Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gmail adresi laZımdı demi kızıma diyeyimde alsin esim teknoloji özürlü demekte duymasın ama sonuna kadar haklızaten öyle geliyorum
canım sende jillianın 30 day programına başla 25 dk bir şey ama çok inceltiyor kısa zamanda, kilonda müsait
okudum![]()
Ben bir gariban kiloluyumGörecez onu gülümSpor konusunda da neleri seversin imkanın nedir daha önce ne tarz sporlar yapıyordun bilmem lazım
Onları bi de hele. Bi program oluşturalım
Sen pozitif olmaya devam et sonuc iyi olacak inşaallah kaptana katılıyorum ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığıİnstagram da ben yemek paylaşırım ama nasılyemediğim davet menülerini, detokslarımı, diyet yemeklerimi, bir çeşit amme hizmeti
Ayran detoksu da ön numara gidiyor. Birde 6 da yerim tamam. Üç kere yemiş olucam.
Yarın aksilik olmazsa pikniğe gidicez eşimlebana dua etmeye devam edin , adamın kafaya tuğla düşmüş
![]()
Bende 47 dk lesliden sonra düz hesap olsun diye 100ip atladım2 dk da şınav çekerim canısı![]()
Kusurmu nerde baktık yokHaaaaaaaaaaaaay çenenize dedim valla
alıntı da yapmadım dalarsam cevaplamaya çıkamıyorum ...
Bebek için geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler ... dediğim gibi enf. ateşi ...
Allah kavuştursun dileklerinize aminnnnnnnnnnnnn 4. telefon görüşmemizi yaptık az önce
Antepia27 canım sarkma sormuşsun .... taaaaş gibi değilim tabii ki ... kolları biraz daha çalışmam lazım .Ama giyinikken hepsi fit :))
igdedali seni de okurken bir 20 sene önceme gittim , mavi saçlar vs ... Annemin en büyük duası idi Allahım ıslah et
![]()
Dayım kuzenimi benle görüştürmezdi , çok geziyormuşum diye ... Valla büyük ouşmayacaksın ..misssssss gibi de oldum ıslah işte ....
Kilolarınızla ilgili yorumlarımı şimdi listeleri toparlayıp yazacağım .
Bugün böyle oldu kusura bakmayın .
Ev buluşması canim dis kıyafette ic kıyafette sart onlar beni en az76 kilo görmüşlerdir zatenCanım en son 6 aylık hamile iken görmüşler, sen zaten şimdi ince görünürsün onlaraşık şıkırdım giyinirsin. Tarzın nasıl, ben ferace giyiyorum.
Dogru yol oku bol oku nazar değmesinValla canım çok kişi bilir sorunumuzu, dua edenim çoktur öyle diyeyim, ama bu kadar etkili olmamıştı, şoktayımödüm kopuyor bozulacak diye. Birde olumsuz şeyleri duymamış gibi yapıyorum. Bir süre deniycem bakalım
Buda güzelGönderin bana onu. Kime kilo aldırmaya çalıştıysam sonunda hep ben kilo aldım. Arkadaşım polislik istiyordu ama kilosu alt sınırın altında. 1.70 boy 46 kilo. İştahsız da birşeydi. Mülakata kadar yanıma geldi. Kızı 50 kg yaptık ama ben de 5 kg almış bulundum![]()
Ayyy bende ünlülere hayranim doguruyorlar 1 ay sonra incecikler..... ben dogumdan ciktim eve geldim babam ada icinde bi bebek mi unuttular dediKimisi öyle ya. Bi yengem var benim dayımın hanımı. Kadın 4 çocuk doğurdu. Boy 167-68 falan. Hamile kalır 60'a çıkar 2 ay sonra hooop tekrar 46'ya. Ki iştahı da yerinde. Hormon falan da baktırıyor. Bi sağlık problemi yok şükür ama alamıyor bazısı. İnsan hayret ediyor doğrusu![]()
Aynen canım abartmadan usulünce yaşamak güzelGün icinde konuşacak paylaşacak kimse olmayınca buralara dökülüyor hepsihep gül
Hersey vakarla güzel tozunda mutavazilikle güzel
Ben tahin pekmezi kilo olmak isteyenlere böyle kaşık kasık tavsiye edildigini duydum kadının yedi valla anlamadım hoş ye deseler en fazla bir kaşık şu sıcakta icime oturur bir kase![]()
Güle gule giyin güneşlen D vitaminlerini al yarasınKargom geldi .... bekle beni Antalya Kadınlar plajı
Plaj için bikinim , bizmkilerle sahil için haşemam ... çok fonksiyonlu aus![]()
Merak ettimKargom geldi .... bekle beni Antalya Kadınlar plajı
Bulabildiniz mi canim nasil gidiyor arayislar ... fiyatlar uçmuş ankarada...Saraycanin önerdiğini yapayım baska baskaecemavi kafayı yedi diyorlar sicak mı çarptı ev arama stresi mi
Güzel günlerde kullan sen ne dersin kaptan ama bende hicbir spor aleti yok sen genelde spor aleti kullanarak yapıyorsun evde yaptıklarınıKargom geldi .... bekle beni Antalya Kadınlar plajı
Aynen o dedigin olmuş yola ciktigimiza pisman olduk geride donemiyoruz inşaallah buluruzBulabildiniz mi canim nasil gidiyor arayislar ... fiyatlar uçmuş ankarada...
