- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
Sahalara hızlı bir dönüş olmuş
Evet öyle olmak zorunda dişatım hiç iyi değildi çünkü, kayışı koparmistim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sahalara hızlı bir dönüş olmuş
Her adimimda aklima geliyorsun sen onde biz arkada evelallah kasirgalar bitmistir :)))
Ki ben spora yeni baslayan sisman kisilik birde spora alisayim gorun siz
Ama en cok gitme değnek karikatürüne güldüm
Evet cnm yaptım
akşam yine yapicam eşim banti yapamadı servis çağırcam .aksamda 4 mil lesli ve bölgesel yapicam o yüzden etiket yapmadım
![]()
Ausencia önümüzdeki hafta kadro değişikliği istiyorum mümkün müdür ? Harbiden takımlar dengesiz olmuş sanki. Yaptığımız sporlar önce bize sonra takıma faydalı. Allah bilir sen bizim yarışta da havlu atmışsındır
![]()
Önce iğdeyi yensem sonra bi kaptanı vede lunyayi yensem efseride unutmayalım kariyerimin zirvesindeyken jübile yapsam nasıl olur
Fırtınalar su kasırgaları bir bahar meltemine dönüştürmeye varmısınız
Bende simdi bitirdim kahvemi iciyorum :)
Coştur fırtınaları coştursen kasırgalara da başka bi kaptan bulsunlar artık*
Fırtınalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar yine çok gerideyizzzzzzzzzzz
vAMPİR NEREDESİN ?
şERİİİİİİİİ HANİ YÜRÜYÜŞLER ?
mİMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU?
sAYDINNNNNNNNN HANİ BAŞLIYODUN ???
mASUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMM eRSESİİİİİİİİİİİİİİ HUUUUUU ?
AYYY SİNİRDEN BÜYÜK KÜÇÜK KARIŞMIŞ HARFLER![]()
Yapalım Ece yapalım.kimş gözüne kestirdiysen seç beğen al.Aus bende..Ahu060812 spor kaptanım adam adama markaj mı yapsak ne dersin işimizi şansa bırakmayalım
varıııız...haydiiii.bizim sessizliğimiz spor yapanların topikte bulunmama sessizliği...fırtına öncesi sessizlik..Fırtınalar su kasırgaları bir bahar meltemine dönüştürmeye varmısınız
Şu sıralar sarayca biraz duruldu gibi onumu alsam markajaCoştur fırtınaları coştursen kasırgalara da başka bi kaptan bulsunlar artık![]()
Yapalım Ece yapalım.kimş gözüne kestirdiysen seç beğen al.Aus bende..
varıııız...haydiiii.bizim sessizliğimiz spor yapanların topikte bulunmama sessizliği...fırtına öncesi sessizlik..
Şu sıralar sarayca biraz duruldu gibi onumu alsam markaja
Aslında bide begenmenin yanına sesli gülme olacak ben buna.sesli güldüm şimdi
bi tatlı uyku çöktü
uyykluyorum şuan
akşam kahveye gelecek komşular..
yemek plan ladim köfte yapicam bugün çocuklarda yer , az uyusam yeridir
yaz çok yorucu ya![]()
Coştur fırtınaları coştursen kasırgalara da başka bi kaptan bulsunlar artık![]()
Yapalım Ece yapalım.kimş gözüne kestirdiysen seç beğen al.Aus bende..
varıııız...haydiiii.bizim sessizliğimiz spor yapanların topikte bulunmama sessizliği...fırtına öncesi sessizlik..
Ama ablam ben sordum, siz denediniz ki cumadan başlıyor, bilsem dakikaları sayardımYAPTIĞINDAN UMUDU KESMEMEK İÇİN O :)))Hani bak sıfır yazdım ama sen yapıp söylemeyi unutmuşsundur sıfırı o
![]()
Unut den onu kasırga geçmişe takılma anı yaşaAma ablam ben sordum, siz denediniz ki cumadan başlıyor, bilsem dakikaları sayardımen az 1 saat yürüyüşüm var 4.3 km
![]()
Otur sana sıfır dermiş gibiAslında bide begenmenin yanına sesli gülme olacak ben buna.sesli güldüm şimdi