- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
Kim o yiyip de kilo almayan mendeburTuzu kuru ondan ye babam ye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim o yiyip de kilo almayan mendeburTuzu kuru ondan ye babam ye![]()
Valla canım çok kişi bilir sorunumuzu, dua edenim çoktur öyle diyeyim, ama bu kadar etkili olmamıştı, şoktayımNego maşallah subhanallah ... nasıl seviniyorum bilemezsin
King bende de bi 5-6 senedir var herhalde ...tık demedi daha .
Hemsom su jillian 30 days hangi video bacim bi baktim bir suru var suz hangisini yapiyorsunuz.... bi bakayimda tatil donusu bende yapayim kollarim ve gobek icinzaten öyle geliyorum
canım sende jillianın 30 day programına başla 25 dk bir şey ama çok inceltiyor kısa zamanda, kilonda müsait
okudum![]()
Ay benim küçük eltimKim o yiyip de kilo almayan mendebur![]()
Canım şimdiden iyi tatillerHemsom su jillian 30 days hangi video bacim bi baktim bir suru var suz hangisini yapiyorsunuz.... bi bakayimda tatil donusu bende yapayim kollarim ve gobek icin
.
Şu iki gün ićinde gözlemledigim tabakları ben yesem kesin 97 geri dönerdimUyuz tipler yese de almayan aman alamıyorum diyenler Ahhahasu içsem tutuyor mübarek
![]()
Bende feracelere bayiliyorum kapanirsam feracelerle kapanacam bazen tesettur giyim sayfalarinda saatlerce dolaniyom... kapanirsam guzel kapanacam ...kot giyinip ustune daracik bluz butun vucut ortada olan başı kapali olanlardan degil....Canım en son 6 aylık hamile iken görmüşler, sen zaten şimdi ince görünürsün onlaraşık şıkırdım giyinirsin. Tarzın nasıl, ben ferace giyiyorum.
Bir takip ettiğim kadında var o da sürekli paylaşır bugünler de meşhur zaten ama o açıklamıştı sadece tadımlık alıp bırakıyormuş işte para oluncaŞu iki gün ićinde gözlemledigim tabakları ben yesem kesin 97 geri dönerdimbence onların yetikleri mideyi es gecip bagırsaga gidiyor direk
![]()
Bekarken bende öyleydim, yatmadan ekmek arası yer yatardım ve 43 kiloydumŞu iki gün ićinde gözlemledigim tabakları ben yesem kesin 97 geri dönerdimbence onların yetikleri mideyi es gecip bagırsaga gidiyor direk
![]()
Hıc sorma bu sabah bir kase tahin pekmezi kasıkladı hemide bu sıcaktaKim o yiyip de kilo almayan mendebur![]()
Gönderin bana onu. Kime kilo aldırmaya çalıştıysam sonunda hep ben kilo aldım. Arkadaşım polislik istiyordu ama kilosu alt sınırın altında. 1.70 boy 46 kilo. İştahsız da birşeydi. Mülakata kadar yanıma geldi. Kızı 50 kg yaptık ama ben de 5 kg almış bulundumAy benim küçük eltimhatta kilo almak için diyetisyene gidecekti
![]()
Ay inşaallah canım, bende çok dikkat ediyorum. Mesela iki yıldır, ferace pardesü altından bile pantolon giymiyorum artık. Pantolonları dağıttım, hep elbise aldım. Zaten direk tunik pantolonla çıkmadım dışarıya ilk kapandığım yıl hariç, ona da 15 yıl olduBende feracelere bayiliyorum kapanirsam feracelerle kapanacam bazen tesettur giyim sayfalarinda saatlerce dolaniyom... kapanirsam guzel kapanacam ...kot giyinip ustune daracik bluz butun vucut ortada olan başı kapali olanlardan degil....
Ha ha aldı aldı evlilik yaradı, sıfır bedenden 38 bedene çıktıGönderin bana onu. Kime kilo aldırmaya çalıştıysam sonunda hep ben kilo aldım. Arkadaşım polislik istiyordu ama kilosu alt sınırın altında. 1.70 boy 46 kilo. İştahsız da birşeydi. Mülakata kadar yanıma geldi. Kızı 50 kg yaptık ama ben de 5 kg almış bulundum![]()
Insallah canim eskiden bu tarz dusunceler aklimdan bile gecmezdi su aralar icime doğuyor bakalim kismet....Ay inşaallah canım, bende çok dikkat ediyorum. Mesela iki yıldır, ferace pardesü altından bile pantolon giymiyorum artık. Pantolonları dağıttım, hep elbise aldım. Zaten direk tunik pantolonla çıkmadım dışarıya ilk kapandığım yıl hariç, ona da 15 yıl oldu
Aynen canım kısmet kesinlikle. Hiç aklımda yokken hatta babam istediği halde kapanmazken bir günde kapanmıştım.Insallah canim eskiden bu tarz dusunceler aklimdan bile gecmezdi su aralar icime doğuyor bakalim kismet....
Kimisi öyle ya. Bi yengem var benim dayımın hanımı. Kadın 4 çocuk doğurdu. Boy 167-68 falan. Hamile kalır 60'a çıkar 2 ay sonra hooop tekrar 46'ya. Ki iştahı da yerinde. Hormon falan da baktırıyor. Bi sağlık problemi yok şükür ama alamıyor bazısı. İnsan hayret ediyor doğrusuHa ha aldı aldı evlilik yaradı, sıfır bedenden 38 bedene çıktı![]()
Ayy ne güzel ya. Biz ailecek yani kız kardeşler annem de dahil, evlenene kadar 40 lı kilolarda olmuşuz, evlilik bize yarıyor, birde hamilelik. Annem 40 kilo imiş şimdi 90 nı geçgin, 6 çocuk doğurmuş, her hamilelikte katlanmış kilolarKimisi öyle ya. Bi yengem var benim dayımın hanımı. Kadın 4 çocuk doğurdu. Boy 167-68 falan. Hamile kalır 60'a çıkar 2 ay sonra hooop tekrar 46'ya. Ki iştahı da yerinde. Hormon falan da baktırıyor. Bi sağlık problemi yok şükür ama alamıyor bazısı. İnsan hayret ediyor doğrusu![]()
Kkikikikiki veremedin mi bu hafta kiloçok tontiş, almış almışşş80 kapıyı çalmak istiyor ama yokkkk artık iniş zamanı, koltukları dikleştirip kemerleri bağlıyoruzzzz ve nanayı kuyruğundan yakalıyoruzzz inş
![]()
Hazırım, zırhlarımı KuşandımHazırmisin canım yarışa
Spora gidiyör musun halaa
Gün icinde konuşacak paylaşacak kimse olmayınca buralara dökülüyor hepsi
Hersey vakarla güzel tozunda mutavazilikle güzelBir takip ettiğim kadında var o da sürekli paylaşır bugünler de meşhur zaten ama o açıklamıştı sadece tadımlık alıp bırakıyormuş işte para olunca![]()
Ben tahin pekmezi kilo olmak isteyenlere böyle kaşık kasık tavsiye edildigini duydum kadının yedi valla anlamadım hoş ye deseler en fazla bir kaşık şu sıcakta icime oturur bir kaseBekarken bende öyleydim, yatmadan ekmek arası yer yatardım ve 43 kiloydumsonra kansızlık var diye annem babam yedirdiler tahin pekmezi her gün kaşık kaşık, ben bir yılda 10 kilo aldım
sonra da 54 kilo ile evlendim
Hıc sorma bu sabah bir kase tahin pekmezi kasıkladı hemide bu sıcaktasosyal medyada bir kadın
![]()