Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmiş olsun canım ya , neyi var kuzunun ?

bizim spor lakırdasına arada kaynadı o_O

Ahuda sormuş ama çözemedik buyuk.azilar kalmıştı onlar çıkıyor olabilir bazende sebepsiz yapıyor biraz şirince sa lar kıvırcık dilde tatlı nazar değiyor parkta kıvırcığìma

:63::63::63::63:

ne vaaar benimki de pazar gelecek .... ben şimdi pazara kadar 3 er cm lik incelmelik ne var ne yok dökmez miyim ortaya :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Seninki seni iltifata boğmaz bence ben diyeyim

Hadi bakalım görelim bu hafta. Yalnız utanmıyorsunuz di mi iki kişi bana bir olup yüklenmeye. Hiç yüzünüz kızarmıyor di mi, etik mi bu yaptığınız allasen (accık da burdan vurayım da çok coşmayın bu hafta):KK70::KK70::KK70: Ayrıca bu gazla inceldiğin yerden kopacaksın diye de korkmuyor değilim :KK70: Ben şahsen takımımdaki herkesi spor konusunda taciz edecem. Rüyalarına girmeyi planlıyorum. Bi de hipnozla falan mı şeyapsam acep:rolleyes:
Bu hafta bende sıkı geliyorum Allah'ın izniyle.bir am önce hedeflerime ulaşmalıyım hem sabah hem akşam spor yapacam

Hadi bakalım görelim bu hafta. Yalnız utanmıyorsunuz di mi iki kişi bana bir olup yüklenmeye. Hiç yüzünüz kızarmıyor di mi, etik mi bu yaptığınız allasen (accık da burdan vurayım da çok coşmayın bu hafta):KK70::KK70::KK70: Ayrıca bu gazla inceldiğin yerden kopacaksın diye de korkmuyor değilim :KK70: Ben şahsen takımımdaki herkesi spor konusunda taciz edecem. Rüyalarına girmeyi planlıyorum. Bi de hipnozla falan mı şeyapsam acep:rolleyes:

Kimmmmmmmmm biz miiiiiiiiiii ? ne utanacağız beeee ? di mi Sarayca Sarayca :KK70::KK70:
hooop hoop öyle tıbbi müdahale yok :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sen hipnoz yaparsan , bana da okuyup üfleme , bağlama hakkı doğar :KK70:

Anaaam çok zorlanacaksın ben sana deyim oğlunla yat bari ben hep bebelerle yatarım öyle zamanlarda
Allah kavuştursun
Zorlanma geleyim yanına :KK8:

Anaaaaaaaaaaaaaaam gelseneeeeeeeeeeeee :KK19:

Ayyyyyyyyyyyy ne güzel olur heeee ...

Ahuda sormuş ama çözemedik buyuk.azilar kalmıştı onlar çıkıyor olabilir bazende sebepsiz yapıyor biraz şirince sa lar kıvırcık dilde tatlı nazar değiyor parkta kıvırcığìma

Ayetel kürsi okuyarak uyut kuzuyu yaa nazar değiyordur gerçekten benimkiler öyle oldu mu elli kere uyanırlardı

Gecmis olsun . Bu gun oglumda cok kotu dustu. Gozu morardi pasamin :(

Kimmmmmmmmm biz miiiiiiiiiii ? ne utanacağız beeee ? di mi Sarayca Sarayca :KK70::KK70:
hooop hoop öyle tıbbi müdahale yok :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sen hipnoz yaparsan , bana da okuyup üfleme , bağlama hakkı doğar :KK70:

Anaaaaaaaaaaaaaaam gelseneeeeeeeeeeeee :KK19:

Ayyyyyyyyyyyy ne güzel olur heeee ...
Aslında düşündüm de harbiden hipnoz iyi fikir haaa:confused: Bu niye aklıma gelmedi benim. Aşkta ve savaşta herşey mübah canısı:deli:

Aynen de öyleyim aslında :KK70:
Oyyyy benim renkdaşım , takımdaşım ... oyyy benim sarı kanaryam ..
Bon servisini ödemeye hazırım ben ...

bence de iltifata boğmaz bacım , hatta beni boğabilir bu gidişle :KK70:

Hele sana hiç olmayacak ausum kaptanim civanım :KK51: hasretlik zor şey :cry:

Aynen öyle ... ama bu aus onu da atlatır :confused:

Bu hafta bende sıkı geliyorum Allah'ın izniyle.bir an önce hedeflerime ulaşmalıyım hem sabah hem akşam spor yapacam

zaman dilimini düzelttim kıymetimi bil:KK70: .. Bir an önce hedefine ulaş tabiii :KK70:

ALLAH ayırmasin

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Oyyyy benim renkdaşım , takımdaşım ... oyyy benim sarı kanaryam ..
Bon servisini ödemeye hazırım ben ...

bence de iltifata boğmaz bacım , hatta beni boğabilir bu gidişle :KK70:

Aynen öyle ... ama bu aus onu da atlatır :confused:

zaman dilimini düzelttim kıymetimi bil:KK70: .. Bir an önce hedefine ulaş tabiii :KK70:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bonservis mi hu huuuuu:deli:

:KK58:
Haftaya sendeyiz bak senin kapışma büyükmüş:rolleyes: Ben az geri çekilecem sporda.

ayyyyyyyy bu hafta içim kıpır kıpır demiş miydim :halay::halay::halay:

hadi beraber kıpraşalım sarayca ... igde orda yalnız ... :63: moti eden de yok ...yürü be koçumun aslanı dyeni de yok ...

Biz gazlayalım birbirimizi , yeriz onu çıtır çıtır :halay:

Haftaya manitum gelecek yanıma. Gördüğünde az daha incelmiş olayım bu hafta da iltifatlara boğsun beni diye sıkıyorum dişimi her hafta. Benim motivasyon sağlam yerden yani:KK45:[/QUOTE
Meraketme canım yalnız değilsin rakiplere duyurulur sağlı sollu giriliyorlar
Meyveli ağaç hıh

Haftaya benimkini biryerlere gondermek sart oldu :KK70:
Haftaya sendeyiz bak senin kapışma büyükmüş:rolleyes: Ben az geri çekilecem sporda.

Haftaya bende spor olmasada kilo înşallah

ayyyyyyyy bu hafta içim kıpır kıpır demiş miydim :halay::halay::halay:

hadi beraber kıpraşalım sarayca ... igde orda yalnız ... :63: moti eden de yok ...yürü be koçumun aslanı dyeni de yok ...

Biz gazlayalım birbirimizi , yeriz onu çıtır çıtır :halay:

Haftaya manitum gelecek yanıma. Gördüğünde az daha incelmiş olayım bu hafta da iltifatlara boğsun beni diye sıkıyorum dişimi her hafta. Benim motivasyon sağlam yerden yani:KK45:

Haftaya benimkini biryerlere gondermek sart oldu :KK70:

Aynen canım benimde aklıma geldi hep eşlerimiz yüzünden dermişim:KK53:

Menumu verem
Sabah 8.30
Bi dilim kizarmis tam tahil ekmek
Yumurta salatasi semizotlu salatalikli
Domates
5zeytin

Arayi unutmusum simdi yazinca farkettim

Gerci mangala gittik. O yuzden yapmadim.

Oglen 13
Izgara biftek
Salata ayran
1 Dilim kepek ekemek

Ara
1kupa yesil cay

Aksam
Patlican salatasi
Yogurt

Su2litre
Spor 55dk leslie

Back