- 8 Aralık 2011
- 45.743
- 166.615
- 798
İyi,çok yağmur var kuzumtatilin nasıl gidiyor ortim,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi,çok yağmur var kuzumtatilin nasıl gidiyor ortim,
3. günden itibaren etki görmeye başladım 30 days shred i yapıyoruz canım
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/9918609
O ter her daimalıştım diyorum ama kirpik diplerime kadar terliyorum daha. Devam et 3. günden sonra hareketler o kadar yormayacak. Başta ben bunu yapamam bana ağır bir program dediydim ama dün o yorgunluğa rağmen nası başladı nası bitti anlamadım
![]()
1.30 dakikadan sonrasını özellikle izlemenizi tavsiye ederim
şivesine bayıldım yerim![]()
Ben evrimi pek sevmiyordumdenk geldikçe izliyorum,bide ebrar var oda çok tatlış
sanırım yeni fenomen bu![]()
istanbuldasın değil mi kuzum, annemi aradım, çok güzel yağdığını söylüyor,İyi,çok yağmur var kuzumbiraz sahil kenarına gidip deniz havası alırım dedim olmadı buralarda takılırım herhade
![]()
Ben evrimi pek sevmiyordumarada denk gelince sinir olup degiştiriyordum
benim büyük kız ve oğlan çocukken bunu bez bebek diye bir dizisi vardı tekrarlarını 109852357896323 kez seyretikleri için sinir oluyordum
![]()
Evet kuzum istanbuldayım çok güzel yağdı sanırım bugün durmayacakistanbuldasın değil mi kuzum, annemi aradım, çok güzel yağdığını söylüyor,
Kiyamet kopuyordu evde her seferindebez bebeği bende çok izlerdim
sinir olma![]()
Eşim çıktı doktora gitmesi gerekiyordu ama geri dönüyor gidemedi yol tıkanmış sırılsıklam olmuş en son sular damlıyordu saçlarından gömlek ayakkabı su içinde hasta olmaz inşallahHalen yagıyor...eşimin dışarı çıkması lazım çıkamadı bekliyor yağmurun dinmesini![]()
oyyy kötü olmuş kuzumEşim çıktı doktora gitmesi gerekiyordu ama geri dönüyor gidemedi yol tıkanmış sırılsıklam olmuş en son sular damlıyordu saçlarından gömlek ayakkabı su içinde hasta olmaz inşallah![]()
1 saatlik yolu geri geliyor eve gidip değiştirecek ama 1 saate kaptı şifayıoyyy kötü olmuş kuzum, eve gidip üzerini değişme şansı yokmu?
dün akşam duymuştum haberlerdekocaelinde yag aldıran bir kadın vefaat etmiş
oglunun sünnet dügünü içinmiş ay çok acı ya
Bende gördüm dün çok üzüldümkocaelinde yag aldıran bir kadın vefaat etmiş
oglunun sünnet dügünü içinmiş ay çok acı ya
Benim cok yakin bir arkadasim dostum 2003 te bu yuzden vefat etti..8 kilo yag almislar 4 kilo alınıyormuş en fazla..yaglari alindi sonra cok sıkı diyet verdiler..islemden 10 gun sonra karin agrisiyla tekrar ameliyata alindi ve fazla narkozdan kaybettik gencecik yasinda..dün akşam duymuştum haberlerde
gerçekten çok acı![]()
Yeni çıktı aslında durmaz cıkardı,karşı taraf araba yolladığı için bekledi o gelemedigi için çıkamadı...Eşim çıktı doktora gitmesi gerekiyordu ama geri dönüyor gidemedi yol tıkanmış sırılsıklam olmuş en son sular damlıyordu saçlarından gömlek ayakkabı su içinde hasta olmaz inşallah![]()
Başın sağolsun ablacım. Allah rahmet eylesin. İşini bilmeyen insanlar yüzünden maalesef böyle pırıl pırıl insanlar ölüyor ...Benim cok yakin bir arkadasim dostum 2003 te bu yuzden vefat etti..8 kilo yag almislar 4 kilo alınıyormuş en fazla..yaglari alindi sonra cok sıkı diyet verdiler..islemden 10 gun sonra karin agrisiyla tekrar ameliyata alindi ve fazla narkozdan kaybettik gencecik yasinda..
Sakinledi gibi şuan böyle devam etse ne olurduk bilmiyorum Rabbim felaketlerden korusunYeni çıktı aslında durmaz cıkardı,karşı taraf araba yolladığı için bekledi o gelemedigi için çıkamadı...
Çok fena yagdı...sıcak bir şeyler içsin iyi gelir...