Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım biz bi ara yazıştık kızlarla da ben hülya diye yazınca görmemen normal :)
o tarihlerde begümde orada olacakmış , white zaten antalya da ... buluşuruz nasipse ... yani bi zaman bulup bi kahvelikte olsa görmeden gitmek istemem

Teessüf :63: belki 1 sn yukarı çıkıp titrememi azaltıyorumdur o kadar :KK70: valla zangır zangır ahu ...

Güzelmiş... bulgur ve buğday şişirmediyse ..sağlıklı da .

ben ilk kez bir jillian videosuna bu kadar ısındım .
Belli ki 30 u tamamlarım .

heee benim pehlivanda yola çıkmış :KK73::KK73::KK73:

ne güzel bir his ama değil mi :KK19:

Antepia27 Antepia27 da yaşamıyor mudur bu hissi acaba :KK70:
Tamam canim insallah..cok isterim..

Eriycem eriycemm hepimiz eriycez :)

Abla bu yeşiller kırmızılar ne oluyo kafam karıştı renk-işaret zıtlığı var:KK45:

İnşallahh benim de hedefim bu :)

Ablaaa ben şimdi yarın salona başlıyorum o spor kaçla çarpılacak ama 2 olmaz ki:rolleyes::-):skandal:

Ahahhahahahhahahhh ahu dellenip hepten 1 puana indirecek hepsini sus sus :sus::sus::sus:

sen şimdi yarını bırakta düne bügüne gel ... spor yok mu spor :sinirli::sinirli:

işaretlerde kırmızı geri ..yeşil ileri performans işte :KK53: mavi de stabil :KK70:

Ausencia Ausencia ausum sen dedin ya hani kilo verdigin hafta bir rehavet olur kapilma diye.
Bu neden oluyor neye guveniyor alt beynim?

Ya aslinda cok takmiyorum diycemde bu haftasonu hic tek kalamadim kucucuk bi aksilik dag gibi geldi bana.
Kotu niyetli degiller ama bi faydalarida yok bana.

Cocuklarin huysuzlugu cabasi anne lafini duyasim yok o derece bogdular beni.
Kim gelse allah sana yardim etsin dedi.
Hamdolsun iyi eziklendim :)

Listeye girmek istiyorum liste boyle sabirsizlik depresiflik kaldirmiyor biliyorum goruyorum az cok listedekilerin sorumlulugunu.

Valla bonuscan onu bunu bilmem de listeydeyken bana böyle kaçamaklarla gelirsen ben fena depresif bişey oluyorum :cool::cool:

hiçççççç beni öyle tanımak istemezsin .... o yüzden napıyoruz cici menülerle yola devam edip kaptanın gönlünü hoş ediyoruz ...

he yazmasan da bi cumaya bakıyor iş , 100 kiloda bana 300 gr verdimle gelirsen , heeee diyorum dökül ne yedin :sopa::sopa::sopa:

Ausencia Ausencia
Sağlıklı mamalarımı bolca yiyim ben o konuda rekabet edemem senle. Baktım ki 60'tan aşağı inmiyorum. O zaman kısarımm. Ayy içim bi hoş oldu. 60'tan aşağısı da var di mi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

var var ...su çok güzel gelsene :21::21::21::21:

tatlım bu arada benim de ilk menülerim çok daha dolu idi ... zamanla kısılıyor zaten , sonra da istek kalmıyor ..darısı başına ...çok amin :dua:

Burdayım kuzum ölüyorum yorgunluktaaaaaaan. Full temizlik :KK66: Evet nerden bildin kuzum verdim şükür 300-500 :KK48: spor yok ama evi kırkladım, sopa yemiş gibiyim. Menümü de yazayım, akşam can ciğer dostlarımız geldi minik mucize kızlarının doğum gününe az kalmıştı erken kutlama yaptık, camparemin ilk doğum günüsüydü mazur gör bugünlük emi beni kuzum :KK23:
Sabah
1 dilim t.b. ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 yesil zeytin 3 fındık 1gün kurusu
Domates salatalık
Öğlen
1 kase yoğurt 1 minik ekşi elma Chia karışımı
Akşam
1 dilim yaş pasta
1 küçük parça patatesli börek
Çay
Su: 2lt. su 1 limonlu soda 2 az şekerli Türk kahvesi

burdan da hayırlı güzel yaşlar dileyeyim kuzuya ...

sanırım geceyi hesap ederek gün içini az tutmuşsun ..ehhh bu da iyi bir şey ...

yarından itibaren sporda geliyor di mii :sinirli:

Aradaki kardiyoları 2 diğerlerini 3 le mi çarpsak napsak :deli: :deli:

aynısını iğde de yapıyor ona göre :KK53: ona 3 ten tarife bana 2 den olursa yakarım bu gezegeni :KK70:

ne güzel de çekiştirdik seni ..ohh sefamız olsun

Sonrada Lunya neden hep Antepia27 Antepia27 ablamı yeniyor, sen gelme evde gizli saklı börek poğaça pasta ye , sonrada hep yeniliyorum de. Birde Ausencia Ausencia ablam diyordu ki Fatma Ablam çok iddialıymışmış, yemede iddialı yemede :lülülü::lülülü:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

harbiden yok ha ... yoksa kesin yiyordur :KK12::KK12::KK12:

bu arada ben notumu aldım tatlım, bu hafta benle yarışta zaten kelebek hanım :rapci:

haftaya da N Nana & kelebekolacam kelebekolacam şooooooooov :halay::halay::halay:

