yüzden yarın başla ..erteleme ... bak önü alınmayacak sonra .

yaaaa ben buna yorum yazacaktım banu o_Oo_O havuzdayken gördüm sonra da unuttum ...

çok şeker ... içim açıldı inan görür görmez .. keyifle oturun tatlım ...

ooo oooo bu balkona şimdi çaya kahveye gelen de eksik olmaz :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sevindim beğenmenize cnm
ay sorma olmaz mı, bugün kv görümce ikilisini ağırlamak tan onur duydum

sevindim beğenmenize cnm
ay sorma olmaz mı, bugün kv görümce ikilisini ağırlamak tan onur duydum

dur daha bugün tadını aldılar ...alsın bundan sonra başlar ... kv de de iyi kapak attı heeee :KK70::KK70: buzlar erisin derken , çöl sıcakları kıvamına geliyor ilişkiniz :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tesekur ederim kızlar, igdedali igdedali minnoş minnoş takılalım az dedik
2 haftadır bi durgunluk var diyet konusunda sende Ahu060812 Ahu060812 da ve Efser Efser de. Ben ilk geldiğimde daha bir motiveydiniz sanki. Epey gerideki yazdıklarınızı okudum. Yanılıyorsam sen düzelt. Öyle göründü gözüme. Bence yarından sonra bu üçlü ortalığı yakar kavurur. Fırtına öncesi sessizlik gibi:rolleyes::rolleyes: Bunu ayrıca içimden geldiği için söylemek istedim.
Koltuklar da duble minnoş olmuş. Sanki bi gün tartıya çıkmışsın da kilon 58 miş:deli: O kadar güzeller yani:KK68:

Herkesin saadetine kimse karisamaz aus :KK70:

:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

sen de sun saadetini bak nasıl karışıyorum :KK70::KK70::KK70:

2 haftadır bi durgunluk var diyet konusunda sende Ahu060812 Ahu060812 da ve Efser Efser de. Ben ilk geldiğimde daha bir motiveydiniz sanki. Epey gerideki yazdıklarınızı okudum. Yanılıyorsam sen düzelt. Öyle göründü gözüme. Bence yarından sonra bu üçlü ortalığı yakar kavurur. Fırtına öncesi sessizlik gibi:rolleyes::rolleyes: Bunu ayrıca içimden geldiği için söylemek istedim.
Koltuklar da duble minnoş olmuş. Sanki bi gün tartıya çıkmışsın da kilon 58 miş:deli: O kadar güzeller yani:KK68:

Di miiiiiiii di miiiiiiiiiiiiii ? sen söyle .....ben diyince kaptan diyo oluyo ... :KK70::KK70::KK70:

Nasıl bi rehavet , hiç yakışıyor mu bu fıstıklara

doğru gözlem cnm aynen öyle
düğün, dernek ,doğum günü derken
öyle böyle bi baktım iki hafta geçti :(

en kısa zamanda yola gelmeyi planlıyorum inş

Yav aus, auscugum, gordugum en guzel aus :KK53: (yalaka time)

Şu spor seysini bi koysaniz ya suraya merak ediyoruz meraktan ölekmi?
Ahu ablaaaaa oley
Ahu ablaaaaa oley
Ahu ablaaaaaa oleeeey
Ahu ablaaaa
koy artıııık
şu pointleri burayaaaaa
ooooooo Ahu060812 Ahu060812

Back
X