Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

3. günden itibaren etki görmeye başladım 30 days shred i yapıyoruz canım
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/9918609

ayy bben diyorumya bunu yıllar nce denedim zor geldiydi şimdi
sabah 1 mil leisle yapıp ardından bunumu yapsam
akşamda 3 mil lesilio_O
vücudun şekillenmeside önemli bişiy
O ter her daim:halay: alıştım diyorum ama kirpik diplerime kadar terliyorum daha. Devam et 3. günden sonra hareketler o kadar yormayacak. Başta ben bunu yapamam bana ağır bir program dediydim ama dün o yorgunluğa rağmen nası başladı nası bitti anlamadım:rolleyes:

bende yeniden deniycemmm:rolleyes:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

denk geldikçe izliyorum,bide ebrar var oda çok tatlış :KK200:
sanırım yeni fenomen bu :nazar:
Ben evrimi pek sevmiyordum :KK53:arada denk gelince sinir olup degiştiriyordum :cool:benim büyük kız ve oğlan çocukken bunu bez bebek diye bir dizisi vardı tekrarlarını 109852357896323 kez seyretikleri için sinir oluyordum :confused::KK70:

Gunaydin guzeller..

Balkonda oturup kahve icerken oyleee hesapta yokken birden kalktim salonun perdelerini makineye attim..ne zorum varsa simdi cam sil hali sil..bunun sonu bildigin bahar temizligi olacak yine..kendime kiziyorum simdi perdeler daha deterjan kokuyordu alirken :((

dün akşam duymuştum haberlerde:KK43:
gerçekten çok acı:KK43:
Benim cok yakin bir arkadasim dostum 2003 te bu yuzden vefat etti..8 kilo yag almislar 4 kilo alınıyormuş en fazla..yaglari alindi sonra cok sıkı diyet verdiler..islemden 10 gun sonra karin agrisiyla tekrar ameliyata alindi ve fazla narkozdan kaybettik gencecik yasinda..

Eşim çıktı doktora gitmesi gerekiyordu ama geri dönüyor gidemedi yol tıkanmış sırılsıklam olmuş en son sular damlıyordu saçlarından gömlek ayakkabı su içinde hasta olmaz inşallah:KK43:
Yeni çıktı aslında durmaz cıkardı,karşı taraf araba yolladığı için bekledi o gelemedigi için çıkamadı...
Çok fena yagdı...sıcak bir şeyler içsin iyi gelir...

Benim cok yakin bir arkadasim dostum 2003 te bu yuzden vefat etti..8 kilo yag almislar 4 kilo alınıyormuş en fazla..yaglari alindi sonra cok sıkı diyet verdiler..islemden 10 gun sonra karin agrisiyla tekrar ameliyata alindi ve fazla narkozdan kaybettik gencecik yasinda..
Başın sağolsun ablacım. Allah rahmet eylesin. İşini bilmeyen insanlar yüzünden maalesef böyle pırıl pırıl insanlar ölüyor ...

Back
X