Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cuma vurdu banainşallah izinliyiz yemekte Müdür olmayız gibi konuştu ama şimdi buraları temizleyen abiye yarın bulamazsın çocuğu dedi tatiliz herhalde
evde duramam gibi hava güzel olursa kardeşimin kıyafeti için gideceğiz ama olsun tatil ya
![]()
Fatmam yazdin mi kilonu bakamadim gecmise..
Allahtan bir sey olmazsa buradayim artik hayrisim..
Sen benim içtigimi görsen minak minak yudumluyorum lıkır lıkır degil agzimi ıslatıyorum yanıBen yazın günü 3 lt ile bitiriyorum![]()
Tartımı da çekmiştim , arada kaynamasın .
Sen benim içtigimi görsen minak minak yudumluyorum lıkır lıkır degil agzimi ıslatıyorum yanı
O bile midemi bulandıriyor şuan
Sanırım. Daha neler öğreneceğim bakalım kendimle ilgiliDeliyiz ya kafa aynı çalışıyo demek
10 gün önce de Şişirir regl yaz günü daha çok şişiriryo demekki
Kız dün geceki 3 mil i puanladık mı boşa gitmesin
Kuzum öyle sıcaklarda elimdeki şu 500 ml şiseleri var ya o bitmiyor eve geliyorum tibinde halen su var bende bir tuaflık var anlamadım :/Antepin sıcağında olsaydın mecburen içeri canım
Bi pazara gittim geldim herhalde 1 lt icmisimdir
o zaman![]()
Soyal medyada bir kadına takıldım hergün bir 10 15 hikayesi var birazda nasıl derler allahım affet gösteriş budalası bu ara tatilde her seyi çekiyor
Birgün tabagını suşi ile dolduruyor birgün tabagını deniz ürünleriyle doldurdu siz anlayın şimdi caniñiz cekmesin bu böyle abartısız ne bulduysam koy cinsinden tabakları videolu gösteriyor birde bu sabah bir kase tahin pekmezi kaşık kasık yedi bir tabakta kızartma penir filan 2 gün önce gölesini cekip bakın kum saati gibi kadım diyor birde bunlar tahin pekmez yeyib yeyib nasıl kumsaati kalıyolar anlam veremiyorum yaa ben onu yedigini yesem galiba 2 günde geri 97 kiloya geri dönmüstüm
Sinirim bozuldu bugün bunu düşünüp duruyorum şuara yazıp rahatlıyayım dedim![]()
Allah Allah sevmiyorsun demek kiSen benim içtigimi görsen minak minak yudumluyorum lıkır lıkır degil agzimi ıslatıyorum yanı
O bile midemi bulandıriyor şuan
Maşallah kaptanım
Evet sosyal medya hesaplarım var hić a o amaclı kullanmadım bir tanesini tarif vermek amaclı kullandımEki Görüntüle 2020789
Ahahaha vallahi yediğimi paylaşmayı sevmiyorum ilk evlendiğimde hevesle masa paylaşmıştım ama sonra pişman oldum yiyen var özenen var hamile olan vardır canı çeker bulamaz ben daha çok gezdiğim yer olur beğendiğim manzara olur o tarz hikaye falan atarımspor falan yapıyor olabilir
![]()