Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allahim yagli bir kulun olarak cokmu sey istiyorum?
Banada yuzun suzulmus toton kuculmus desinler artik ya

bonusssssssssss

yüzün küçülmüş annemmmm ....

totonda küçülmüşşşşşşşşş

Yakında paklavaların resminide cama yansıtır foto gönderirsin artık :KK70::KK70::KK70:

Kızlar aus varya aus resim ilka dedim bakalım kemik torbası olmuşmusun bakım :KK70::KK70:. Resimi yolladı allahım cama yansımasını çekip göndermiş :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bu arada kemik torbası değil bu kiloyu kaldırmış yani :KK66::nazar:

onu bulamayan da var :rolleyes::KK70: camdan yansıma mamdan yansıma ... yeminliyiz diyoz size foto diyonuz ...ağzım gözüm çarpılırsa görürsünüz :KK70::KK70::KK70::KK70:

yavrum kemik torbası olmaya hiç niyetim yok , insan en iyi kendini bilir ..iri kemikliyim diye de kafa yapmıyorum ...ellerim hala fırıncı küreği gibi ...ayaklar 39 numero :KK71::KK71: 2-3 kilo daha güzel olacak güzel :süslü:

Son düzenleme:
bonusssssssssss

yüzün küçülmüş annemmmm ....

totonda küçülmüşşşşşşşşş

onu bulamayan da var :rolleyes::KK70: camdan yansıma mamdan yansıma ... yeminliyiz diyoz size foto diyonuz ...ağzım gözüm çarpılırsa görürsünüz :KK70::KK70::KK70::KK70:

yavrum kemik torbası olmaya hiç niyetim yok , insan en iyi kedini bilir ..iri kemikliyim diye de kafa yapmıyorum ...ellerim hala fırıncı küreği gibi ...ayaklar 39 numero :KK71::KK71: 2-3 kilo daha güzel olacak güzel :süslü:

Ya rabbi cok cabuk geri donus oldu cok tsk ederim :dua::KK53:

Ben kus gibi yesem kesin normal yem yemezdim o balli cubuklar olur ya hani ondan yerdim :KK70:

Yem kabina gitmeden hemen sagda ayakustu fastfood yem :KK70:

Allahıınnnn delisiiii de get ya :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

benim muhabbet kuşum vardı haşmet :confused::confused::confused::confused: o öyleydi ...ballıdan koymasam acından ölse gidip iki yem tık tıklamazdı orda ...ballı gelince anında :rolleyes::KK72:

Ismi ne guzelmis oyle ya :)) heybetli papagan ismi gibi

bediaa ile nörettin de vardı ..karı koca idi onlar .... sonra menapoza mı girdi ne oldu... bediaa sürekli gagalamaya başladı erini ... gagalaya gagalaya adamı öldürdü diyecem sanıyorsun ama kendi öldü :confused::confused::confused::confused:

Ayyyy o değil de benim göbek karın sanki iki günde farklı bi hal aldı ...iğde sende de oluyor mu bi kıprışma ? ben bu 30 days e bağladım sanki :deli:
Ayneeen bir karın düzleşmesi efenime söyliyim popo yuvarlaklaşması, selülitlerin yok olması durumu söz konusu. Tabii benim hala hatrı saylır miktarda yağım olduğundan adonisler falan görünmüyor:rolleyes:

Bir sürü ödevim var uyuyamıyoruuuum. Aksi gibi her gece gelmek bilmeyen uykum bu gece gözlerimden akıyor:confused: Geçen hafta okulu boşlamışım accık. Onun acısı çıkıyor. Israrla mısrarla ödev teslim sürelerini yarına kadar uzattım. Azı bitti çoğu kaldı. Nalet baş ağrım da geçmedi daha. Neyse düşürmeyelim modu. İyi geceler herkeseee:KK36:

Bi git ya gece gece kafa buluyor benlen :KK70:
Bende artık doyuyorum yemegi yapana kadar yemek istemiyorum :confused:

Allahim yagli bir kulun olarak cokmu sey istiyorum?
Banada yuzun suzulmus toton kuculmus desinler artik ya
O olacak sabret :KK19:bu kadar kilo verdim eşimin dışında bana kilo vermişsin diyen insan sayısı çok az....görüpte görmemezlikten gelen kişi sayısı çok fazla :)))) şöyle bir önce şok olmalarını seyrediyorum sonra göz ucuyla süzmelerinin sonra hemen kafayı başka yöne cevirmelerini :KK70:bu beni daha çok hırslandırıyor :KK6:bakalım nereye kadar susacaklar :KK45:
Ben kus gibi yesem kesin normal yem yemezdim o balli cubuklar olur ya hani ondan yerdim :KK70:

Yem kabina gitmeden hemen sagda ayakustu fastfood yem :KK70:
Buna çok güldüm :KK70::KK70::KK70:

Ayneeen bir karın düzleşmesi efenime söyliyim popo yuvarlaklaşması, selülitlerin yok olması durumu söz konusu. Tabii benim hala hatrı saylır miktarda yağım olduğundan adonisler falan görünmüyor:rolleyes:

Adonis ablaları görürsen bana da yolla :rolleyes:
Hala eski kiracı yağdanlık teyzeler ikamet ediyor da göbeğimde :KK70:

Günaydın
Cama vuran yağmur sesiyle uyandım :KK36:
Burda üşüyorum desem tabiri cayiz olmaz sanırım :KK8:bizim memleketin günahı ney Rabbim yakıyosun orayı diye düşünmeye başladım artık :confused:

Senin şansına canım ... geçen hafta buralarda nefes alınmıyordu sıcaktan .
Bu hafta cidden serin .
Gece gidip uzun kollu bi şeyler giydim ancak ısındı iliğim kemiğim .

gunaydin herkese
dunku menum
sabah bir kucuk beyaz peynir boo maydanoz ile
ara sade turk kahvesi
ogle iki parca izgara tavuk az yogurt ile
bol salata
haslanmis sebzelerle
bir kasik kadar barbunya
aksam iki kasik.kadar bulgur ve 2 kasik kadar taze fasulye
su 2.5 lt
2 yesilcay bir kiraz sapi cayi
yarim saat trambolin vardi Ahu060812 Ahu060812 Ausencia Ausencia