- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
Bakalim yarin ne olacak tarti ne diyecek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalim yarin ne olacak tarti ne diyecek![]()
kızlar ciciş koltuklarım geldi bakalım begenevekmisiniz? ??Eki Görüntüle 2020513
kızlar ciciş koltuklarım geldi bakalım begenevekmisiniz? ??Eki Görüntüle 2020513
Ahu060812 TAKIM KAPTANI .
igdedali
Nefs
@60kiloyum
@Antepia27
Bonus
@koza16
@ecemavi
@eflalim
@irmae
Sende dellenme bonus igdedali sizdenmis ya varsin gerisini kaptan dusunsun nihahaha
yarın tartıya çıkmaya korkuyorum ben ya haftaya iyice düzen kurar tartılitim,
mutfak bu hafta kapanıyor
ellerinde ne varsa onu pisiricekler,
sonrasında yemek kartı, ama aradaki iki hafta nasıl geçecek bilmiyoruz
gelecek haftaya anca bulgur ,makarna, kuru yaparlar ahahaa elde başka ne malzeme olurkile![]()
![]()
yaaaa ben buna yorum yazacaktım banuhavuzdayken gördüm sonra da unuttum ...
çok şeker ... içim açıldı inan görür görmez .. keyifle oturun tatlım ...
ooo oooo bu balkona şimdi çaya kahveye gelen de eksik olmaz![]()
tesekur ederim kızlar,igdedali minnoş minnoş takılalım az dedik
sevindim beğenmenize cnm
ay sorma olmaz mı, bugün kv görümce ikilisini ağırlamak tan onur duydum
Sende dellenme bonus igdedali sizdenmis ya varsin gerisini kaptan dusunsun nihahaha
dur daha bugün tadını aldılar ...alsın bundan sonra başlar ... kv de de iyi kapak attı heeeebuzlar erisin derken , çöl sıcakları kıvamına geliyor ilişkiniz
![]()
2 haftadır bi durgunluk var diyet konusunda sendetesekur ederim kızlar,igdedali minnoş minnoş takılalım az dedik
Herkesin saadetine kimse karisamaz aus![]()
2 haftadır bi durgunluk var diyet konusunda sendeAhu060812 da ve
Efser de. Ben ilk geldiğimde daha bir motiveydiniz sanki. Epey gerideki yazdıklarınızı okudum. Yanılıyorsam sen düzelt. Öyle göründü gözüme. Bence yarından sonra bu üçlü ortalığı yakar kavurur. Fırtına öncesi sessizlik gibi
Bunu ayrıca içimden geldiği için söylemek istedim.
Koltuklar da duble minnoş olmuş. Sanki bi gün tartıya çıkmışsın da kilon 58 mişO kadar güzeller yani
![]()
2 haftadır bi durgunluk var diyet konusunda sendeAhu060812 da ve
Efser de. Ben ilk geldiğimde daha bir motiveydiniz sanki. Epey gerideki yazdıklarınızı okudum. Yanılıyorsam sen düzelt. Öyle göründü gözüme. Bence yarından sonra bu üçlü ortalığı yakar kavurur. Fırtına öncesi sessizlik gibi
Bunu ayrıca içimden geldiği için söylemek istedim.
Koltuklar da duble minnoş olmuş. Sanki bi gün tartıya çıkmışsın da kilon 58 mişO kadar güzeller yani
![]()
Ahu ablaaaaa oleyYav aus, auscugum, gordugum en guzel aus(yalaka time)
Şu spor seysini bi koysaniz ya suraya merak ediyoruz meraktan ölekmi?