- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
geçmiş olsundün beni sıcak çarptı sanırım.akşam 8den 11 kadar koltukta baygın yattım .
bazen bende öyle uzun uyurum ne güzel oluyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsundün beni sıcak çarptı sanırım.akşam 8den 11 kadar koltukta baygın yattım .
aynura hoşgeldinSelan kızlar...nasılsınız canlar?bu baktım her kea iyiymiş çok şükür.bende iyiceledim sankim.bi haftalık gürcistana tatile gittim o güzel cennet gibi yerlerin tadını çıkaramadım miydem yüzünden.eve geldim sakinledim sanki.şimdi daha iyiyim çok şükür.kilom 68oldu.miyde bulantılarım yüzünden ne yiyorum ne kadar yiyorum bilmiyorym ama yiyorum yani orası kesinAğustosda da kendi memleketime gidicen inşallah.o zamana daha da iyi olurum inşallah...sizleri sağlıklı beslenmeyi burda paylaşmayı çok özledim yaaa
Kızlar dışardayım neyim kapalıymış mesajları yeni okudum kapatanımdan haberiniz olmuştur belki bu arada
Arkadaşını acil ameliyata almışlar hastanedeymiş sabahtan beri
Bende kuaföre gidiyom saç cilt bakımı vs.ordanda bana gelmek isteyen bi grup arkadaşı püskürterek parkta piknik yapalım dedim oraya gidicem bakalım kaçta dönersem
Ben çıkıyoruuuuum. Hala başım ağrıyor yav. Dün ne yaptıysam geçmedi. Akşama görüşürüz![]()
Sağol begoo bi gölge attırma niyetim var 18 yaşındaki saçlarım gibi yapmak istiyom ya bakalımhaberim yoktu benim,çok geçmiş olsun, acil şifalar olsun, inşallah çok ciddi bişey değildir
sende saçlarını güle güle kullan ahuu hu huuu
Sağol begoo bi gölge attırma niyetim var 18 yaşındaki saçlarım gibi yapmak istiyom ya bakalım
Gecmis olsun gidip.yerine yataydındün beni sıcak çarptı sanırım.akşam 8den 11 kadar koltukta baygın yattım .
anam.ben daha 10 gün.yat kalk.o.hareketlerimi yapacamsagol hayrisim..
begumum ben nisan ortası biraktim işi..kafa dağıtmak icin gidip geliyordum zaten..evet salonu yapip birakayim yok bense butun ev kirklanacak..bassagligi dilegin icinde sagol bacim..
sagol ececim..
bu 30 gun 3 leveldan oluşuyor..10 gun 1.yi 10gun 2.yi1p gun 3.yu yapacaksin canim..
gecmus olsun doktorcumm..
_AYNURA_ m hosgeldin..
Kızlar dışardayım neyim kapalıymış mesajları yeni okudum kapatanımdan haberiniz olmuştur belki bu arada
Arkadaşını acil ameliyata almışlar hastanedeymiş sabahtan beri
Bende kuaföre gidiyom saç cilt bakımı vs.ordanda bana gelmek isteyen bi grup arkadaşı püskürterek parkta piknik yapalım dedim oraya gidicem bakalım kaçta dönersem
masum cacıkta yapar bide bugünlerde uykuna tam kanamıyosun sanırım,o zamandada öğlen yemeğinden sonra uyku basıyoracaip bi uyku bastı yemekten sonra
2 kase cacık yedmm omu yaptı bilemedim![]()
Harikasın. Ben senden 10 kilo fazlayım. Ben yapsam daha çok gider di mi3 gün yaptım canım. 800 gram gitti![]()
Eee o zaman bi kötü haber daha :)) en kolay bölümünü yapiyosun bacim..level 2 hele 3 anam anam ama gercekten faydasi oluyor deger yani..Gecmis olsun gidip.yerine yataydın
anam.ben daha 10 gün.yat kalk.o.hareketlerimi yapacam
Aa ne olmus gecmis olsun ins ciddi bir durum değildir
masum cacıkta yapar bide bugünlerde uykuna tam kanamıyosun sanırım,o zamandada öğlen yemeğinden sonra uyku basıyor
Eee o zaman bi kötü haber daha :)) en kolay bölümünü yapiyosun bacim..level 2 hele 3 anam anam ama gercekten faydasi oluyor deger yani..