Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

seni üzecegime kafamı kırarım kaptaniçeemmmmmmmm

biliyorum ozamanda iş çocuk vs vardı ama inanın şu dönem benim için daha zor çünkü düzen yok.çocuklar tatil.bakıcı tam gün gelemiyor.herşeyi günü birlik ayarlıyorum.akşam oolunca size takılayım diyourm ama 9 gibi bi yapışıyorum koltuga,bu akşam 10da pert.

Soyal medyada bir kadına takıldım hergün bir 10 15 hikayesi var birazda nasıl derler allahım affet gösteriş budalası bu ara tatilde her seyi çekiyor
Birgün tabagını suşi ile dolduruyor birgün tabagını deniz ürünleriyle doldurdu siz anlayın şimdi caniñiz cekmesin bu böyle abartısız ne bulduysam koy cinsinden tabakları videolu gösteriyor birde bu sabah bir kase tahin pekmezi kaşık kasık yedi bir tabakta kızartma penir filan 2 gün önce gölesini cekip bakın kum saati gibi kadım diyor birde bunlar tahin pekmez yeyib yeyib nasıl kumsaati kalıyolar anlam veremiyorum yaa ben onu yedigini yesem galiba 2 günde geri 97 kiloya geri dönmüstüm
Sinirim bozuldu bugün bunu düşünüp duruyorum şuara yazıp rahatlıyayım dedim :KK53:

ben geldim ...kahvemi de aldım ... yemeğimizi de yedik oğlumla ... Başbaşayız malum :KK61:

Azıcık bakınayım da geçmişe döneyim ...

Ahu060812 Ahu060812 bi göz ucu ile baktım , bence tekrar tatılmadığına pişman olacaksın ...kıl payı gidecek ne gidecekse takımda ..
Bu da sana misli misli heroluk yükleyecek haftaya ... tabii bir de mimu88 mimu88 ya ....o da geçen hafta mezun olabiliyordu ama 64 istedi ... dükkan senin dedim sabit geldi :ruh: mezun olsaydı takım yine kıl payı kaçırmazdı kaçıracaklarını ...

Bunları takım kaptanı olarak yazmak zorundayım . Alınmaca gücenmece yaşamayacağımızı biliyorum ...

Hadi bakalım .

tartı 54.2.webp

Tartımı da çekmiştim , arada kaynamasın .

dansrenk-201506171909390630-F7D9E_800x800gs.webp

Soyal medyada bir kadına takıldım hergün bir 10 15 hikayesi var birazda nasıl derler allahım affet gösteriş budalası bu ara tatilde her seyi çekiyor
Birgün tabagını suşi ile dolduruyor birgün tabagını deniz ürünleriyle doldurdu siz anlayın şimdi caniñiz cekmesin bu böyle abartısız ne bulduysam koy cinsinden tabakları videolu gösteriyor birde bu sabah bir kase tahin pekmezi kaşık kasık yedi bir tabakta kızartma penir filan 2 gün önce gölesini cekip bakın kum saati gibi kadım diyor birde bunlar tahin pekmez yeyib yeyib nasıl kumsaati kalıyolar anlam veremiyorum yaa ben onu yedigini yesem galiba 2 günde geri 97 kiloya geri dönmüstüm
Sinirim bozuldu bugün bunu düşünüp duruyorum şuara yazıp rahatlıyayım dedim :KK53:

Ahahaha vallahi yediğimi paylaşmayı sevmiyorum ilk evlendiğimde hevesle masa paylaşmıştım ama sonra pişman oldum yiyen var özenen var hamile olan vardır canı çeker bulamaz ben daha çok gezdiğim yer olur beğendiğim manzara olur o tarz hikaye falan atarım :KK53:spor falan yapıyor olabilir :KK70:

Eki Görüntüle 2020790

Tartımı da çekmiştim , arada kaynamasın .

Vay maşallah kaptanım elini başımıza koydu bizde bulasin
Kaptanım hiç sarkma oldumu bukadar kilo kaybedince
Spor yaptığın için olmamıştır
Suanda ben iki Austan fazlasını taşıyorum
Tekrar Tebrikler
Azim istek istikrar ve sonuc

Kilo veren emek veren ter döken kendiyle mücadele eden ve sonucunu alan alamayan bütün arkadaşlarımı Kutlarım
Isteyip te yapamayan arkadaşlarıma ve kendime de gerçek istememızı diliyorum
Hayırlı cumalar

Eki Görüntüle 2020790

Tartımı da çekmiştim , arada kaynamasın
Maşallah kaptanım
Eki Görüntüle 2020789

Ahahaha vallahi yediğimi paylaşmayı sevmiyorum ilk evlendiğimde hevesle masa paylaşmıştım ama sonra pişman oldum yiyen var özenen var hamile olan vardır canı çeker bulamaz ben daha çok gezdiğim yer olur beğendiğim manzara olur o tarz hikaye falan atarım :KK53:spor falan yapıyor olabilir :KK70:
Evet sosyal medya hesaplarım var hić a o amaclı kullanmadım bir tanesini tarif vermek amaclı kullandım
Ama acık büfeden bir birin üzerine yatak yorgan yapacak yiceklerle dodurup bakın demedim çünkü korkarım bende hoş estedikte durmuyor yani nesini cekilir onuda bilmem
Heŕşeyi bir kenara bıraktım bakın kum saati gibi kadınım deyip homoni gırtlak yemesi benim sinirimi oynatı yani şurda vermek için 100 gr ma1000 takla acan insanlar varken onun orda yemesi sinir bozdu.....
Bari aman nazar degmesin dese olan var olmayan var desede çekmese

Back
X