Spor, 2 buçuk saat tempolu yürüyüş, 22 dakika 30 gün fit (bunu nasıl yazılır bilmiyorum Ahu060812 Ahu060812 halleder ):KK53:

geeeel öpüceeeeeeeeeeem seni beeee ... anaam dedim girmiyor da sık takıma ... spor salonuna da gitmiyor .... derkennnnn iyi ki ahunun takıma kaptırmamışım seni

Anam dedikodu başında yakalandık ama cekistirdigimizi etiketleyerek

iyi yapmışız ...çekiştire çekiştire yola getireceğiz :KK4::KK4::KK4::KK4:

Ahahhahahahhahahhh ahu dellenip hepten 1 puana indirecek hepsini sus sus :sus::sus::sus:

sen şimdi yarını bırakta düne bügüne gel ... spor yok mu spor :sinirli::sinirli:

işaretlerde kırmızı geri ..yeşil ileri performans işte :KK53: mavi de stabil :KK70:

Valla bonuscan onu bunu bilmem de listeydeyken bana böyle kaçamaklarla gelirsen ben fena depresif bişey oluyorum :cool::cool:

hiçççççç beni öyle tanımak istemezsin .... o yüzden napıyoruz cici menülerle yola devam edip kaptanın gönlünü hoş ediyoruz ...

he yazmasan da bi cumaya bakıyor iş , 100 kiloda bana 300 gr verdimle gelirsen , heeee diyorum dökül ne yedin :sopa::sopa::sopa:

var var ...su çok güzel gelsene :21::21::21::21:

tatlım bu arada benim de ilk menülerim çok daha dolu idi ... zamanla kısılıyor zaten , sonra da istek kalmıyor ..darısı başına ...çok amin :dua:

burdan da hayırlı güzel yaşlar dileyeyim kuzuya ...

sanırım geceyi hesap ederek gün içini az tutmuşsun ..ehhh bu da iyi bir şey ...

yarından itibaren sporda geliyor di mii :sinirli:

aynısını iğde de yapıyor ona göre :KK53: ona 3 ten tarife bana 2 den olursa yakarım bu gezegeni :KK70:

ne güzel de çekiştirdik seni ..ohh sefamız olsun

bu arada ben notumu aldım tatlım, bu hafta benle yarışta zaten kelebek hanım :rapci:

haftaya da N Nana & kelebekolacam kelebekolacam şooooooooov :halay::halay::halay:

geeeel öpüceeeeeeeeeeem seni beeee ... anaam dedim girmiyor da sık takıma ... spor salonuna da gitmiyor .... derkennnnn iyi ki ahunun takıma kaptırmamışım seni

iyi yapmışız ...çekiştire çekiştire yola getireceğiz :KK4::KK4::KK4::KK4:
Saç kestirmek spor sayılma mı   :confused: gider belki 50-100 gr daha :KK16: olmadı kuaföre yürürüm en tempolusundan  :süslü: sonra valiz hazırlıkları çamaşır ütü faslı var

çok iyi kilo vermişsin tebrikler vallahi. doktora gittin mi yoksa burada kendi gayretinle mi verdin lunyacım?
Diyetisyene gittim, yoksa ben yine baklava börek yerdim, ne bilirdim düzenli beslenme ne demek

Yiyor yiyor görüyorum ben :mapus: gözünü seveyim unutma ablam, kelebek kavurması yapacagim :D:D
geeeel öpüceeeeeeeeeeem seni beeee ... anaam dedim girmiyor da sık takıma ... spor salonuna da gitmiyor .... derkennnnn iyi ki ahunu
Kız ablam spor yapmasam haftasına alırım 10 kilo :KK53: vücudum su içsel tutar o tür :KK53: bayramda bile sporumu yaptım :KK45:

Yazdırma ben sana tavsiye edeyim.receye edilen hakkında içerik sıkıntısı soyletisi var.ocea... diye başlayan hatta çocuklara balık yağı markası var ya onun 1000 unitelik 50 ml 'lik olanı al.gunde 10 damla kullan.
Sağol daktırım yarın alıyım belki şu duraklama biter :(

Bida sporumu geceye burakmıycam.bütün gün evi temizle topla et bebeler tavuklar yeme içme yorgunluğun üstüne spor çok zorladı
Ausencia Ausencia ben adaletsiz puan verirmiyim hiç.sizin için denedim x3 e karar verdim ben 10 dk anca yaptım.bana göre değil daha.hele telden çok zor.kadın bi yatıyo bi kalkıyo telefonu bi aşağı koy bi yukarı koy olmuyo..
Menümü de yazayım
Sabah
Yumurta
Kabak ızgara
Domates biber
Peynir zeytin
Öğlen
İki çatal kek(komşu tabağımı getirmişti de )
Akşam
Çorba
Bamya
Hindi sote
Salata yoğurt
Su 2
Spor
60 eliptik
25 dk egzersiz

Back
X