Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İlk tanışmamızı bir cafede kahve içerken hayal etmiştim ben :KK70::KK70::KK70::KK70:

şaka bir yana , Yusufla kadınlar plajına gitmiyorum canım .. kendi de istemez zaten ..ne işim var benim burada der .

Ama diğer türlü sözüm söz
Yusuf kaç yaşında? Pek severim Yusuf ismini de. Allah bağışlasınnnn:KK36:

...... 3 nokta ile biten cümlemin sonunda egeye toplu müdahele vardı :KK70:

Çok gönüllüyüm spor konusunda ceza vermeye. Senin takımdakilere ağır spor verem de 3 gün yerlerinden kalkmasınlar :confused: Şaka bir yana cidden yaparım arkadaşlara da uyarsa. Yediğine karşılık bi spor belirlerim. Günlük yapılana ek olarak yapalım. Tabii bu demek değildir sporumu yapar cıssları götürürm. Sopalar her daim devrede:sopa::KK70::KK70:
ikinizin de cidden şiddete çok eğilimi var. çok yaklaşmamak gerek gibi geliyor:eek::eek::eek:

İtirazı olan ....:cool:

Kabul edilmiştir .:mapus:

Gözünü sevdiğimin demokrasisi:confused:

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

susamsız olanını deneyebilirim aslında yarın evdeyim tüm günnn. Mahlepi de temin edeyim sabahtan. Yarım simit günlük hakkımı karşılar sanıyorum:KK68:teşekkürleeer :KK36:
bence tamamen susamsız simite çok benzemez. susam koy ama az koy. tadı veren o çünkü. afiyet olsun canım:KK68::KK68::KK68:

Antepia27 Antepia27 ablam için hedefe 109 ü yapıştır ablam :mapus:
Bu arada bu spor yarışı ne zaman başlıyor, ben yürüyüş yapıyorum sabahları ve akşamları o_O

Hihihihihi benim pesimden hocam çok kosardi sınav kağıdında yazdıklarımı anlamadığı için :KK53::KK53:

Yo

hem sabah hem Aksam öğlen in suçu ne bukadar sporcu olunurmu
Ablacim çok yorma kendini:KK53:

işte buuuuuu ...kasırgalarım benimmmmmmmmmmmmm .....

bu hafta sporla yiyeceğiz çıtır çıtır ahunun fırtınalarını .... he ahunun fırtınalar demişken , fatma karşı grupta lunyam :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sporla değil kilolar imla ezeçekim
Simdiden tebrik edebilirsin bakalım kim hazırlayacak balkon konusmasini:KK53:

napalım direkt girişip dövelim miii ....Marmaradakileri ben alayım ... iç anadolu ve karadenizin ..... :KK70::KK70::KK70::KK70:

cevaabın güzelliğine bak beeeeeeeeee

asalete bak beeee :KK19:
1 aylık hedefim en az 5 kg vermek abla şuan doluyum inşallah eriyip yağmur olucam :cool:

Back
X