Güle güle kullan canım, ay hep hep internetten alışveriş yaparım, sefamerve ve modanisa, o kargo paketini açmak çok keyifli :)Kargom geldi .... bekle beni Antalya Kadınlar plajı
10 yıllık biii konu ve hâlâ aktifçok iyi ya... kıyıda köşede yer var mı ? Bir minder alıp oturayım
![]()
Güzel günlerde kullan sen ne dersin kaptan ama bende hicbir spor aleti yok sen genelde spor aleti kullanarak yapıyorsun evde yaptıklarını
Aynen o dedigin olmuş yola ciktigimiza pisman olduk geride donemiyoruz inşaallah buluruz
aus tartın çok şık
![]()
tüm diyet grupları 10 yıldır burada ve aktif ... takımlar ...üyeler değişir ama aktivite bitmez zehra:))
yani videolar dışında her şey aletli evet ..
Kardiyo için sürekli ve hzlı tempo yürüyüş bile yeter aslında ...evde de toparlanma amaçlı pilates
ödünç vereyim mi :))) ekimde seninki de öyle olunca geri verirsin![]()
İmkan varsa yüzme kısa sürede toparlıyor. Callanetics de öyle@_SARAYCA_ bu sefer oldu canim senin şu allengirikli 30günün kizim gelsin adresini alayimigdedali sen ne diyon sezeryan göbek basen onerilerini alayım mortine der gibi deme ortine der gibi de
![]()
Ya bak bu hafta durulayım az dedim beni gaza getiriyorsun EtmeeeeGmail adresi laZımdı demi kızıma diyeyimde alsin esim teknoloji özürlü demekte duymasın ama sonuna kadar haklı
Ben bir gariban kiloluyum
Sadece yürüme pedal cevirme leslispor politikam devam etmeyecegin spora baslama ama bi sefer baska acil incelmem lazım ne onerirsin
Bu arada seni yenerek 7.takım tarihine adımı altın harflerle yazdiracagim
Sen pozitif olmaya devam et sonuc iyi olacak inşaallah kaptana katılıyorum ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı
Bende 47 dk lesliden sonra düz hesap olsun diye 100ip atladım
Kusurmu nerde baktık yok
Ev buluşması canim dis kıyafette ic kıyafette sart onlar beni en az76 kilo görmüşlerdir zaten.
Dogru yol oku bol oku nazar değmesin
Buda güzel
Ya bak bu hafta durulayım az dedim beni gaza getiriyorsun EtmeeeeSadece sıkılaşma için mi ?
Kizma utanarak yaziyom 68.600 ;((***7.TAKIM 526. ETAP***
Ahu060812(71.3///%)kilosu sabit.
mimu88 (65.5///%)kilosu sabit.
Efser (83.3/81.3/2/%2.40)+2.3 tartı değişim farkı eklendi.
irmae (72.8/71.9/0.9/%1.24)+1.8 tartı değişim farkı eklendi.
eflalim (72.1/71.5/0.6/%0.83)
ErSeSi (69.7/69.4/0.3/%0.43)
White Lily (80.9/81/+0.1/%-0.12)
_SARAYCA_ (58.2/57.7/0.5/%0.86)
igdedali (71.4/69.8/1.6/%2.24)
Ausencia ( 55.5/54.2/1.3/%2.34)
7. Takım Ortalaması %1.022
526.Etap Liste dışı ve İzinde Olan Güzeller
Nefs 56.1///%kilosu sabit.
suspushanimcim 73.6/73.1/0.5/%0.67
kuzularinannesi 77.7/78/+0.3/%-0.39
@Sherrysherrylady 74/73.2/0.8/%1.08