Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahhaha neydi o aslanım benim miydi koçum muydubi an o aklıma geldi...
bana yolladıkların çok acımzasızdı,hunharca peşimden koştular
,masuma en minnoş en oyuncusunu yollamışsın
![]()
şimdi birşey fark ettim boynumda kulak arkamın hizasından daha altta bi yumru gibi birşey var şu an fark ettim :/
bu arada gözün aydın kaptan babamallah birdaha ayrılık yaşatmasın,güzel fotolardan bikaç tane bizede göstersene
![]()
İnşallah canım yaa . Yok kararlıyım cumaya 0 79 lar görünecek bana. Dün şişlikten arti çıktım yine. Cumaya kadar bir beslenme planı yaptım kendime
Kahvaltıyı yolda yaptık.... 15 temüz şehitler köprü girisındeyiz kuzum .....günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
indin mi otelde kahvaltıya![]()
tırlardan korkup, onlara yol veren sarayca için güzeldi![]()
geldi geldi .... kavala kurabiyesi ile işlemeli bir el aynası getirmiş
tatile değil canım , edirneye kırkpınar güreşlerini izlemeye gittiler ve bu bizim ilk ayrı kalışımızdı
onlar benimbegum75 ün peşine taktığım tim dir
bu banuyu boş bırakmaya gelmiyor , iki adrenalin yaşatın da kendine gelsin sabah sabah diye
tabikisi canom ... aşağısı morticanıma yakışmaz![]()
Ausencia ve @Ahu060812 dunku sporum 45 dakika belediyenin aletleriyle calistim... 30 dakika yürüyüş yapildi....
Cook gelemiyorum kizlar cook yogun geciyor...opuldunuz)
Günaydın kızlar nasılsınız?
bugün ofise başladım bakalım. ufak tefek aksaklıklar var ama düzelecek cinsten. herşeyim yolunda şimdilik.
3 gündür hastalığım biraz düzelsin diye diyete abartmadan ara vermiş yürüyüşü de ertelemiştim. dün 3 km 36 dk sürdü. @Ahu060812
önceden 38 dk sürerdi biraz tempoyu artırmışım bu iyi :) 5 km olacaktı ama eşimde eceyi parkta oynatıyordu uykusu gelince durmadı ben de 5 km yi tamamlayamadım.
bugünden itibaren menü de paylaşmaya başlicam
@Auscencia 72 çok güzel hedef ama 73,2 den inmem zor gibi. benim perf haftada ortalama 500 ü geçer mi bilmem. ama yine de çabalicam en azından şu bogazımı az daha kesip yürüyüşü artırdım mı neden olmasın diyorum.
Kahvaltıyı yolda yaptık.... 15 temüz şehitler köprü girisındeyiz kuzum .....
Yol tutu biraz zaten dogru düzgün kavlatı yapamadım
koçumun aslanı
seni en zorlu şartlarda yetiştirmek için çekirge ...
yağ bezesi olabilir canım , hemen felaket tellalğı yapma bi göster .
yağlar vücudu terk ederken bir grup inatçı yağ orada beze kolonisi kurmuştur belki
cami fotosu mu güreşçi abilerin fotosu mu
planlı gidersen hedef hemen orada . çok yakınsın ..elini uazatsan değeceksin öyle düşün
bugün ofise başladım bakalım. ufak tefek aksaklıklar var ama düzelecek cinsten. herşeyim yolunda şimdilik.
3 gündür hastalığım biraz düzelsin diye diyete abartmadan ara vermiş yürüyüşü de ertelemiştim. dün 3 km yürüdüm@Ahu060812 36 dk sürdü.
önceden 38 dk sürerdi biraz tempoyu artırmışım bu iyi :) 5 km olacaktı ama eşimde eceyi parkta oynatıyordu uykusu gelince durmadı ben de 5 km yi tamamlayamadım.
hedefim bu hafta cumaya kadar en az 15 km yürümek
@Auscencia 72 çok güzel hedef ama 73,2 den inmem zor gibi. benim perf haftada ortalama 500 ü geçer mi bilmem. ama yine de çabalicam en azından şu bogazımı az daha kesip yürüyüşü artırdım mı neden olmasın diyorum.
40 yılın başı bi yeneyim birini dediydim de o mesajı yazmayaydın çıkardı biri de
artık zor saydınım ... ben bile tırstım
anacımmmm 20 dk iki bel kıvır , mekik çek ... hem spor zihni açar
bu hafta mutfağa yaklaşma banu ....çok tehlikeli sular ..sebze et çıkmaz ordan
günaydınnnnnnnnnnnnnn . tartın 70 demiş gibi bir sevinç gördüm sende
işte buuuuuuuuuuuuuuuu
bak 5 gün kür gibi bu şekilde takıl ... cuma geliyor 70 ler
yürü ben kasırgaaaaaaaaaaaam kim tutat seni ... akşam senden 300 point bekliyorum![]()
3 gündür hastalığım biraz düzelsin diye diyete abartmadan ara vermiş yürüyüşü de ertelemiştim. dün 3 km yürüdüm@Ahu060812 36 dk sürdü.
hedefim bu hafta cumaya kadar en az 15 km yürümek
çin işkencesi
cami fotosu olsun olsun,yağlı yağlı adamları ne edim![]()
o degilde bu 63 ben bir daha ne zaman görürüümmm aceppp![]()
koçumun aslanı
yağlar vücudu terk ederken bir grup inatçı yağ orada beze kolonisi kurmuştur belki
planlı gidersen hedef hemen orada . çok yakınsın ..elini uazatsan değeceksin öyle düşün
Bugün kendime gelirsem iyi...Gidince güzelce bir dinlen canım ... eşin işe koyulur herhalde ..sende uzat ayaklarını at yol yorgunluğunu
Evet aslında çok yakın bir hedef . O yüzden çok dikkatli olmam gerekkoçumun aslanı