- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
Hep derim psikoloji çoh önemli çohFatma abla öğrenilmiş çaresizlik şeysine tutulmasa bari
![]()
Sende niye tutmuyor bu öğrenilmiş çaresizlik acep

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep derim psikoloji çoh önemli çohFatma abla öğrenilmiş çaresizlik şeysine tutulmasa bari
![]()
İnat var bende. Biri damarıma bastı mı istediğimi almadan bırakmam. Ki sen çok bastın damarıma ezip geçtin her hafta her hafta. Ben de bari sporda alt edeyim diyorumSende niye tutmuyor bu öğrenilmiş çaresizlik acephep yeni bir yol aranıyorsun karşımda
![]()
Ausencia sen menü yazmış mıydın?
Ooo ben bu hafta ancak bitiririm evi.
Elim yavaş bide ehlikeyif yaparım biibii
molası sallana sallana..
![]()
yaaaa o gardolap baza vs... lere girilince çıkılmıyor harbiden . puan yok tabi kieline sağlık , güle güle dağıt çekmeceleri der çekilirim
![]()
İnat var bende. Biri damarıma bastı mı istediğimi almadan bırakmam. Ki sen çok bastın damarıma ezip geçtin her hafta her hafta. Ben de bari sporda alt edeyim diyorum![]()
Arada leslie ablayla bi kaç mil yürürsün canım yaparsın de mi he he yaparsınOoo ben bu hafta ancak bitiririm evi.
Elim yavaş bide ehlikeyif yaparım biibii
molası sallana sallana..
![]()
Arada leslie ablayla bi kaç mil yürürsün canım yaparsın de mi he he yaparsın![]()
Arada leslie ablayla bi kaç mil yürürsün canım yaparsın de mi he he yaparsın![]()
okumak iyidir. insanı geliştirirGeçmiş dönemde kafam çok doluydu. Özel hayatımda problemler... okul bitmiyordu bir türlü. Uzadı da uzadı. Sağlık problemlerim derken bırakmıştım okumayı. Erkek arkadaşım filozoftur accık. Hatta kendisine feylesof derim. Sohbetlerimizin çoğu şiirden edebiyattan, din ve felsefeden oluşur. E hal böyle olunca kendimi geliştirmem gerekiyor sürekli. 1-2 sayfa da olsa okumak iyidir
iyi geceler kızlar![]()
No no no uykum yokk..
Hatta bi kahve yapayım da patlatayim leslie....
Ulennnnn resmen gaza geldim yapmak farz oldu![]()
insan sevdiğine sataşırmış değil mi psikolojk daktırım :)
Çaktırmadan yap kulağıma söyle sen kaptan duymasın. Yarın bildirirsinYapamm demii yaparım yaparım.
Herşey takım için![]()
Benden de iyi geceler her birinize ....
Sabah için de günaydın hatta
bakayım uyku tutmazsa son bir gece devriyesine gelirim
Nare83 bu valiz olyında sanirim sana katılıyorum 3 gün yol ama yinede sinir bozucu aslında yanına hiçbirşey almadan gideceksin ne güzel olurdu
![]()
Tamam canım inşallah yaparım.Çaktırmadan yap kulağıma söyle sen kaptan duymasın. Yarın bildirirsin![]()