Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selan kızlar...nasılsınız canlar?bu baktım her kea iyiymiş çok şükür.bende iyiceledim sankim.bi haftalık gürcistana tatile gittim o güzel cennet gibi yerlerin tadını çıkaramadım miydem yüzünden.eve geldim sakinledim sanki.şimdi daha iyiyim çok şükür.kilom 68oldu.miyde bulantılarım yüzünden ne yiyorum ne kadar yiyorum bilmiyorym ama yiyorum yani orası kesin:KK70: Ağustosda da kendi memleketime gidicen inşallah.o zamana daha da iyi olurum inşallah...sizleri sağlıklı beslenmeyi burda paylaşmayı çok özledim yaaa
aynura hoşgeldin _AYNURA_ _AYNURA_

bebek daha kaç aylık?biraz fazla mı kilo aldın sen?:110:
dikkat et kendine

Kızlar dışardayım neyim kapalıymış mesajları yeni okudum kapatanımdan haberiniz olmuştur belki bu arada
Arkadaşını acil ameliyata almışlar hastanedeymiş sabahtan beri
Bende kuaföre gidiyom saç cilt bakımı vs.ordanda bana gelmek isteyen bi grup arkadaşı püskürterek parkta piknik yapalım dedim oraya gidicem bakalım kaçta dönersem

Kızlar dışardayım neyim kapalıymış mesajları yeni okudum kapatanımdan haberiniz olmuştur belki bu arada
Bende kuaföre gidiyom saç cilt bakımı vs.ordanda bana gelmek isteyen bi grup arkadaşı püskürterek parkta piknik yapalım dedim oraya gidicem bakalım kaçta dönersem

haberim yoktu benim,çok geçmiş olsun, acil şifalar olsun, inşallah çok ciddi bişey değildir
sende saçlarını güle güle kullan ahuu hu huuu

dün beni sıcak çarptı sanırım.akşam 8den 11 kadar koltukta baygın yattım .
Gecmis olsun gidip.yerine yataydın
sagol hayrisim..

begumum ben nisan ortası biraktim işi..kafa dağıtmak icin gidip geliyordum zaten..evet salonu yapip birakayim yok bense butun ev kirklanacak..bassagligi dilegin icinde sagol bacim..

sagol ececim..

bu 30 gun 3 leveldan oluşuyor..10 gun 1.yi 10gun 2.yi1p gun 3.yu yapacaksin canim..

gecmus olsun doktorcumm..

_AYNURA_ _AYNURA_ m hosgeldin..
anam.ben daha 10 gün.yat kalk.o.hareketlerimi yapacam:KK57:

Aa ne olmus gecmis olsun ins ciddi bir durum değildir

Selam :KK3: geldim ve spor yapmaya gidiyorum. :KK6: sonra da öğle yemeği. Sonra dizi keyfi. Biraz laklak yaparım. :rolleyes: akşam menümle birlikte gelirim.

Leslie yapicam 3 mil. Yanina ek bir şey yapsam mi yapmasam mi kararsizim. Çok az miktarda da yürüdüm bugün ama aşırı sıcaktı bıraktım. Yürüyüş yapalım derken başımıza güneşi yemeyelim :-)

Gecmis olsun gidip.yerine yataydın
anam.ben daha 10 gün.yat kalk.o.hareketlerimi yapacam:KK57:

Aa ne olmus gecmis olsun ins ciddi bir durum değildir
Eee o zaman bi kötü haber daha :)) en kolay bölümünü yapiyosun bacim..level 2 hele 3 anam anam ama gercekten faydasi oluyor deger yani..

masum cacıkta yapar bide bugünlerde uykuna tam kanamıyosun sanırım,o zamandada öğlen yemeğinden sonra uyku basıyor

aynen begüm 3 saat 4 saat en fazla saat uyuyorum
uykuyu seven bir yapım yok en fazla 6 saat uyurum ama
bu aralar cidden az uyudum buda tatlı istegi ve kh istegi yapıyor
uyu yapıyor, bugün uyumayı temenni ediyorum

Back
X