Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daha başlamadım baby :cool:

mıncırtomla jenga oynadık ... yemek yedik ... acıkmamıştım daha söylemesi ayıp ama ... şimdi acıııııııı bi kahve yaptım spor öncesi gözlerimin feri yerine gelsin diye :spor:

1 saat kadar sonra start verip ... sonra duş ... çok iyiyim bugün yine ya ..

Geç yedim öğleni , akşamda hafif atlatırım :KK53:

53 ler gelir inşallah ... bu sabah tartım oynamamış hayretler olsun :ıslık:

Her adimimda aklima geliyorsun sen onde biz arkada evelallah kasirgalar bitmistir :)))

Ki ben spora yeni baslayan sisman kisilik birde spora alisayim gorun siz

spor için dilediğin kadar iğdeyi düşünebilirsin canom .... ama her yemekte beni düşün yeter bana :KK70:

Ama en cok gitme değnek karikatürüne güldüm

dur bir tane de dönüş karikatürü yapayım :KK71:

Evet cnm yaptım
akşam yine yapicam eşim banti yapamadı servis çağırcam .aksamda 4 mil lesli ve bölgesel yapicam o yüzden etiket yapmadım

kasırgaaam benim ... :KK19::KK19::KK19:

:stop::stop::stop: Ausencia Ausencia önümüzdeki hafta kadro değişikliği istiyorum mümkün müdür ? Harbiden takımlar dengesiz olmuş sanki. Yaptığımız sporlar önce bize sonra takıma faydalı. Allah bilir sen bizim yarışta da havlu atmışsındır :KK70::KK70::KK70:

Havlu mu ? hani şu spor terinden sırılsıklam olan havlum mu :KK71::KK71:

Önce iğdeyi yensem sonra bi kaptanı vede lunyayi yensem efseride unutmayalım kariyerimin zirvesindeyken jübile yapsam nasıl olur

yen beni ecem , sana serbest :KK19: ,iğde yi de ye çıtır çıtır :cool:

Fırtınalar su kasırgaları bir bahar meltemine dönüştürmeye varmısınız

Haklısın canım yaaaa kasırgalar olarak öyle hafifiz , öyle minnakız ki bizden ancak meltem olur :süslü::süslü::süslü:

Bende simdi bitirdim kahvemi iciyorum :)

Bende bacım şu an sek acıııı kahvemle geldim :KK68:

Aha oymak başımız geldi :KK70:

upload_2017-7-16_15-6-33.webp

*
Fırtınalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar yine çok gerideyizzzzzzzzzzz :sinirli::sinirli:

vAMPİR NEREDESİN ?

şERİİİİİİİİ HANİ YÜRÜYÜŞLER ?

mİMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU?

sAYDINNNNNNNNN HANİ BAŞLIYODUN ???

mASUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMM eRSESİİİİİİİİİİİİİİ HUUUUUU ?

AYYY SİNİRDEN BÜYÜK KÜÇÜK KARIŞMIŞ HARFLER :KK70:
Coştur fırtınaları coştursen kasırgalara da başka bi kaptan bulsunlar artık :70: :70:
Ahu060812 Ahu060812 spor kaptanım adam adama markaj mı yapsak ne dersin işimizi şansa bırakmayalım
Yapalım Ece yapalım.kimş gözüne kestirdiysen seç beğen al.Aus bende..
Fırtınalar su kasırgaları bir bahar meltemine dönüştürmeye varmısınız
varıııız...haydiiii.bizim sessizliğimiz spor yapanların topikte bulunmama sessizliği...fırtına öncesi sessizlik..

Coştur fırtınaları coştursen kasırgalara da başka bi kaptan bulsunlar artık :KK70: :KK70:

varıııız...haydiiii.bizim sessizliğimiz spor yapanların topikte bulunmama sessizliği...fırtına öncesi sessizlik..
Şu sıralar sarayca biraz duruldu gibi onumu alsam markaja

bi tatlı uyku çöktü :uykucu::uykucu:
uyykluyorum şuan

akşam kahveye gelecek komşular..

yemek plan ladim köfte yapicam bugün çocuklarda yer , az uyusam yeridir

yaz çok yorucu ya :KK43:

evin sıcak oluyor mu ? benim az kaldı ... 1 saate bir güneş vuracak kiiiiiiiiiiiii :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bu saatlere kadar iyi

Coştur fırtınaları coştursen kasırgalara da başka bi kaptan bulsunlar artık :KK70: :KK70:

Yavrummmmmmmmm alırım anahtarını , attırma tepemi :confused::confused::confused:

Back
X