Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzucum bu çarşamba tatile çıkıyorum, baskül alamam yanıma muhtemelen. İki gün önce kilo bildirme durumum varkuzum sana pas vermemek olur mu mortilerin güzeli
bu hafta tek takılayım, haftayaecemavi ile kapışacağız, sonraki haftaya seninle morti olup, bireysel 1. lik ile mezun olayım diyorum
![]()
Senin de mi iki mortin var kuzum :) hayırlı olsun kazan mübarek olsun
Evet takılıp duruyoruz denk gelmedin misen @igdedali ile mi mortisin![]()
Çocuk küçükse bir nebze anlayabilirim ama inan benzerseyleri bende yaşadım herseyin fazlasie zarar gorumceden abla olmazkv anne olmaz sen mesafeyi koru yaptıkları o kadar yaralamaz ama direk engellersen daha tatlı gelir gitmek ister gitmek istediği zAman direk engelleme sevdiği baska bir alternatif sun benceCanım huyu illa ki değişiyor, babannesi her dediğini yapıyor, hayır diyemez o. Çok denedim gitmesine izin verdim vazgeçer diye bekledim ama yok. Birde ben taşınmak istiyorum, oğlum babasının yanında ağlıyor taşınmayalım diye. Eşimon ekmeğine yağ sürüyor.
Benim kv gil ile görüşmeme sebebim, büyük görümcemin kızını benim oğlumdan sakınmaları, köşe bucak kaçırmaları, oğlum oynamak istiyorum diye ağladıkça ben sinir harbi yaşadım. Kendi ablam neyse öyleydi görümcem, çok severdim, her gün kendi isteğimle giderdim kv gile, yemekler hazırlayıp çağırırdım. Sonra bu çocuk meselesi yüzünden beni istemediklerini farkettim. Çok zoruma gitti, kv ye söyledim kırıldığımı, öyle bir şey yok diye inkar etti ama yine de görümcem geldiği zaman benı çağırmadılar hiç. Eşim de hak verdi bu konuda bana. Kp de hak verdi, kızım onlar cahil idare et falan dedi ama ben sildim hepsini. İşin tuhafı, o görümcem bir kere bile sen niye darıldın ne oldu demedı. Ki o eşiyle boşanma aşamasına geldi, ben onunla oturup ağlardım hep destek oldum.
Onlara göre bir sorun yok ama ben çok kırgınım. Beni kullanmışlar.
İki görümcem yüzünden oğlumun oraya gitmesini istemiyorum.
Kuzucum bu çarşamba tatile çıkıyorum, baskül alamam yanıma muhtemelen. İki gün önce kilo bildirme durumum varAusencia olur dimi kaptaniçem
Çarşamba 4-5 gibi yollarda olacağız muhtemelen. Dönünce denk gelirsek olabilir yarışırız kuzucum
![]()
Evet takılıp duruyoruz denk gelmedin mi
Çocuk küçükse bir nebze anlayabilirim ama inan benzerseyleri bende yaşadım herseyin fazlasie zarar gorumceden abla olmazkv anne olmaz sen mesafeyi koru yaptıkları o kadar yaralamaz ama direk engellersen daha tatlı gelir gitmek ister gitmek istediği zAman direk engelleme sevdiği baska bir alternatif sun bence
Al sana orjinal.bir kişilik seninle.tanışmak isterdim
Çocuk küçük değil canım 1.5 yaş var aralarında. O emanetmis bir şey olursa babası kızarmış, ne yapacaksa oğlum. Öyle yapa yapa asosyal bir çocuk ettiler. Ben görümce vs muhabbetini hiç sevmezdim, herkesi kendim gibi sandım. Oğlum çok çabuk sıkılıyor, sürekli oyun istiyor, artık ne alternatif sunacağımı şaşırdım. O yüzden yaz okulunu çok istedim, olmadı. Zaten fazlası ile mesafe var , görünce merhaba o kadar. Hal hatır sormuyorum, onlar yokmuş gibi davranıyorum.Evet takılıp duruyoruz denk gelmedin mi
Çocuk küçükse bir nebze anlayabilirim ama inan benzerseyleri bende yaşadım herseyin fazlasie zarar gorumceden abla olmazkv anne olmaz sen mesafeyi koru yaptıkları o kadar yaralamaz ama direk engellersen daha tatlı gelir gitmek ister gitmek istediği zAman direk engelleme sevdiği baska bir alternatif sun bence
Al sana orjinal.bir kişilik seninle.tanışmak isterdim
bu haftayı güzel atlatım benden iyisi yok banum, sen nasılsın, spora başlamıssın, bu hafta motive olmuş gördüm seni,![]()
Yapma etme kaptan
Ay güldüm ama kopek kovalamasana değil saklanmaniz gözümde canlandı
Ay bu begumde görülmemiş bir durum
Şaka bir yana bence senin.meta hızlı
İlk digumumda benimde kolumun altı yumru yumru şişmişti lenf çıktı bir baktir derim
Yok diyet değil spora çomak o
Canım huyu illa ki değişiyor, babannesi her dediğini yapıyor, hayır diyemez o. Çok denedim gitmesine izin verdim vazgeçer diye bekledim ama yok. Birde ben taşınmak istiyorum, oğlum babasının yanında ağlıyor taşınmayalım diye. Eşimon ekmeğine yağ sürüyor.
