- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
Bu tartı manyak mı ne bugünnn çokk farklı tellerden çalıyor![]()
80 ler demiyor inşallah ....
79 diyor di mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tartı manyak mı ne bugünnn çokk farklı tellerden çalıyor![]()
Yapiyorum yapıyorum
ay bi müsait vakit caps şeyettirsene lunya yaaaaaaaaa
canım senin hala kilo verme potansiyelin varsa biz senin hedefi 47 ye çekelimzorla bana 1 kilo verdirecen![]()
Yapiyorum yapıyorum
ay bi müsait vakit caps şeyettirsene lunya yaaaaaaaaa
onu bile demiyor80 ler demiyorum inşallah ....
79 diyor di mi![]()
onu bile demiyorAma paylaşmayacağım
Varsa kaderde bir rekor cuma sabah çıksın
![]()
şöyle mi raks etcennnnnsende 600 e raks edeceğim ben ... sen ufak ufak gel annem ... sonra kaçıyosun tümden![]()
canım senin hala kilo verme potansiyelin varsa biz senin hedefi 47 ye çekelim![]()
şöyle mi raks etcennnnnbi hayal ettim de bizim kiloları okurken cuma sabahları ne yaptığını
![]()
inanamadım doğru olduğuna indim iki kiloluk bir deterjanla çıktım, tabi iki kilo fark çıktı.... sonra onu bırakıp yine tartıldım.. baktım şaşı değil, aynı gösteriyorkız in çık in çık bozdun mu tartıyı
yoksa sayende diyet literatürüne lokma diyeti eklenecek![]()
anaaaaammm planlara gel sennnnnbakın şimdi
cıks 51-52 iyi ....sonra tatile çıkacağım 54-55 olacağımsonra inşallah
![]()
inanamadım doğru olduğuna indim iki kiloluk bir deterjanla çıktım, tabi iki kilo fark çıktı.... sonra onu bırakıp yine tartıldım.. baktım şaşı değil, aynı gösteriyor![]()
anaaaaammm planlara gel sennnnnay inşallah inşallahhh
![]()
düzenli sık ama az yemek ...
spor ...
bol su ...
gizli formülüm yok :) dene sende
ben devammm .. efserimi bulmuşum artık ona takılıp sana yetişeceğiz.. Ama tartı olayı değişik bir şey cuma ne çıkar Allahualem... Ama diyorum, hedef 78.5 olmak, bu hedefi tutturmak istiyorum inşallah
dansa başladım ben düş peşime
bana baaaaaaaaaaak şimdi bunu gördün diye salma heeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
ben devammm .. efserimi bulmuşum artık ona takılıp sana yetişeceğiz.. Ama tartı olayı değişik bir şey cuma ne çıkar Allahualem... Ama diyorum, hedef 78.5 olmak, bu hedefi tutturmak istiyorum inşallah![]()
Öyle diyelim öyle olsun yoksa sucluluk duygusuyla hiç alakası yok sanırsamGiydiğin Kıyafetten olabilir ececim..
Ohhh ohhh zaten Fatma Ablam sıcak hava der bunalım spor yapmazTembel kadın
Yok ablam yok oglenin sıcağı olmasa onu da affetmeyiz de sıcak
Ben![]()