- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
Bana bunlarla gel yahu. Kibralıktan kırılacaz burda. Böyle de tadı çıkmıyor. Çirkefleşmek lazımHoş geldin , kaç puan getirdinazıcık yenildikte
bunu sen istedin igde ...
severdim seni igde...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana bunlarla gel yahu. Kibralıktan kırılacaz burda. Böyle de tadı çıkmıyor. Çirkefleşmek lazımHoş geldin , kaç puan getirdinazıcık yenildikte
bunu sen istedin igde ...
severdim seni igde...![]()
550 dk dedin degil mi leslie yiMenumu verem
Sabah 8.30
Bi dilim kizarmis tam tahil ekmek
Yumurta salatasi semizotlu salatalikli
Domates
5zeytin
Arayi unutmusum simdi yazinca farkettim
Gerci mangala gittik. O yuzden yapmadim.
Oglen 13
Izgara biftek
Salata ayran
1 Dilim kepek ekemek
Ara
1kupa yesil cay
Aksam
Patlican salatasi
Yogurt
Su2litre
Spor 55dk leslie
Bi fenerli olarak diger takimda olmani hiiic begenmedim. Hemen transfer oluyosun bizim takimaBana bunlarla gel yahu. Kibralıktan kırılacaz burda. Böyle de tadı çıkmıyor. Çirkefleşmek lazım![]()
Menumu verem
Sabah 8.30
Bi dilim kizarmis tam tahil ekmek
Yumurta salatasi semizotlu salatalikli
Domates
5zeytin
Arayi unutmusum simdi yazinca farkettim
Gerci mangala gittik. O yuzden yapmadim.
Oglen 13
Izgara biftek
Salata ayran
1 Dilim kepek ekemek
Ara
1kupa yesil cay
Aksam
Patlican salatasi
Yogurt
Su2litre
Spor 55dk leslie
Bana bunlarla gel yahu. Kibralıktan kırılacaz burda. Böyle de tadı çıkmıyor. Çirkefleşmek lazım![]()
550 dk dedin degil mi leslie yi
![]()
Yarın geçmişi okuyanlar çok sövmesin olur mu![]()
Neyyyy yenildik miii
Bayılacam gülmekten
Uyuyayim leptinim calissin bari sporda kaybettik kilo vererek kazanalim
Iyi geceler
Haftaya kaptandan cekecegimiz var en az gunde 250 puan diyorNeyyyy yenildik miii
Bayılacam gülmektenEki Görüntüle 2020550
Igde igde zayifla da mezun ol artik yaaaa
resmi sonuçlar yarın ama öyle gözüküyor canım kasırgalarım .... fırtınalardan igde takımını aldı sırtladı götürdü ...
Allah kavustursun kaptanim. Ben cok ayri kaldigim icin bir sey yazmadiydim. Guldum gectim sadecehadi iyi geceler canım .... ben de gidip bi termos çay demleyeyim şunlara ... yola çıkma vakti yaklaşıyor ...
125 dk yuryus oy oyHaftaya kaptandan cekecegimiz var en az gunde 250 puan diyor![]()
gül güüül ordan bi göbek sallanır , iki karın kası çalışır ..sabaha 69.5 gelir ... bu işler böyle ...
Allah kavustursun kaptanim. Ben cok ayri kaldigim icin bir sey yazmadiydim. Guldum gectim sadece![]()
125 dk yuryus oy oy
Desene bi deri bi kemik kalacaz.
Anaaa beni istemiyor bunlar yahuIgde igde zayifla da mezun ol artik yaaaa