Benim kv gil ile görüşmeme sebebim, büyük görümcemin kızını benim oğlumdan sakınmaları, köşe bucak kaçırmaları, oğlum oynamak istiyorum diye ağladıkça ben sinir harbi yaşadım. Kendi ablam neyse öyleydi görümcem, çok severdim, her gün kendi isteğimle giderdim kv gile, yemekler hazırlayıp çağırırdım. Sonra bu çocuk meselesi yüzünden beni istemediklerini farkettim. Çok zoruma gitti, kv ye söyledim kırıldığımı, öyle bir şey yok diye inkar etti ama yine de görümcem geldiği zaman benı çağırmadılar hiç. Eşim de hak verdi bu konuda bana. Kp de hak verdi, kızım onlar cahil idare et falan dedi ama ben sildim hepsini. İşin tuhafı, o görümcem bir kere bile sen niye darıldın ne oldu demedı. Ki o eşiyle boşanma aşamasına geldi, ben onunla oturup ağlardım hep destek oldum.
Onlara göre bir sorun yok ama ben çok kırgınım. Beni kullanmışlar.
İki görümcem yüzünden oğlumun oraya gitmesini istemiyorum.
Bizdede benim çocuklar hep ikinci plan
Artik sinirlenip kendimi yemiyorum sadece arada üzülüyorum brnde sık görüşmüyorum buyuk kızım farkinda arti cok şükür simdi sabırla oglumun anlamasını bekliyorum bizim bir avantajımız aynı yerde oturmamak hos su durumda onlarda istemez cocuklara bir faydaları olur neme lazim aman
Sana bir örnek canım esim yurt dışında oğlum babaannesine gitmek icin ağlıyor çünkü gorunce sadece bir günlük se ballar yağlar
Daha uzun surede yok eşim bunda hic sahiplenme yok aglayan çocuğa olmaz halanın cocuklari gelecek dedi buyur burdan yak
Kuzum benim dönüş tarihim de tam net değil o sebeptenzaten 2 hafta sonraya müsait oluyorum ben, mortilerim şimdiden belli
geçmişe dalamadım bu hafta, bundan sonra
Ay çok sinir bozucu. Onları sevmesem bu kadar zoruma gitmezdi, resmen bana kazık attılar bunu hazmedemiyorum. Birde eşimin ve kp in yanında oğluma sevgi pıtırcığı, onlar yokken yüzüne bakmıyorlar.
evet cnmm daha iyiyim artık
buralardayımmmm
yaaa görsenn çok komik birde bakıyoruz bizzz ona, dönüp dönüp arkasına bakıp bizi aradı
eflal benimde görümcemin kızı oldugunda benim
oglanlara aynısını yaptılar, oyuncaklarını saklarlar yiyecekk filan saklarlarrr
amaa aşimdi o kızda dekart olmuş varsa yoksa küçük
bende takmıyoruma rtık
Benim kilo oynak hafta sonununda artısı var baya , sana haksızlık olmasınAynen kuzum artılar malumkilon neydi geçen hafta kaçırdım mortim galiba
hadi bakalım yarış baslasın o halde
![]()
Eger eşinden sorun çıkmazsa kendine dışarıda zaman geçirebileceğin bir kurs arkadas falan bul döndüğünde daha rahatlamis dönersinBirde bana akıl verin, evimden çok soğudum halbuki ki ilmek ilmek ben dokudum bu evi, süsü püsü hepsi el emeğim. Temizlik yaparak adeta evi kazıyan ben yemek bile yapmak istemiyorumnasıl dönücem eski halime